2008 Aralık Anneleri

herkse merhaba arkadaşlar.gökdenizcim iyisinizdir umarım.ateşiniz ne durumda.kelebeğim o minicik kulaklara o küpe ne kadar yakışmıştır kim bilir:)

maydanoz grip aşısı bir kenara şimdi de domuz gribi aşısı 9 yaşından küçüklere vurulcakmış,yaptırmak istemiyorum ben.Allah korusun yavrularımızı.(amin)

chealnadle,uyku sorunu bizde de var,sallamadan uyumuyor.gece yenidoğan bebekmiş gibi uyanıyor sürekli.anneden ayrılma korkusu yaşarmış bebekler bu aylarda,kokumuzu duymak istiyolar sanırım.

kelebeğim küpecikleriniz hayırlı olsun.ben de düşünüyorum ama cesaret edemedim.yazın kirazla küpe yaptık sırnaşık şey

zeppcim hayırlı yolculuklar,bizleri unutma oralarda:gitme:

paparina 10.ayınız kutlu olsun.:dance:2 ay kaldı yaşlarına.

gökdenizz teşhis konmasına çok sewindim.çarçabuk atlatır inşallah.

sağol canım .evet doğum günümüze az kaldııı:teytey:

kızlar bu ortakulak iltihabı ile ilgili bilgilerinizi paylaşırmısınız çok endişeleniyorum.kime söyledimse çok tehlikeli diyor ya.başka doktoramı gidelim ilaçlara devam edip bitincemi gidelim napalım

kızlar bu ortakulak iltihabı ile ilgili bilgilerinizi paylaşırmısınız çok endişeleniyorum.kime söyledimse çok tehlikeli diyor ya.başka doktoramı gidelim ilaçlara devam edip bitincemi gidelim napalım

cnm tekrar geçmiş olsun diliyorum ve en kısa zamanda umutun bunu atlatmasını diliyorum.
gökdenizcim yerinde ve gerekli müdahaleler yapılmadığı takdirde her hastalık tehlike yaratır. sadece orta kulak iltihabı değil,dolayısıyla eğer bu çocuk bunu bir aydır yaşıyorsa ve dr yanlış tedavi uygulamış veya tadavi kısa yarıda kesilmiş ve istenilen sonuç alınamamış demektir. bence kbb doktorunun dediği ilaçları uygula ama bu arada en kısa zamanda şimdiye kadar uygulanan tedavilrin reçeteleri ile başka bir dr. git derim
hatta reçeteleri gösterme muayene etsin bakalım ne diyecek,sonra anlat durumu diğer dr. ların dediklerini

gökdenizcim çok çok geçmiş olsun
orta kulak iltihapı bebeklerde ve çocuklarda sıkça görülür bildiğim kadarı ile...
ama bir ay sürdüyse endişe etmekte haklısın tabikiii
ama bir adır devam eden kulaktaki geçmeyen iltihapmı yoksa diş huy değişimi ki bakıcı annen derken umutcum ortama henüz ayak uyduramayabilirr
o yüzden önce bi KBB uzmanı yada proff una muayene ettirmeni sonra tedavi uygulamanı tavsiye ederim bennn
kaldıki bu iltihap çeşidininde kendine özgü şurup gerekirse iğneleri varr
tekrar çok geçmiş olsun

doğumgünü topiği nerde arkadaşlar bir link verebilir misiniz

Merhaba

cococum hoş geldin.Nasılsınız?Görüşürüz.Sevgiler.Selametle... opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/araly...lk-dodhum-guenuende-neler-planlyyorsunuz.html

Herkese hayırlı bir pazar günü dileriz.

İnşallah herkesler iyidir......

gokdenizcim çok geçmiş olsun.Benim senelerdir doktor doktor gezmiş olmamdan dolayı naçizane önerim kesinlikle en yakın fakülte neredeyse oraya götürmendir.
Ortakulak iltihabı sık görülüyor deniyor.Biz yoğun bakımdan çıktıktan sonra(kızım doğduktan sonra ilk 4 saat sonunda yaşamdan gitti geldi. mafoldumben )doktorumuz bizi uyardı.Eğer ki bebekler yatarak emer,beslenirlerse ciğerlerine kaçabilir,emme,yutkunma sırasında kulaklara basınç oluyor.Genelde kulaklarda ortakulak iltihabı oluyor.Bunlardan korunmak için de ayakta veya oturarak besleyin demişti.Ben de doğdu doğalı öyle yapıyorum.

Doğduk doğalı da beslenme ve uyuma sorunumuz var.Geceyle gündüz karman çorman olmuş durumda.Düzelemiyoruz,düzenleyemiyoruz.Her sese de uykuda tepki veriyor.Artık böyle bir yaşamımız olacak diyorum.Her gün her gece yine kolay uykuya dalması ve uykusunu uzatabilmek için uğraşmaya devam...
Sevgiler.Selametle....opuyorumnanaktan

herkese güsel pazarlar.
kızlar bişi sorcam size.hala emeklemeyen bebelerimiz var mı.ilkim emeklemiyor,sürünerek geziyor evin içinde.yavaş yavaş sıralanıyor koltuk kenarlarında.
bu arada hasta olan bebeklerimize çok geçmiş olsun.ilkim de soğuk algılığı yaşadı,geçdi fakat burnu tıkalı.verilen ilaçlar fayda etmedi.yarın götürcem dr.
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

herkese selamlar,güzel pazarlarzemuszemus
ilkim1983,benimki sürünürken onun yanında kendim emeklemiştim.bana bakrarak öğrendi emeklemeyi.taklit yöntemi bebeklerde işe yarıyor bence.

herkese güsel pazarlar.
kızlar bişi sorcam size.hala emeklemeyen bebelerimiz var mı.ilkim emeklemiyor,sürünerek geziyor evin içinde.yavaş yavaş sıralanıyor koltuk kenarlarında.
bu arada hasta olan bebeklerimize çok geçmiş olsun.ilkim de soğuk algılığı yaşadı,geçdi fakat burnu tıkalı.verilen ilaçlar fayda etmedi.yarın götürcem dr.
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
öncelikle geçmiş olsun cnm
benimkide emeklemeyenlerden sürükleniyoruz
ama koltukta dahil olmak üzere en ufak bir yükseltide hemen dikiliyoruz ve sıralıyoruz :emir_bebek:

herkese selamlar,güzel pazarlarzemuszemus
ilkim1983,benimki sürünürken onun yanında kendim emeklemiştim.bana bakrarak öğrendi emeklemeyi.taklit yöntemi bebeklerde işe yarıyor bence.

ewet taklit yöntemi egedede işe yaıyor :ecrin_bebek: ama emekleme konusunda hiç renk vermiyor oğluşum. :emir_bebek:

günaydın arkadaşlar iyi haftalar olsun ve oğlum iyileşsin artık inşaallah
tam bir ay iki gündür yok antibiyotik yok ateş düşürücü bi sürü ilaç içiyor yok iğne oluyor.
kazem liliput maydonoz çok sağolun fikirler için.şimdi kbb nin verdiği ilaçları kullanıyoruz.ortakulak iltihabı olduğunu cuma günü anladılar daha öncesinde kulak zarı kırmızı boğazı iltihaplı dendi hep bitince kontrole gidicez.ondan sonra dışardada götürücem.ben son iki aydır falan yatarak emziriyordum.sanırım hatam burdan başlıyor.

Günaydın herkese tatlı anneler ve bebekleri
maalesef biz haftaya çok iyi başlayamadık .Oğluşum sıralarken düştü ve dudağının iç kısmı koltuğun kenarına geldi sıyrıldı çok kanadı
ama patlama yırtık vb dr a koştuk hemen,endişe edilecek bir durum yok dediler
yok şu an iyi durumda ama yüreğimiz ağzımıza geldi

kazeem geçmiş olsun kıyamam yaaaa.ayyy ne acımıştır canı.kuzular ne yazıkki elin gözün üzerinde dahi olsa saniyelik bir şekilde yapıyolar bunu bazen.şiştimi dudağı.

kazeem geçmiş olsun kıyamam yaaaa.ayyy ne acımıştır canı.kuzular ne yazıkki elin gözün üzerinde dahi olsa saniyelik bir şekilde yapıyolar bunu bazen.şiştimi dudağı.

yok canım şişmedi çok şükür ama ben öyle kan aktığını görünce dudak patladı dikişlik olduk kesin diye düşündüm :gitme:
ama sonsuz şükür ki hasarsız atlattık yani birtek ağladı ve huysuzluk etti

Günaydın herkese tatlı anneler ve bebekleri
maalesef biz haftaya çok iyi başlayamadık .Oğluşum sıralarken düştü ve dudağının iç kısmı koltuğun kenarına geldi sıyrıldı çok kanadı
ama patlama yırtık vb dr a koştuk hemen,endişe edilecek bir durum yok dediler
yok şu an iyi durumda ama yüreğimiz ağzımıza geldi

Günaydın arkadaşlar,kazeem çok geçmiş olsun canım.verilmiş sadakalarınız varmış.benim kız da geçen mama sandalyesine sıkıştırdı parmağını,ödüm koptu.sadece sıyrıldı Allah'tan.kontrol etmekte zorlanıyorum artık."Hayır" kelimesini anlamıyor,anlatamadım.Zorlandığım yerde oyun parkına bırakıyorum,vicdan azabı duyuyorum onu oyun parkına bırakınca senağlama ama tehlikelere atılması daha mı iyi diye de düşünüyorum.

dandini sizede geçmiş olsun.bizde çekmeceye sıkıştırmıştık.sanırım büyüdükçe kazalar artıyor.ama Umut hayırı biliyor şükürki.ben ona hayır dedimmi oda bana işaret parmağını gösterip hııı yapıyor.

X