- 3 Nisan 2008
- 265
- 0
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.081
herkese günaydın tatlı anneler ve tatlı bebekleri
grip hala üzerimizde maalesef ama geçtiğimiz iki güne oranla daha iyiyiz
ayrıca bugün tam 10 aylık olduk
herkese günaydın arkadaşlar nezle ,grip olan bebişlere çok çok geömiş olsun.efede nezleydi yeni yeni atlatıyoruz.terleme sorunu bizdede var arkadaşlar.nasıl giydireceğimi şaşırıyorumgece üstünü örtsem terliyor.örtmesem soğuk gibi geliyo.tam hastalık mevsimi valla.kazeemcim 10.aynız kutlu olsun.sağlıklı uzun ömürler dilerim.bu arada oğluşum 200 gr vermiş.çok moralim bozulduiştahıda iyi halbuki.bu arlar yürüteç falan hareket arttı sanırım ondanmıki.
sağolasın canım
kesinlikle nasıl koruyacağımı bilemiyorum
ewet hareketlendikçe kilo alım oranları düşüyor ama az kilo alıyorlar genelde
gerçi sağlıklı olsunlarda gerisi boş
Sizlerle paylaşmak istediğim bir bilgi var.Okuyunca çok şaşırdım.Belki de biliyorsunuzdur.
Doktorumuzun verdiği bir kitapçık var.SMA'nın hazırladığı bir kitapçık.''Bebeğinizin tamamlayıcı beslenme rehberi'' adında bir kitapçık.Orada yazıyorki;''yumurta ve peynir aynı öğünde kullanılmamalıdır!''
Nedeni yok ama sürekli bu tekrar yapılmış,sizlerle paylaşmak istedim.
Kolay gelsin.Sevgiler.Selametle.
teşekkür ederim bilgi için canımmm
bu konuda pekmez ile süt ve süt ürünlerini tolare edilememesi gibi bişey olsa gerekkk
liliputcum pamuklu uzun kollu pijama giydiriyorum içinde kolsuz çıtçıtlı bady.buralar hala sıcak geceler biraz serin oluyor camımızı bile kapatmadan yatıyoruz.aralık oluyor yani.çok serin olursa üstünü örtmek yerine kapıyı kapatıyorum oda sıcaklığı yükseliyor.sence kalınmı giydiriyorum kısa kollu pijama giydirirsemde buz gibi oluyor kolları bacakları.yatağıda pamuk.
İyi akşamlar
Rica ederim tatlım.Demir içeren gıdaların demir emilimini kalsiyum içeren gıdalar azaltıyor ya da etkisizleştiriyor.O yüzden birarada kullanmayın denir.Çay ile kahvaltıyı birarada önermedikleri de başka bir sevimsiz gerçek. :)))
Bunu okuyana kadar sürekli olmasa da ikisini karıştırıp veriyordum.Ve yediklerindeki tek tuz ekmekte olandı.Artık ekmek de diyet olacak.
Zeytin yedirmeye başladınız mı? Başladıysanız diyet mi yoksa tuzunu aldığınız zeytin mi tercih ettiğiniz zeytin?
Ve GRİP AŞISI ile ilgili ne yapmak düşüncesindesiniz?
Sevgiler. a.s.
melis bugün tastamam 10 aylık oldu...
nice nice aylara inşallah hep birlikte....
kızım sıralamaya ve tay durmaya başladı...
ayrıca alkış ve baybay yapıyor kelime hazneside biraz daha arttı maşallah kuzuma
çok kötü bir durum zeppcim.aynı sorunla buradada karşılaşıyoruz.muğla ya gitmek gerekiyor.işte bende bunu anlamıyorum.bu kadar önemsizmi sağlık.devlet hastanesinde yok doktor yok yok gerekli alet edavat yok.
çok geçmiş olsun canım ya.