2008 Aralık Anneleri

1 yaş şekeri yapmayı düşünüyorum.nikah şekeri satan yerlerde biblo ya da 1 şeklinde malzeme bulabilir miyim?tülü ve kurdeleyi nerden alıcam?fikriniz var mı?:uhm:

ya arkadaşlar bu çocukta ne emekleme ne sıralama ... hiçbir çaba yok.varmı bizimki gibi tembel olan?varsa yoksa yuvarlansın

benimki hem emekliyor hem sıralıyordu hastalanınca sıralamayı bırakdı.ama ilginç olan dün arkadaşı gördüm onun oğluş bir yaşını doldurmuş artık emekliyormuş sıralamamış halen.zten beş çoçukdan üçü yaşını yürüyerek karşılarmış.bence normal.aksi bir durum gözüne çarpmıyorsa tabi.anneler bilir çünkü.

Merhaba

Aleyküm selam kızlar.

Nerelerdesiniz,bebişleriniz ve sizler nasılsınız?

dandini hoş geldin.vereliniortak

Maşallah sübhanallah,benim kızım 5 ay 15 günlükken emeklemişti.Yaklaşık 1.5 aydır da sıralamaya başladı,bunla uğraşıyor.EN çok sevdiği emeklemek,henüz koltuktan koltuğa geçmedi.Zaten benim eteklerimi çeke çeke bir hal oluyoruz.ışlerimi yapmamı engelliyor.Kım olursa olsun illa ki benim kucakta olcak.ışi gücü benimle olmak.Oyuncakları seven bir kız değil.Nerde kablo,telefon,priz v.s. haşaraılıklar,tehlikeli işler varsa mıknatıs gibi kızımın çekim alanında.Gözden kaçırmaya gelmiyor.

Uykumuz hala^ çok hafif,fısıltıya,komşunun zil sesine uyanıyoruz.

Henüz alttan 3.dişimiz çıkıyor ve 4.yolda.Saatlerce uykuya dalması,uyuması için uğraşıyoruz.Yemek seçmeye devam ediyoruz.Belli kelimeleri söylüyoruz.

Ne yazık ki emmenin tadına şimdi varıyor.Emmek istiyor ama sütüm çoooook çoookk yetersiz,bazen nerdeyse yarım saat birinde sütü çekiştirip duruyor ama doyurmuyor,zaten yetersizdi.Şimdi iyice damla damla.Buna da şükür hiç olmayabilirdi.
Hayat işte kimisi annesiz kalır ve babaannesi bakar da süt için emzirdikçe babannenin sütü gelir bebeği doyurur.Bizde de böyle işte.Bunu bir yakınımızdan biliyorum.Yıne de şükür.
Woooy meeenn ....Sevgiler Selametle a.s.

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr
zeppcim kutlarım canım umarım hakkınızda hayırlı bi karar olur...

melisim geçen haftadan bu yana iki üç adım atmaya başladı...
emeklemek desen tık yokk (hoş ben istemediğim için olmadı:))
diş desen artık beklemiyoruz zamana bıraktık ... bakalımmm yaşına kadar yolu varrr:))
bu gidişle üzerine düşsen sanırım 15 güne kalmaz yürümeye başlar kızçemmmm
herşeyin hayırlısı tabikiii
ve bu arada bir yaramaz oldu melis anlatamam herşeyi elliyor döküyor
geçen gün mutfakta kaşla göz arası ben telde iken sen makarnayı al hopp yere:))çekmeceler desen aldı başını gidiyor ne yapıcam bilemiyorummm

bu arada yap boz aldım kızçeme henüz renkleri tam kavrayamadı ama yavaş yavaş çözmeye başladı onuda

Son düzenleme:
Merhaba

Aleyküm selam kızlar kızlar.

Nerelerdesiniz,bebişleriniz ve sizler nasılsınız?

dandini hoş geldin.vereliniortak

selam maydanozcummm
malum okullar açıldı o yüzden çok sık giremiyorum foruma
hoş akşamları servisle geliyor oğlum ama öğlen erken aldığı için servis ben bırakıyorum böylece yarım günüm iptal olmuş oluyorrr
geriye kalan saatlerde ise ev yemek melis derken akşam oluyor zatennnn
sizler nasılsınız canımmm bebişin nasıl oldu terleme konusunda bi gelişme varmı??

LiliPuT hoş geldin. a.s.kaydirigubbakcemile5

Nasılsınız? opuyorumnanaktan

Terleme aynen canım.

Şu yaramazlıklar bizde tehlikeli olmaya başladı.Haftasonu kıım yatağından aşağı inmek istediği için yere fena düştü.Kulak arkası fena şişti,morardı,kesilmiş bir çizgi halinde ve kanadı.Kulağın içinden bir çizgi halindeydi bu kızarıklık.Ben de babasıyla mutfaktaydım.aten iki gece neredeyse sabahladık.Çok huysuzlandı,huzursuzdu.Başımıza gelecek varmış desem de kaa işte.Mutfağa gitmeden baktım uyuyordu.SOnrasında yarım saat geçmeden bir ağlama sesi ki çok fenaydı.
Başını hemen soğuk suyla yıkadım ama ne fena ağlıyor.Başına iyice baktım birşey yok.Sonrasında baktım ki kulak arkası çok fena.Ben öyle fena oldum ki içim boşaldı,ruhum çekildi.EŞim hemen
aldı benden,epeyce susması için uğraştık.Hamd olsun daha kötüsü olmadı.Kulağı da yırtılabilirdi,yatak kenarı ve biraz ilersinde olan komodin kenarı sivri.Verilmiş sadakamız varmış.
Sırf bu tür birşeyden korktuğum için uyanıkken işlerimi oğlum okuldan gelene kadar bırakıyorum.Bazen de üst komşuma bırakıyorum.Yine de bele olduğu saatlr çok fazla ve daha fazlasını istiyor.
Zaten bu eylül ve ekim ayında çok ciddi günler yaşadık.
ALLAH(CC)'ım sen tüm evlatları,ana ve babaları koru,kolla,emanette kıl,muhafaza eyle(amin).

Son düzenleme:
selam maydanozcum ve liliputcum
ve herkes
kızımdan rahatça yazamıyorum
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
herkese selam

MElis'imize de maşallah.opuyorumnanaktan

Şu çekmece,dolap kapakları için özdilekte çocuklar için koruyucu birşeyler vardı.Tam incelemediğim için adını yazamayacağım.Haftasonu nasipse tüm tehlikeli kısımlar için sayısınca onlardan almak istiyorum.

Bu ay bir de uyku tulumu almak istiyorum.Cuma günü de bime gelecekmiş.Netten bakıp cuma sabahı almaya gitmek istiyorum.

Evlatlarımız büyüdükçe iyice tehlükeli alanlar artıyor.

Şu yap boz konusunu ben de düşünüyordum.Gerçi bizimkine oyuncak değil de alet edavat almak daha iyi olur.kaydirigubbakcemile3

Öpüyoru teyzesi.Sevgiler.Selametle.opuyorumnanaktan

Aleyküm selam hoş geldin kelebeğim.opuyorumnanaktan

Benim kızım gündüz uyumadı ve zoraki bir saat öncesinde abisi uyuttu.

Ahanda uyandı zemuszemus

maydanoz geçmiş olsun kuzucuğa,Allah korumuş.bimin camında gördüm ben de bayağı bişiler gelecek.uyku tulumu çok güzeldi.cuma sabah 9da kapısında olmak lazım.
liliput yapbozunuz hayırlı olsun güle güle oynasın kızçen.
paparina sağol cnm,d.günü topiğine de bekleriz,fikirlerimizi paylaşalım.anca hazırlanırız 2 aya:teytey:

günaydın anneler
umarım herkes iyidir
doğum günü hazırlıkları başlamış sanırım.
tabi yvaş yavaş fikirler oluşmalı değil mi:)

Merhaba arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim a.s.

maydanozum cok gecmic olsun canim
benim minik de cok hareketli
Allah'im evde gezmedigi yer kalmiyor : )
sipa
:)
gecen gun noldu anlatayim kizlar ...
abimiz sabahci okula gidiyor malum evde minik kusla neyse temizlik yapiyorum bu da pesimde
bir ara sesi solugu cikmadi sesleniyorum Deniz nerdesin diye : ))) ses yok :))
balkona falan mi cikti dedim
baktim banyoya girmis
oturuyor
oyle etrafa bakiyor hayran hayran ;ne varsa sanki : )))
bugunlerdeki tutkumuz banyo : ) :bbo:
neyse ki temkinli kadinim hic etrafta deterjan ,camasir suyu vs. birakmam
her zaman cocuklarin olasamayacagi yerlere koyarim ..
Allah korusun
boyle bir arkadasimin cocugu camasir suyu icmisti de
ne cektiler
Allah korusun dikkat edelim ...
kasla goz arasinda oluyor boyle seyler

günaydın anneler
umarım herkes iyidir
doğum günü hazırlıkları başlamış sanırım.
tabi yvaş yavaş fikirler oluşmalı değil mi:)

henuz dusunmedim canim ama nerden bilirdim Emre Deniz 'in ilk yasini kosova da kutlayacagiz diye : )
bakalim oraya gidelim dusunecegim ama mutlaka bir d.gunu yapacagim kaydirigubbakcemile5

Merhaba

ıyi günler kızlar

Nasılsınız?

Teşekkürler arkadaşlar.Yatağından inmeyi çok kez denemişti.Etrafını yastıklarla doldurmuştum.Olur ya kaza geliyorum demez inmek isterken düşmemesi için.Hamd olsun ki daha beteri olmadı.

Temizlik maddeleri içildiği takdirde kesinlikle KUSTURULMAMASI gerekiyormuş.

Geri çıkartılırken boğazda daha çok tahriş olmaması için KUSTURULMAMALI imiş.

Sevgiler.Selametle.

X