2008 Aralık Anneleri

ayy kizlar ben cok merakliyimdir herseyi soracam size
oncelikle doktora gittinizmiii ilk ne zaman gidicem ben daha randevu almadik
mideniz bullaniyormu ve kasik agrilariniz varmii

ayy kizlar ben cok merakliyimdir herseyi soracam size
oncelikle doktora gittinizmiii ilk ne zaman gidicem ben daha randevu almadik
mideniz bullaniyormu ve kasik agrilariniz varmii

ben haftaya doktora gidecem, sen benden 3 gün öndesin, kan testiyle mi öğrendin sen?

bende karın ağrısı var, bulantı bazan olup gidiyor, kısa süreli

benim bi tanesi kalp atışlarını duyduktan sonra 3 aylıkken karnımda öldü kürtaj olmak zorunda kaldım ama inşallah yaşamayız birdaha böyle şeyler aklıma kötü şeyler getirmicem bidaha

benim bi tanesi kalp atışlarını duyduktan sonra 3 aylıkken karnımda öldü kürtaj olmak zorunda kaldım ama inşallah yaşamayız birdaha böyle şeyler aklıma kötü şeyler getirmicem bidaha

gerçekten zor bir durum, sonuçta kısmeti yokmuş, hepsi allahtan, inşallah bi daha olmaz, birbirimize de dua edelim

canim neden koymadin takvimi koysaydin yaa aklina kotu seyler getirmee
ben idrar testiylr ogrendimm bakalim kizlar ben ehliyet dersi aliyorum
bi zarari olmaz degilmi

canim neden koymadin takvimi koysaydin yaa aklina kotu seyler getirmee
ben idrar testiylr ogrendimm bakalim kizlar ben ehliyet dersi aliyorum
bi zarari olmaz degilmi

valla ben de geçenlerde araba kullandı, sonra ağrım oldu, ağrın olursa bırak bence

kuzuşlar, benim öyle fazla deneyimim yok aslında ama yine de okuduğum kadarıyla görüyorum ki bazılarımız, düşük riski gibi karamsarlıklara düşüyor. Öyleyse bir de şunu okuyun:
ben 6.haftaya girdim. 3 haftalıkken öğrenmiştim ve öğrenmeden önceki güne kadar eşimle birlikte oldukça ağır dekorasyon işlerini yaptık, verniklere cilalara daldık, mutfak dolaplarını kurduk, yetmezmiş gibi bir de epey aç ve uykusuz kaldım. Buna rağmen üçüzlerimiz olabileceğini öğrendik.

Yani demem o ki siz kendinizi küçücük de olsa kaygılara düşürmeyin. Bebişlerinizin sadece gıdaya ve dikkate değil sizin iç huzurunuza da ihtiyacı var yerimseniben

haftasonu giremdim ama burası baya bi canlanmış. ne kadar güzel ya

daha ilk haftalarda olduğumuz için genel bir tedirginlik var üzerimizde. Rabbim bu günleri sağlıkla
atlatabilmeyi nasip etsin inş.. hepinizi öpüyorum. a.s.

Aralık 2008 annelerimiz:

-gulcicek61_67
-bhk
-bilemiyorum
-aqamarine
-kelebegim
-*Bahar*
-pinaM
-fenerbahcemine84
-ECETUNA
-naz&pıtırcık
-perihan82
-elif78
-diloş_04
-sidya
-yesimexpo
-eylül28@
-ballım53
-bahar_78
-ademel
-serpilla
-şekerr
-mengi
-ayzen
-derrin
-jasper
-bmeltemb
-parkadas
-NesLee
-Orkidem
-nasss
-aysim

Son eklemelerle listemiz..

Son düzenleme:
maşallah bu güzel olmuş liste
inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize

kızlar günaydın nasılsınız?c.tesi keseyi grdüm herşey yolunda çok şükür.ama 2hafta sonra duyabilicez kalp atışlarını.birde kasık ağrısı olan arkadaşlar endişelenmenizi gerektiren bi durum yok fakat ağrılarınız dayanılmayacak şekildeyse ve lekelenme olduysa mutlaka dr.a gidin hemde acilen.inşallah kimse böyle bi durumla karşılaşmaz.hepiniz sevgiyle kalın bebişlere iyi bakın.a.s.:teytey::enbuyukkk:

valla ben de geçenlerde araba kullandı, sonra ağrım oldu, ağrın olursa bırak bence

kızlar pozitif düşünün ben hergün araba kullanıyorum.canım ağrılarının nedeni belki kasmışsındır kendini ondandır.ama yinede dikkat etmek lazım tabi.stres olmamakta fayda var.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…