Merhaba
Aleyküm selam kızlar.
Nerelerdesiniz,bebişleriniz ve sizler nasılsınız?
dandini hoş geldin.vereliniortak
Maşallah sübhanallah,benim kızım 5 ay 15 günlükken emeklemişti.Yaklaşık 1.5 aydır da sıralamaya başladı,bunla uğraşıyor.EN çok sevdiği emeklemek,henüz koltuktan koltuğa geçmedi.Zaten benim eteklerimi çeke çeke bir hal oluyoruz.ışlerimi yapmamı engelliyor.Kım olursa olsun illa ki benim kucakta olcak.ışi gücü benimle olmak.Oyuncakları seven bir kız değil.Nerde kablo,telefon,priz v.s. haşaraılıklar,tehlikeli işler varsa mıknatıs gibi kızımın çekim alanında.Gözden kaçırmaya gelmiyor.
Uykumuz hala^ çok hafif,fısıltıya,komşunun zil sesine uyanıyoruz.
Henüz alttan 3.dişimiz çıkıyor ve 4.yolda.Saatlerce uykuya dalması,uyuması için uğraşıyoruz.Yemek seçmeye devam ediyoruz.Belli kelimeleri söylüyoruz.
Ne yazık ki emmenin tadına şimdi varıyor.Emmek istiyor ama sütüm çoooook çoookk yetersiz,bazen nerdeyse yarım saat birinde sütü çekiştirip duruyor ama doyurmuyor,zaten yetersizdi.Şimdi iyice damla damla.Buna da şükür hiç olmayabilirdi.
Hayat işte kimisi annesiz kalır ve babaannesi bakar da süt için emzirdikçe babannenin sütü gelir bebeği doyurur.Bizde de böyle işte.Bunu bir yakınımızdan biliyorum.Yıne de şükür.
Woooy meeenn ....Sevgiler Selametle a.s.