- 29 Ağustos 2008
- 710
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.121
o ilk önce iş yerimde bilgisayardan izleyeceğimi sanmış o yüzden ev hali dedi işyerinde gören olur ayıp olur dedi bende yok kendi tlf izlicem dedim neden istiyosun dedi güvenmiyomusun dedi birde Umut un eli yanmıştı açıklamasını yapamadılar çünkü görmedim dedi kadın ondan mı dedi.bende sana güvenmesem tekrar sana getirmezdim dedim yanması konusunda ise tekrar olmamasını söyledim özlüyorum gün içinde müsayit zamanımda bakıcam dedim tamam dedi sende haklısın dedi bende olsam yapardım heralde dedi.kabul etti.
gökdenizcim bu göz olayı nasıl oluyor canım bir anlatırmısın bana karşıdan birinin açmasımı lazım yani nasıl kullanılıyor
selam
cok kötü şekilde grip kızım birde tam 6 tane diş cıkartmaya çalışıyor ve cok mızmız hiçbir şekilde durmuyor ne kucakta ne ayakta sürekli gezdiriyorum oda oda kollarım kopmak üzere birde yürüme hevesimiz başladı 3 gündür gece yarılarına kadar antrede yürümeye çalışıyor 10 gündür ne gece nede gündüz uyuyor sürekli ağlıyor napıcam bilmiyorum ama cıldırmak üzereyim
birde evimizi taşıcaz bu kadar işin içinde neyapar ne ederim bilmiyorum mafoldumben
gecmis olsun canim :teselli:
anliyorum seni
selam
cok kötü şekilde grip kızım birde tam 6 tane diş cıkartmaya çalışıyor ve cok mızmız hiçbir şekilde durmuyor ne kucakta ne ayakta sürekli gezdiriyorum oda oda kollarım kopmak üzere birde yürüme hevesimiz başladı 3 gündür gece yarılarına kadar antrede yürümeye çalışıyor 10 gündür ne gece nede gündüz uyuyor sürekli ağlıyor napıcam bilmiyorum ama cıldırmak üzereyim
birde evimizi taşıcaz bu kadar işin içinde neyapar ne ederim bilmiyorum mafoldumben
merhaba güzel annelerim nete giremiyorum bazı sebeplerden dolayı şimdi annemlerdeyim..burdayken size bir bakayımdedim..umarım hepiniz iyisinizdir..
benim oğluşum biliyosunuz diş konusunda tembeldi.hatırlarsanız.
bayramda ilk dişimiz çıktı.bugünde 2.ci dişimiz çıktı çok şükür.
15günden beride emekliyoruz her tarafı karıştıryoruz,yürüteçi artık demiyorum onda tam bir usta oldu sıpam
görüşmek üzere kızlar kendinize iyi bakın..
günaydınnnnnnnnnnnn
göz çalışmaya başladı annem le oğlumu istediğim an görüyorum çok güzelmiş yaf.