2008 Aralık Anneleri

zepp cim çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir bebişin
bizde gribiz malum dr. agittik bugün bizimkide çok korkulacak bir şey değil 1-2 güne kadar geçer dedi ilaç verdi
bir taraftan dişler bir taraftan mevsim değişikliği ile gelen hastalık sarsıldı kuzucuğum
ama yinede yaramazlıktan geri kalmıyor :)
allah neşelerini sağlıklarını daim etsin inşallah

eyvah eyvah aynını biz atlattık işte ilaçla geçmedi iğne olduk ya.
çok geçmiş olsun çok zor kuzum çabuk iyi olsun

sagol canim :1hug:

Liliput'um maşallah bebişine. a.s.

Zepp'im benim çok geçmiş olsun.İnşallah hayırlısıyla iyileşirler.

Senin şu çektiklerini ben de yaşadım.Bizim orada tek devlet hastanesi var.Özel hastane yok.Sadece muayenehaneye gidip bir dünya para verecen ki hastaneye gittiğinde doğru düzgün ilgilensinler.
Yaşadıklarımın bir kısmını sen de biliyorsun.Aslında buraya kaç kez yazdım sildim yazdım sildim.Yolmaktan vazgeçtim.
Benim doğduğum yerde doğduğum zamanlarda yaşanan sorunların pekçoğu aynen oğlumun doğduğu zamanda da vardı.Üstelik aradan geçen onca zamana rağmen.(1976-2000)Hatta halen devam da eden sorunlar var.

Hani doğu-batı kıyaslaması oldu ya emin ol ki,imkanları olmadığı için hastane kapısından içeri giremeyenler,hastane hastane gezerken yolda canından olanlar var.Zaten sen bunları iyi biliyorsun da.Hemen her gün haberlerde benzer olaylar anlatılıyor.
Rabbim kimseleri bu şekilde bir çaresizlikte bırakmasın inşallah(amin).

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklisin canim da ne bileyim
sevemedim ya burayi
ondan belki boyle diyorum
Amin canim hic kimseyi caresiz birakmasin rabbim :Saruboceq:

zepp cim çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir bebişin
bizde gribiz malum dr. agittik bugün bizimkide çok korkulacak bir şey değil 1-2 güne kadar geçer dedi ilaç verdi
bir taraftan dişler bir taraftan mevsim değişikliği ile gelen hastalık sarsıldı kuzucuğum
ama yinede yaramazlıktan geri kalmıyor :)
allah neşelerini sağlıklarını daim etsin inşallah

sagol canim
size de cok gecmis olsun kiyamam : (
cabucak toparlansin kuzucuk :asigim:
:1hug:

selammm kızlarrr
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederizz kızçemleee
bugün okullar tatildi malum istanbulun kurtuluşu
hava da yazdan kalma olunca fırsat bu fırsat gezdik çocuklarımla..
çok keyifli geçti öyle sanıyorum ki bu kış evde kalmak hem bizi hem bebişlerimizi sıkacak birazzz

bu arada hasta bebişlerime tekrar tekrar geçmişler olsunnn

bügün herkez dr gitmiş galiba
ahhh ahhh bizde gittik bugün için randevu verdiler fakat dr beyimizin acillll işi cıkmış yoktu yerinde başka hastaneye gittik orda da dr yokmuş üniversteye gittik orda da sıra yoktu en sonunda bayıldık paraya birtane dr bulabildik nihayetinde bizimde tahliller ve ultrasonumuz var bakalım ne cıkcak sonuç birde içilmesi gereken 5 tane şurup kızım artık şişeleri görünce ağlamaya başlıyor bunları nasıl içircez bakalım

ahhh ahhh bizde gittik bugün için randevu verdiler fakat dr beyimizin acillll işi cıkmış yoktu yerinde başka hastaneye gittik orda da dr yokmuş üniversteye gittik orda da sıra yoktu en sonunda bayıldık paraya birtane dr bulabildik nihayetinde bizimde tahliller ve ultrasonumuz var bakalım ne cıkcak sonuç birde içilmesi gereken 5 tane şurup kızım artık şişeleri görünce ağlamaya başlıyor bunları nasıl içircez bakalım

Çok geçmiş olsun,hayırlı şifalar dilerim.İnşallah neticeler temiz çıkar. opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun cnm inşallah sonuçlarda bir prüz olmaz
ben şurupları şöyle içiriyorum bak kolay oluyor biz multitabs damla kullanıyorduk d vitamini olarak onun boşalan şişesini ben atmadım kapağı sıkmalı çubuk şeklinde şuruba batırıyorum ağzına verince çok rahat alıyor şurubu, kaşıkla döküldü geri çıkardı derdi olmuyor

geçmiş olsun zeynepçim.bu arada herkese günaydın arkadaşlar

çok geçmiş olsun cnm inşallah sonuçlarda bir prüz olmaz
ben şurupları şöyle içiriyorum bak kolay oluyor biz multitabs damla kullanıyorduk d vitamini olarak onun boşalan şişesini ben atmadım kapağı sıkmalı çubuk şeklinde şuruba batırıyorum ağzına verince çok rahat alıyor şurubu, kaşıkla döküldü geri çıkardı derdi olmuyor

Güzel bir buluş.kaydirigubbakcemile5

Benim de iki türlü içirme yöntemim var.Birisi; temiz bir enjektörün içine önceden ilaç kaşığına belirtilen ölçüyü alıp çekmiştim.Sonrasında da hep o ölçüde içine alıp içirmişimdir.

Bir de ağzında oluşan aftlar için verilen bir ilacın sıkmalı çubuğu var.O çubuğun ucunda olan bir başlık var.Onu tutunca daha önceden kaşıkta olan ilacı çekerek kızımın ağzına damlatıyorum.Tümünü verdiğimde ağzında tutup geri boşaltıyor.O yüzden damla damla veriyorum ve sorun olmuyor.
hihoyyyt

maydonozcum geçmiş olsun sizede.şurupları içirmek gerçekden sorun benim oğlumda ağzına koymayı başarsam bile dışarı çıkarıyor.

maydanoz kazaem...
anladığım kadarı ile şurup içirme sorunu yaşıyorsunuzz
bizdede bu sorun vardı
kazaemcim çok akıllıca bir yol bulmuşsun
bende şurup içirirken gökdenizin dediği gibi ağzını açıyor ama yutmayıp dışarı çıkarıyodu...
bende şurubun kaşığını ağzına soktuktan sonra hafif yan çeviriyorum ...böylece ağzındaki şurubu yutmak zorunda kalıyor
bilginiz olsun,deneyin isterseniz sizlerdeee

maydonozcum geçmiş olsun sizede.şurupları içirmek gerçekden sorun benim oğlumda ağzına koymayı başarsam bile dışarı çıkarıyor.

Çok teşekkür ederim sağolasın.opuyorumnanaktan
Benim kızım da ağzında biriktirip dışarı akıtırdı,çıkartırdı.Ya da puuu yapar fışkırtırdı.
Ben de enjektör ya da tıa ile bunları yapmasını engelledim.Mecburi içiyor.

maydanoz kazaem...
anladığım kadarı ile şurup içirme sorunu yaşıyorsunuzz
bizdede bu sorun vardı
kazaemcim çok akıllıca bir yol bulmuşsun
bende şurup içirirken gökdenizin dediği gibi ağzını açıyor ama yutmayıp dışarı çıkarıyodu...
bende şurubun kaşığını ağzına soktuktan sonra hafif yan çeviriyorum ...böylece ağzındaki şurubu yutmak zorunda kalıyor
bilginiz olsun,deneyin isterseniz sizlerdeee

Çok teşekkür ederim sağolasın.opuyorumnanaktan

selammm kızlarrr:eek:

hasta olanalara geçmiş olsun.Allah şifa versin yavrucaklara:nazar:
bizde enjektörle ilaç içirenlerdenizsengözlerimebaksanab

iyiyiz canım akşam eve geciktim sen misin geciken mız mız birde izin aldım.almasam çok geç kalacakmışım.şu terleme meselesi ise beni gece pes ettirdi çok terledi dün.üstünü örtmedim yatagındada yatmadı üstelik yanımızda yattı.iki kere bez koydum.sırılsıklamdı.siz nasılsınız kazeem.
bu arada akşam göz almaya gittim işlemler bitmedi henüz ama bakıcıya verdiğimde Umut u gün içinde ara arada olsa izlemek istiyorum kızlar siz ne dersiniz bu fikrime.bakıcımız önce tereddüt etsede sonra kabul etti.

X