2008 Aralık Anneleri

merhabalar arkadaşlar,

umarım herkes iyidir....hasta bebişlere geçmiş olsun ve de acil ş,falar diliyorum...

birşey soracağım ..... hastalık veya diş vs gibi sıkıntıları olmadığı zamanlarda bebişlerinizi uykusu nasıl??? biz 1-3-5-7 tüm nöbetlere kalkıyuoruz....uykuya dalmayı beceremiyor benim kızım....yatakta oturuo..kucağıma alıom...kafayı bi o yana çevirio bi bu yana yarım saatte anca uyuyo...ama en az 1 saat kucağımda durmazsa tam dalamıo...öncesinde yatağa koyarsam hemen uyanıo....ayakta sallanmıo...ille kucakta ama o kucakta ben ayakta....ben oturunca yine açıo gözünü...ağırlaştı da...ağrıdan kopuo her bi yanım....hayalet gibi dolaşıoz...gündüz de yarım saat filan uyuyo...napcam ben bu kızın uykusunu???

bu arada hala dişi çıkmayan var mı bizden başka?

Maşallah sübahanallah yavruna.Hayırlı aylar,yıllar olsun inşallah(amin).

Merhaba

Hayırlı bir cuma günü olsun,hastalara rabbim hayırlı şifalar nasip etsin inşallah(amin).

Bizim de çarşamba öğleden sonrası,dün sabah ve öğlenimiz sağlık ocağında geçti.Aile hekimimizle tanıştık.Kendisine güven duymak için,ailemin ve kendimin sağlığını,bizleri rahatlıkla emanet edebilmek için sorular sordum.Sağolsun anlayışlı ve iyi bir kişi ve doktor,şükür ki bizim de doktorumuz.Kendisinin de çocukları var.Kızımla yaşıt olmasalar da okul çağında değiller ve benzer durumları kendileri de illa ki yaşıyorlar.Bu şekilde bir doktor evvela aile reisi ve sonrasında doktor.Bu da daha çok güvenmemi sağladı.Ayrıca benim dikkat ettiğim bazı konular var.Hastanede doktor seçiminde hangi doktorun hastası çok ise tercih edilen doktordur ve seçimimi ona yaparım.
Grip aşısını kendisi de yaptırmamış.Önermedi ve yaptırmayı düşünmüyorum.Kızımın kan testini haftaya yatırmamı istedi.İşte böyle birkaç günümüz geçti.
Sevgiler.Selametle.
tşk ederim maydonozcum.allah hepimizinkini nazarlardan korusun.

bendende bir tünaydın
cuma saati de geçti ama hayırlı cumalar dileyeyim yinede
kızım çok hareketlendi artıkhiç durası yok sürekli gezinti halinde karıştırıp dökmek en sevdiği oldu yürümüyorda emekleyerek her yere yetişiyor yada eteklerime yapışıp al beni gezdir beni derdinde yavrum bil. başında bile oturamıyorum eylül hanım kendisi kullanmak istiyor:umursamaz:
şimdi uyududa biraz bakayım dedim

gecen hafta kulaklarını deldirdim çok şirin oldu ama çok ağladı yaaaa
o kadar ağlayacağını bilsem deldirmezdim
birini deldirdik ağladı ötekisi kalsında diyemedik anlayın artık işte çok uzun süre durup durup ağladı üstüne ateşlendi ben ağlamaktan ateş kaldırdı diye iyice pişmanlık duyarken bir baktım benim kelebek diş çıkarmış hepsi üstüste geldi yani
şimdi iyi çok şükür.
büyüdükçe biraz daha asabileşmeye başladı istediği olmayınca basıyor yaygarayı birde kıskançlığada başladı yanıma kimseyi yaklaştırmıyor kuzum ama her halleri ayrı güzel rabbimin ne sevdiği kullarıymışız da bu güzel melekleri bizler verdi binlerce şükür allahıma amin.

hasta bebişlere rabbim şifa versin inş.

bu aralar eylül ünde uyku sorunları var gece çok fazla uyanıp kendini sallatır yada pışpışlatır oldu
bizde 3 5 7 nöbeti tutuyoruz bu aralar
buda bir geçiş dönemi sanırsam ( geç geç bitmiyor bu dönemler ya)
sağlıklı olsunlarda gerisi boş.

rapunzel26, paparina, dandini28, sibel.mutlu hoşgeldiniz aralık anneleri topiğine
pek aktif olunamıyor son günlerde ama kendi açımdan konuştum
olsun yinede selamlaşıp sorunlarımızı paylaşıyoruz...

maydanoz cum doktor işini halletmişsin içinede sinmiş anlaşılan rabbim ihtiyaç göstermesin ama eksikde etmesin

neyse herkese tekrar selam ben kızım uyurken biraz işleneyim o uyandımı hiçbir iş yapamıyorumda
herkeseopuyorumnanaktan

merhabalar arkadaşlar,

umarım herkes iyidir....hasta bebişlere geçmiş olsun ve de acil ş,falar diliyorum...

birşey soracağım ..... hastalık veya diş vs gibi sıkıntıları olmadığı zamanlarda bebişlerinizi uykusu nasıl??? biz 1-3-5-7 tüm nöbetlere kalkıyuoruz....uykuya dalmayı beceremiyor benim kızım....yatakta oturuo..kucağıma alıom...kafayı bi o yana çevirio bi bu yana yarım saatte anca uyuyo...ama en az 1 saat kucağımda durmazsa tam dalamıo...öncesinde yatağa koyarsam hemen uyanıo....ayakta sallanmıo...ille kucakta ama o kucakta ben ayakta....ben oturunca yine açıo gözünü...ağırlaştı da...ağrıdan kopuo her bi yanım....hayalet gibi dolaşıoz...gündüz de yarım saat filan uyuyo...napcam ben bu kızın uykusunu???

bu arada hala dişi çıkmayan var mı bizden başka?

yazdıklarından anladığım kadarı ile ciddi bir uyku sıkıntınız varmışşş
umarım tez vakit normale döner bu durum çünkü
uykusuzluğun vermiş olduğu ruhsal ve bedensel yorgunluğun insanı kötü etkilediğini biliyorummm.
diş çıkarmamış olması buna neden olabilir diycem ama melisinde hala hiç dişi çıkmadı
tamam dönem dönem sıkıntı oluyor du ki şuan hiç yok çok şükürr
ama senin anlattığının çeyreği kadar bile değil canım yaaa
ne diyyim inşallah biran önce düzelir ve sorununuz kalmazzz

hepimiz için geçte olsahayırlı cumalar olsunnn
tüm hasta ve huysuz bebişlere geçmiş olsunnn

hepimiz için geçte olsahayırlı cumalar olsunnn
tüm hasta ve huysuz bebişlere geçmiş olsunnn
:Saruboceq:

paprina 10.ayınız kutlu olsun
maydonoz sevindim sizin adınıza
chealnedle uykusuz 3.geçem çok zor bilirim
kelebeğim sağlıkları iyi olsunda bırak kurcalasınlar.
liliputcumsanada hayırlı cumalar kazeemcim sanada.
kimseyi unutmadım umarım.
sıra bizde doktordan geliyoruz.ve orta kulak iltihabı dedi.

Arkadaslar merhaba
bizde hazirliklar iyice hizlandi ...
Pazartesi gunu neti kapattiracagiz o vakitten sonra yokkum zaten ayni gun yola cikacagiz
Ankara'ya gitmemiz lazim yapilacak islemler var ...
Haftaya C.tesi gunu Kosova'da olacagiz ...

Hepinizi opuyorum
Allah'a emanet olun
yolcunun halini Allah bilir ;hakkinizi helal edin

Saglicakla kalin a.s.

çok geçmiş olsun gökdenizcim

Arkadaslar merhaba
bizde hazirliklar iyice hizlandi ...
Pazartesi gunu neti kapattiracagiz o vakitten sonra yokkum zaten ayni gun yola cikacagiz
Ankara'ya gitmemiz lazim yapilacak islemler var ...
Haftaya C.tesi gunu Kosova'da olacagiz ...

Hepinizi opuyorum
Allah'a emanet olun
yolcunun halini Allah bilir ;hakkinizi helal edin

Saglicakla kalin a.s.

sende sağlıcakla kal cnm hayırlı yolculuklar :gitme:

tk ederim gökdeniz.sizede çok geçmiş olsun.hiç değilse teşhis konmuş.

maydanoz grip aşısı bir kenara şimdi de domuz gribi aşısı 9 yaşından küçüklere vurulcakmış,yaptırmak istemiyorum ben.Allah korusun yavrularımızı.(amin)

chealnadle,uyku sorunu bizde de var,sallamadan uyumuyor.gece yenidoğan bebekmiş gibi uyanıyor sürekli.anneden ayrılma korkusu yaşarmış bebekler bu aylarda,kokumuzu duymak istiyolar sanırım.

kelebeğim küpecikleriniz hayırlı olsun.ben de düşünüyorum ama cesaret edemedim.yazın kirazla küpe yaptık sırnaşık şey

zeppcim hayırlı yolculuklar,bizleri unutma oralarda:gitme:

paparina 10.ayınız kutlu olsun.:dance:2 ay kaldı yaşlarına.

gökdenizz teşhis konmasına çok sewindim.çarçabuk atlatır inşallah.

bebek_MsOZ.jpg

mrb tatlı annlerim niye burası bu kadar sakin kimseler yok nerdeler bular böyle haberi olan var mı
??????????????????????????????????????

X