- 9 Şubat 2008
- 1.960
- 3
- 42
- Konu Sahibi deryahakan
kızlar bugün dr gittim ve kese gözüktü kesenin boyutuna göre 5 haftalık dedi dr kalp atışları için erken dedi 10 gün sonra kontorole cağırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün dr gittim ve kese gözüktü kesenin boyutuna göre 5 haftalık dedi dr kalp atışları için erken dedi 10 gün sonra kontorole cağırdı
karından baktı cnm net gözüktü kese ufakta olsa
ayy ne güzel
benimki görünmedi :çok üzgünüm:
5 haftalıktan büyük olmasın bebek
bi de canım zayıf mısın sen:uhm:
ne zayıfı nerde 76 kiloyum en son adetim 14 marttı başında hamile kaldım herhall
seninle aynı zamanlarda kalmışız canım bebeklerimiz aynı zamanda doğacak inşallah
günaydın aralık anneleri, keyifler nasıl?
elifcim hersoru derken devlette tabi özeldeki gibi asla olmaz.eliyle bakmıyor.odasında ultrason yok.
sorularla ancak bişeyler diyor.
tahlil falan istiyor.
ben kadını kendime çok yakın buldum.buda bi dr hasta içn önemli.kadını hiç görmedim halde rüyamda gördüm hastaneye gitmeden.baya acayip yani :) ben memnunum ama bide özele gitcez tabi salı günü.hayırlısı inş :) bende buğün tam 7+0 ama daha ne bir kese nebir kalp atışı duymadım.salı günü inş :)
merhabalar herkese
kızlar ben de akşam kan testi sonucunu alacam, inşallah ben de aralık annelerine katılabilirm
kızlar bebişim 6 hafta 2 günlük oldu. muhtemel doğum 10 aralık kurban bayramına denk geliyor. [/QUO
perihancım benim de muhtemel tarihim 12 aralık. bayramın son gününe denk geliyor. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canım. a.s.