-
- Konu Sahibi deryahakan
bende defalarca uğraştım ama olmadı bu takvim sinirden çıldırcam. imza bölümüne kopyalayıp yapıştırın diyor ne imza yerini bulabiliyorum nede........ offff offff.
sen yapabilirsen banada tarif edermisin arkadaşım..
1 gün filan geçti, 200 civarında çıkması lazım herhalde
kızlar ya benim tansiyonum çok düşüyo sizdede tansiyon düşüyomu çok kötü oluyom bugün 2 defa düştü yarım saat kalkamadım yerimden
a.s.
merhaba canım nasılsın?naptın test işini?çok öpüyorum.
slm kızlar
Beni de alın aranıza!!! Ben de Aralık annesi olucam inşallah:))))))))))))
Bugün kesin öğrendim sonucu. SAT 18 Mayıs , HCG değerim 786,94 normal mi ? Daha doktordan randevu almadım. Adetime 6 gün kala yaptırdığım kan testi sonucu 2,07 negatifti ama buna rağmen o kadar emindim ki hamile olduğuma hamile arkadaşlarımın hepsi aynı vitamini kullandığı için 2-3 gün önce elevite başladım. NE zaman görünür bebek. Bi de cetvel eklemeye çalıştım ama olmadı galiba,
Size ve bebişlerinize sağlıklı günler dilerim.
benim tansiyonum son 20 gündür 15/9 yüksek olması ürkütücü. Ama hamilelikte genelde düşer diye okudum seninki normal olan canım.
selam kızlar..ben de aralık annesi olucam kısmetse..bundan önce 2 düşüğüm var o yüzden tedirginim biraz ama inanıyorum bebişim bu sfeer beni bırakmayacak inş..dua edin bana da ne olur bir iki güne kadar kalp atışlarını duymaya gideceğiz..şuan 6 artı 2 yim..
bu arada kızlar mide bulantılarınız tam olarak kaçıncı haftada başladı acaba.??bir de kasık ağrılarım ilk haftalardaki kadar yoğun değil daha azaldı..sizde de öle oldu mu acaba 7. haftada..yardımcı olurmusunuz??
öptüm şimdilik...
hayırlı olsun canım.ben adetim geçeli 2gün olunca kan testi yaptırmıştım ve 119çıkmıştı salı günü dr randevumz var inş kesemizi ve kalp atışlarımzı duyarız :)
ben buğün 7+2 im.doğum kısmetse 5aralık görünüyor.
çok sevindim senn adına canım.çok öptm.
yarın kesin sonucu öğrenicem umarım ama şimdilik üçüz bekliyoruz :)
normalde de yüksek midir? yoksa hamilelikten dolayı mı diyorsun
aa, gerçektenmi, kan testi mi yaptırdın, tüp bebek tedavisi mi igördün neslee
inşallah bebişin kesesini ve kalp atışını duyarsın sen de hayırlısıyla, haber verirsin artık:))
nasıl ağrın, bulantın var mı?
% 70 emin gibi olsak da, bir iki gün içinde kesin sonucu öğrenicez
biz yine de şimdilik üçüz bekliyoruz :)
merhaba derin, doktora gittin mi, daha yazmamışsın?
merhaba jasper sen de hoşgeldin:))) Sadece ikimiz varız galiba. Tansiyonum normalde yüksek değildi hamilelikten dolayı yükseldi heralde? Sen gittin mi doktora?