- 22 Ağustos 2007
- 3.615
- 12
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.721
günaydınnnnnnnnnnnnnnn iyi haftalar bir tanecik pazarımız tatilimiz oda nasıl geçti anlamadan yeni bir hafta güzel ve hayırlı geçsin hepimize
süperselma hoşgeldin
.
çok başarılı bir öğretim yılı diliyorum Selim Mert'e opuyorumnanaktan
ahh canım büyümüşte okullu olmuş bizim yaramaz veledimizzz
kutluyor ve başarılar diliyorummm
zeppcim sanada bol sabırlar diliyorum çünkü eğitimin ilk yılında anaokuluna gittiğimiz halde biz çok zorlanmıştık her anlamda
burada biz velilere büyük iş düşüyorki ilk yıldan miniklerimizi okuldan ve okumaktan soğutmayalımmmm
zor ama zor olduğu kadarda güzel canımmmm
hayırlı uğurlu olsunnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnn iyi haftalar bir tanecik pazarımız tatilimiz oda nasıl geçti anlamadan yeni bir hafta güzel ve hayırlı geçsin hepimize
süperselma hoşgeldin
zeppcim hayırlı olsun okulunuz çok güzel bir duygu olmalı oğluşuna başarılar diliyorum.
canım bizde 6 aydan sonra başlamıştıkkkkkkkkksırnaşık şey
gözlerin aydın.başarılı bi yıl olsunn ihşallah oğluşun içinsositososito
gözün aydın canım.
başarılar diliyorum selim mertimize.Şeniz
herkeslere günaydinnnnn
zeppcim yeni egitim yiliniz hayirli ugurlu olsun
bebişinin kilosu nasıl oldu canım en son gitmeden önce bu konuyu hatırladım
senin bebiş hareketliydi sanırım şimdi kilosu nasıl?
benim kız 8 kilo daha iyi de olabilir ama napalım yemiyor yese de hemen eritiyor.... opuyorumnanaktan
sağol canım dün hemen verdim.meyvasına karıştırdım severek yedi çok şükürhala vermediysen gec kaldin :mymeka:
ben 6 . ayda basladim ...
sabah kahvaltisina 1 tatli kasigi katiyorum :ecrin_bebek:
tşk ederim bende kabuklu kullanırım.dün verdim oğluşuma çok sevdi teyzesipaparina hoşgeldin canımmm bebişini sağlıkla büyütmeni dilerimmm
ben cevize 9.ayda başladım sabahları kahvaltısına ezip katıyorummm
ama önemli bi detay sizler cevizi nasıl alıyorsunuz bilmiyorum ama
ben özellikle kabuklu ceviz alıyorumki hem el değmemiş hemde ışık almamış olsunnn
sağol canım dün hemen verdim.meyvasına karıştırdım severek yedi çok şükür
tşk ederim bende kabuklu kullanırım.dün verdim oğluşuma çok sevdi teyzesi
Merhaba arkadaslar nasilsiniz ?:asigim:
Bugun okulda veli toplantisi vardi
yarin okullar aciliyor :sm_cool:
Selim Mert sabahci oldu
maraton basliyor delikafadulden
benim kız 8 kilo daha iyi de olabilir ama napalım yemiyor yese de hemen eritiyor.... opuyorumnanaktan
sağol canım benimkide sekiz kg azcık almıştı ama diş çıkarıyo o yüzden yemiyor yine ve zayıfladı senin kızı görünce sabah bak buda benimki gibi zayıf demiştim zaten.sağlıkları iyi olsunda kg takmıyorum artık.ama herkes ayına göre küçük görünüyor deyince canım sıkılmıyor değil yani.herkes iri bebek derken nazar ettiler oğluşumu.:çok üzgünüm:
afiyet olsunn kuzucuklaraaaa:ecrin_bebek:
aklında bulunsun cevizi ister çocuk ister büyük kim yerse kabuklu almakta çok fazla fayda var canımmm
herkese iyi haftasonları anneler..
bakın bayram hazırlığıma zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/312888-bayram-geliyor-kart-atma-zamani.html
kızlar cevizi nasıl eziyorsunuz, rondo harici bir yöntem varmı acaba???:umursamaz: