2008 Aralık Anneleri

günaydin canlarimmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ben geldim kizlar kusura bakmayin haber veremedim ama aniden gitmek zorunda kaldim
cok guzel bir tatil yapip geldik 1 hafta antalyada 5 yildizli otelde kaldik bir haftada kaynanamlara balikesire gittik ve sonunda size kavustum
umarim yaramaz bisey olmamistir bu iki haftada dedikodu varsa özetleyiverin
bugun sabaha karsi geldik hic uyumadim cok yorgunum kizlar ama uyuyamam cunku dunya kadar is beni bekler ve tapi sipamda var bakalim nasil basa cikacam bu uykusuzlukla gelin yardimediverin bi zahmet
herkesler iyidir umarim

hoşgeldin loracım
tatilin güzel geçmesine çok sevindim yağız paşada iyidir inşallah

bende günü yarılamadan günaydın ve hayırlı cumalar dileyeyim

lora cım hoşgeldin canım tatilinin güzel geçmesine sevindim
tatil için türkiyede karar kıldın galiba turkbayragi
yağız paşayada öpücükler...

ademel kazeem edolina herkese kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin kaçakkkkkklmaz:
nasıl geçti tatil neler yaptınız oğluşunla???
antalyada neredeydinizzz????
hadi anlat bakalımmm

hayırlı cumalar ..

loracım hoşgeldiniz.
oh ne güzel tatil iyi gelmiştir.

biz bu sene cıkamadık
eşimin izni yoktu

Allah sağlık versin ne diyim..

hayırlı cumalarrr kıslarrrr

yaşasınnnnnnnnnnnn yarın hafta sonuuuu..zemuszemus

lora cım hoşgeldin canımm.umarım tatilin güzel geçmiştir........:icecream:

Herkese Hayırlı Cumcumlarhihoyyyt

Doru geçmiş olsun canım.İnşallah sonraki dişler çok problemli çıkmaz.

Bizim paçalardan akacak şekilde değil canım zaten.
Olsa doktoru arardım hemen.
Siziznki bayağı kötü olmuş.
Ben de dün popişini yıkamaktan hiçbir iş yapamadım.delikafadulden

hoşgelmiş gecekuşu edoş , nerelerdedin, ne kadar uzun tatil yaptın sen bakimkaydirigubbakcemile2
maşallah edoş, evet aile arasında olsa yeter zaten diye düşünüyorum,

Hoşbulduk.Kuşadası yaptık bol bol bu yaz.
:smiley-cool:

Merhaba arkadaşlar.Ben de 2008 aralık annesiyim.Oğlum ayın 22 sinde doğdu.Tecrübelerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim. kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar.Ben de 2008 aralık annesiyim.Oğlum ayın 22 sinde doğdu.Tecrübelerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim. kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım.bende yeniyim:)tanıştığımıza çok mmenun oldum.nasıl bebişinde sorun varmı?bizim ağlığımız ii çok şükür amam çok uykusuz bi bebek.yarım saatte bir uyanıyorum uyumak istiyorum artık.benm oğlumda ayın17 sinde doğdu

Çok memnun oldum Paparina.Bizimkinde de diş sıkıntısı tavan yaptı.'2 dişimiz çıktı,3 ve 4 üncü dişleri bekliyoruz.Uykusuzluk malesef benim oğlumun genel özelliği.Oldum olası bebeğim az uyur.Anlıyacağın aylardır zombi modunda geziyorum ben dedelikafadulden Sizin dişlerle aranız nasıl?

hoşgeldin loracım
tatilin güzel geçmesine çok sevindim yağız paşada iyidir inşallah
hosbuldum cnm yagizim ust dislerini cikariyor teyzesi cok huysuz sizler nasilsiniz bakim
canimin ici hosbuldum
kelebekcigim cok dusunduk aslinda ispanyaya yada italyaya gidecektik bu sene
ispanyada mallorcada saldiri falan olunca italyaninda havasi kötülesince deniz kum icin antalyayi tercih ettik
gökdenizcim marmariste otel ismi verdi sagolsun ama yer bulamadik bizde antalyayi sectik iste anlayacagin sen nasilsin bebis buyudumu

hoşgeldin kaçakkkkkklmaz:
nasıl geçti tatil neler yaptınız oğluşunla???
antalyada neredeydinizzz????
hadi anlat bakalımmm
bacim hosbuldum canimcim derler ya gezmenin adi yorgunluk aynen öyleyim
antalyada manavgatta alba hotele gittik sekerim otel cok guzel kalite fakat antalyayi hic begenmedim ben ya bidaha asla anlayacagin cok asiri sicak disari cikamadik inanki ama genel olarak iyi gecti sizlerden naber
hayırlı cumalar ..

loracım hoşgeldiniz.
oh ne güzel tatil iyi gelmiştir.

biz bu sene cıkamadık
eşimin izni yoktu

Allah sağlık versin ne diyim..
selam seker hosbuldum
sizde seneye cikarsiniz kismetse ahh benim su ucak derdim olmasa dunyayi turlardikta cok korkuyorum bhkcim ucaktan birtek o strese sokuyor beni inan minik kelelbegin nasil bakim iyimi annesi
hayırlı cumalarrr kıslarrrr

yaşasınnnnnnnnnnnn yarın hafta sonuuuu..zemuszemus

lora cım hoşgeldin canımm.umarım tatilin güzel geçmiştir........:icecream:
caniminnn ici edam özledim kiz bacim seni tatil guzel gecti sukur sen ne alemdesin bakimm
merhaba kızlar.

hayırlı cumalar hepinizi..

loracım hoşgeldin canımın içi..
hosbuldum canimin ici nasilsin
Merhaba guzel annisler a.s.
loracigim hosgeldin ..
nasil gecti tatil :asigim:
zeppcim hosbuldum cnm cok yorgunum tatil iyidide ben iyi degilim suan uykusuzum yorgunum ama her seyin bir ceremesi varmis salik olsun ev almis basini gidiyo sözdetatil ama eve gelince birsuru is beni bekler bide cocukla allah yardimcim olsun ne diyim
hoşbulduukkk!Sizleri tanımak güzel
aramiza hosgeldin
sende aramiza hosgeldin cnm

bizim 6. dişimiz bugün çıktı.zorluyo baya.uykusuzluğunu buna bağlıyo dr muz.onun dışında bi sorunumuz yok.umarım çabucak atlatırlar ya.zombi modu mu:)merak etme yalnız değilsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…