-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.201
kazeemcim izmire gittik demişsinde izmirlimisin?ben izmirliyimde belki hemşeri çıkarız o bakımdan yanikaydirigubbakcemile5:)
günaydın tatlı anneler
ewet canım izmirliyim
hemşeri çıktık bile
günaydın arkadaşlar
nasılsınız bizim ateşli 2.gecemizdi dün gündüz iyiydi ama dört saatte bir şuruba devam ettik gecede öyle ama yinede ateşi çıktı kuzumun.bizden başka hasta olan varsa geçmiş olsun.Allah sağlığımızı korusun.önceki gece hiç uyumamışdık oğluşla dünde eh idare edecek kadar işde uyumasam iyi bugün.
olsun iş çok olunca uyku gelmiyor aklıma.gece bir ara çok ağladı nesi vardı anlamadım.ya gripden dolayı kemikleri ağrıyor ya çirkin yattı diye düşündüm sırtına dokundurmuyordu.
evet sizden haberler nasıl yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz.
merhaba kızlar bende 2008 aralık annesiyim.benim paşamın adı atakan 12 aralık doğumlu beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
teşekkür ederim kızlar şimdi doktordan geliyoruz 17 eylül ilk gittiğimde kulak zarı kızarmış demişti bir hafta ilaç kullandık 6.gün tekrar ateşlendi gittik kulak geçmiş boğazları iltihaplanmış dedi.iğne verdi bir hafta iğne kullandık geçen pazar bitti.iki gündür yine ateşliyiz gittik dediki kulak zarı kızarmış kötü durumu.şöyle yapalım dedi kulak burun boğaz doktoruna götür dedi.bugün ameliyatta yarın ilaca başlamak için geç olur ben şimdi antibiyotik yazayım kullan beş gün altıncı günü önce kulak buruna ordan bana getir dedi.hem çok sinirlerim bozuldu hem üzüldüm hemde şaşkınım.ben beş gün beklemeden yarın kulak boğaza götürücem.zaten şimdi yazdığı ilaçları ilk hafta kullanmıştık.bu arada biliyormusunuz hastane muayene için tekrar para almaya başlamış ilaçlarını alırken 22 tl si sadece muayene ücreti çıktı.geçmişe ait borcunuz var dedi.oysa biz daha öncede ilaç alırken 18 tl ödemiştim.muayene ne kadar dedim 3 tl dedi.böylede bir saçma durumla karşılaşdık.
merhaba kızlar bende 2008 aralık annesiyim.benim paşamın adı atakan 12 aralık doğumlu beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
herkese hayırlı cumalar arkadaşlaar!oğluşum bugün çekyata tutunup sıraladııııı:)henüz kendisi tutunup kalkamıyo ama bunada şükür.çok tembeliz hala emeklemiyoruz.bugün 10.ayımız doldu teyzeleri