2008 Aralık Anneleri

kızlar bugün dr gittim ve kese gözüktü kesenin boyutuna göre 5 haftalık dedi dr kalp atışları için erken dedi 10 gün sonra kontorole cağırdı

sağol canım,biraz bekleyeyim şu keseyi birde kalp atışlarını duyuyumda ondan sonra bakayım doktor işine olmazsa gebzede bakıcam dr.'a demek senin 7 hafta oldu.bayağa olmuş duyarsın artık ne güzel:dance:bende biran önce zaman geçsin duyuyum istiyorum daha var benimki ne

günaydın tüm aralık anneleri nasılsınız yazdıklarınızı okuyorumda ne güzel hep beraber büyüyoruz allah hepinize ve bebişlerinize sağlık versin öpüyorum hepinizi.

merhabalar herkese
kızlar ben de akşam kan testi sonucunu alacam, inşallah ben de aralık annelerine katılabilirm

ben de ğustos anneleri topiğine bakıyordum. 20. hafatalarda kayıplar varmış, allah hayırlısını versin, çok zor, allah sabır versin

slm kızlar
Beni de alın aranıza!!! Ben de Aralık annesi olucam inşallah:))))))))))))
Bugün kesin öğrendim sonucu. SAT 18 Mayıs , HCG değerim 786,94 normal mi ? Daha doktordan randevu almadım. Adetime 6 gün kala yaptırdığım kan testi sonucu 2,07 negatifti ama buna rağmen o kadar emindim ki hamile olduğuma hamile arkadaşlarımın hepsi aynı vitamini kullandığı için 2-3 gün önce elevite başladım. NE zaman görünür bebek. Bi de cetvel eklemeye çalıştım ama olmadı galiba,
Size ve bebişlerinize sağlıklı günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…