E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
kizlaaar bende yeni ogrendim hamile oldugumu bendemi aralik annesi oluyorum son satim 17 martt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlaaar bende yeni ogrendim hamile oldugumu bendemi aralik annesi oluyorum son satim 17 martt
a.s.
kızlar perş tansoyuma baktırdım 9/5 çıktı ama açtım nasl sizce?a.s.
bence çok düşük normali 12/8 olması lazım cnm
bence çok düşük normali 12/8 olması lazım cnm
a.s.
canım saol.napmak lazım sence?a.s.
valla benimde düşüyo 2 gündür tuzlu ayran içmek lazımmış ben yarım saat gelemiyom kendime uzanıyom dr gittiğimde soracam haftaya salı gidicem dr bakalım inşallah kalp atışlarınıda duyucaz bi aksilik olmazsa dua edin kızlar azda olsa korku var içimde ya duyamazsam diye
kizlar ben takvim yapamiyorum yaaaaa
jasper ben kola içmiyorum ama çay çok açık ve az.yasiz?bide normal tansyonum 110/70nasıl?
niye böyle düşünüyorsun, allahın izniyle duyacaksın kalp atışlarını, sen de bizde.
bazen burdan bir sürü farklı şey okuyorum, benim de aklıma geliyor, ama bu kötü düşünceleri kafamızdan atmamız lazım
ya benim 1 tane 3.5 yaşında oğlum var Allaha şükür oğlumu doğurmadan önce 3 düşük yapmıştım tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkum var Allah yaşatmaz inşallah