2008 Aralık Anneleri

mrb canım annelerim nasılsınız görüşmeyeli sizi cok ama cok özledim coktandır giremiyorum buraya bizim tayin işi vardı anca taşınıp yerleşinceye kadAR bide in.nein baglanması uzun süre aldı ve sonunda bugün baglandı bebeklerimiz nasıllar aslında
tahmin edebiliyorum
bizimkinden hiç durmuyo kızlar ve bugüne kadar cok endişe ediyodum hiç bir şekilde bi gelişme yoktu
oglumda ve bugün alt dişlerinin cıktıgını gördüm dünyalar benim olsa bu kadar sevinmezdim herhalde
ama ne emekleme var ne yürüme

iyi gecelere kısslar bebeğim ishal oldu dişten sanırım dedi doktor ama yinede kaka tahlili yaptırdık buara dizanteri salgını varmıs ama onda bişey çıkmadı fakat 3 gün süreyle yine yaptırcaz çünkü dizanteri vs hastalıklar bazen görünmeyebiliyomus hemen sıkça tahlil yaptırmak gerekiyomuş.doktor sadece maflor diye bi toz verdi umarım geçer yavrumun neşesi iyi ama her bezi kakalı nerdeyse 2 gündür elimizde artık su biberonu patates püresi.muz gezinip duruyoz :KK43:(

günaydın arkaadaşlar herkese
grip dururmuzu tam sona erecekken direkten döndük daha kötü olduk dün
bugün yine daha iyi gibiyim
hastalık çok zor bütün bebiş ve annelere sağlıklı hafta sonları diliyorum

kazemcim geçmiş olsun atın artık şunu Umut da dün biraz daha iyiydi.sürekli meyva ve meyva suyu veriyorum sende öyle yap bol meyva suyu çorba sen bal karabiber karışımı yap kendine.

tünaydınnnnnnnnnnnn iyi hafta sonları herkeseopuyorumnanaktan

kazem cim geçmiş olsun :teselli:

zepp cim sizede iyi yolculuklar.canım neden tayin yeriniz hep yurtdışına cıkıyoo
sizmi özellikle istiyosunuzCADIARZU

günaydın arkadaşlarrrrrrr.
zeppim haberini okudum ordada yazdım ama tekrar edeyim herşey gönlünüzce olsun.

tünaydınnnnnnnnnnnn iyi hafta sonları herkeseopuyorumnanaktan

kazem cim geçmiş olsun :teselli:

zepp cim sizede iyi yolculuklar.canım neden tayin yeriniz hep yurtdışına cıkıyoo
sizmi özellikle istiyosunuzCADIARZU

tsk ederim arkadaslar
cok ayrinti vermek istemiyorum
bu ozel bir gorev ve esim kazandi
TR den 5 kisi gidiyor ve askim bunlarin icinde iste ;gururluyum:asigim:

tabi basarili erkegin ardinaki kadinada bakmak lazim : )))
opuyorum hepinizi
evi toplamaya basladim
yoruldum bugun :bbo: bayagi

Zeppiim,hayırlı olsun.ınşallah,selametle gidip gelirsiniz.Hayırlı insanlarla karşılaşırsınız.Tebrikler enişte bey kazanmış ve hak etmiş.Hayırlı haberlerle görüşürüz inşallah.Özleyeceğim :gitme: Kızımla sizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

X