- 29 Ağustos 2008
- 710
- 1
- 43
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.241
merhaba kazeem nasılsınızz
sağolasın cnm iyiyiz
yürümekle sıralamak arası bir yerdeyiz desem daha doğru olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kazeem nasılsınızz
paparina (hemşom)10. ayınız kutlu olsun :ecrin_bebek:
kelebeğim küpelerinizi güle güle kullanın
maydanoz grip aşısı bir kenara şimdi de domuz gribi aşısı 9 yaşından küçüklere vurulcakmış,yaptırmak istemiyorum ben.Allah korusun yavrularımızı.(amin)
chealnadle,uyku sorunu bizde de var,sallamadan uyumuyor.gece yenidoğan bebekmiş gibi uyanıyor sürekli.anneden ayrılma korkusu yaşarmış bebekler bu aylarda,kokumuzu duymak istiyolar sanırım.
kelebeğim küpecikleriniz hayırlı olsun.ben de düşünüyorum ama cesaret edemedim.yazın kirazla küpe yaptık sırnaşık şey
zeppcim hayırlı yolculuklar,bizleri unutma oralarda:gitme:
paparina 10.ayınız kutlu olsun.:dance:2 ay kaldı yaşlarına.
gökdenizz teşhis konmasına çok sewindim.çarçabuk atlatır inşallah.
kızlar bu ortakulak iltihabı ile ilgili bilgilerinizi paylaşırmısınız çok endişeleniyorum.kime söyledimse çok tehlikeli diyor ya.başka doktoramı gidelim ilaçlara devam edip bitincemi gidelim napalım
kızlar bu ortakulak iltihabı ile ilgili bilgilerinizi paylaşırmısınız çok endişeleniyorum.kime söyledimse çok tehlikeli diyor ya.başka doktoramı gidelim ilaçlara devam edip bitincemi gidelim napalım
doğumgünü topiği nerde arkadaşlar bir link verebilir misinizbu arada doğumgünümüz yaklaşıyor bakalım biraz birşeyler araştırdım doğumgünü topiğine eklerim yakında
doğumgünü topiği nerde arkadaşlar bir link verebilir misiniz
doğumgünü topiği nerde arkadaşlar bir link verebilir misiniz
öncelikle geçmiş olsun cnmherkese güsel pazarlar.
kızlar bişi sorcam size.hala emeklemeyen bebelerimiz var mı.ilkim emeklemiyor,sürünerek geziyor evin içinde.yavaş yavaş sıralanıyor koltuk kenarlarında.
bu arada hasta olan bebeklerimize çok geçmiş olsun.ilkim de soğuk algılığı yaşadı,geçdi fakat burnu tıkalı.verilen ilaçlar fayda etmedi.yarın götürcem dr.
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
herkese selamlar,güzel pazarlarzemuszemus
ilkim1983,benimki sürünürken onun yanında kendim emeklemiştim.bana bakrarak öğrendi emeklemeyi.taklit yöntemi bebeklerde işe yarıyor bence.
kazeem geçmiş olsun kıyamam yaaaa.ayyy ne acımıştır canı.kuzular ne yazıkki elin gözün üzerinde dahi olsa saniyelik bir şekilde yapıyolar bunu bazen.şiştimi dudağı.
Günaydın herkese tatlı anneler ve bebekleri
maalesef biz haftaya çok iyi başlayamadık .Oğluşum sıralarken düştü ve dudağının iç kısmı koltuğun kenarına geldi sıyrıldı çok kanadı
ama patlama yırtık vb dr a koştuk hemen,endişe edilecek bir durum yok dediler
yok şu an iyi durumda ama yüreğimiz ağzımıza geldi