- 25 Haziran 2008
- 2.276
- 5
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.681
günaydin canlarimmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ben geldim kizlar kusura bakmayin haber veremedim ama aniden gitmek zorunda kaldim
cok guzel bir tatil yapip geldik 1 hafta antalyada 5 yildizli otelde kaldik bir haftada kaynanamlara balikesire gittik ve sonunda size kavustum
umarim yaramaz bisey olmamistir bu iki haftada dedikodu varsa özetleyiverin
bugun sabaha karsi geldik hic uyumadim cok yorgunum kizlar ama uyuyamam cunku dunya kadar is beni bekler ve tapi sipamda var bakalim nasil basa cikacam bu uykusuzlukla gelin yardimediverin bi zahmet
herkesler iyidir umarim
zeppcim hosbuldum cnm cok yorgunum tatil iyidide ben iyi degilim suan uykusuzum yorgunum ama her seyin bir ceremesi varmis salik olsun ev almis basini gidiyo sözdetatil ama eve gelince birsuru is beni bekler bide cocukla allah yardimcim olsun ne diyim
hoşgeldin canım.bende yeniyim:)tanıştığımıza çok mmenun oldum.nasıl bebişinde sorun varmı?bizim ağlığımız ii çok şükür amam çok uykusuz bi bebek.yarım saatte bir uyanıyorum uyumak istiyorum artık.benm oğlumda ayın17 sinde doğdu
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşbulduk loracımm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHoşbulduk Lora...
aynen sekerim dis sorunu bizdede var cok huysuz bizimkiLora kullanıcısından alıntı
bacim hosbuldum canimcim derler ya gezmenin adi yorgunluk aynen öyleyim
antalyada manavgatta alba hotele gittik sekerim otel cok guzel kalite fakat antalyayi hic begenmedim ben ya bidaha asla anlayacagin cok asiri sicak disari cikamadik inanki ama genel olarak iyi gecti sizlerden naber
sağol tatlım ben iyimde melisde yoğun bi diş sıkıntısı mevcuttt
tatil değilde bebekli ilk tatilin olduğu için belki yorulmuşsundur canımmm
olsun değişiklik olmuştur sanada ama natalyaya bizim buralarda artık küçük rusya diyorlarrr
sorsaydın tavsiye etmezdim ama en azından görmüş oldun sende...
hosbuldum dorucum balikesir merkezde degildik cnm altinoluktaydik biz belki bilirsin orayi kayinvalidemler orda oturuyor bir haftada onlarda kaldik yine yazlik bir yer orasidahoşgeldin lora , balıkesire gelmişken keşke görüşebilseydik, ben balıkesir merkezdeyim, bir dahaki kısmet artık,
canimin ici düsünmen yeter ama misafirlige gel mutlaka bacim:1hug:ah canim benim :teselli: Allah kolaylik versin
yettim geliyorum yardimaama 2 bende 1 sene eder 3 veled
delikafadulden: )
günaydın arkadaşlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
loracım hoşgeldin sende
yağmur buraya geldi kıslarrrrrr göz gözü görmüyor hertaraf sel dereler taşıyor
hoşbulduuukopuyorumnanaktanhoşgeldin canım aramızaŞeniz
burdada inanılmaz yağmur var arkadaşlar..Allah dışarda kalanları korusun yaa
burdada inanılmaz yağmur var arkadaşlar..Allah dışarda kalanları korusun yaa
Lora kullanıcısından alıntı
aynen sekerim dis sorunu bizdede var cok huysuz bizimki
canim aslinda biz bodrum yada marmaris dusunuyorduk ama heryer dolu idi orada ii otellerde tabi o yuzden antalya olsun madem dedik ama ilk ve son acikcasi keske tavsiyeni yapsaydinda seni dinlerdim ama saglik olsun ne diyim gecti artikin
tatlım sen yurtdışına gidicez gedin ama bende ispanya demiştim hatta...
eğer türkiye deseydin yada benmi kaçırdım bilmiyorum ama antalyayaı hiç tavsiye etmezdimmm
ama sağlık olsun sonuçta tatil işte loracımmm