- 25 Haziran 2008
- 2.276
- 5
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.641
günaydın liliputçumm
bende oğlumun ilk doğumgününü etraflı kalabalık düşünüyorum..çünkü bütün yakınlarımız burda..
ayrıca meliside ve abisinide selamlar..
günaydınnn güzel aralık annelerimmmma.s.
evet gold cum hemde evlendiğimiz günden beri
bir akşam dahi yemek yapmamışımdırrr
Allah eşimden razı olsunn.başımdan eksik etmesin:asigim:
kızlar bizimde üst bir dişimiz ve yandaki dişimiz aynı anda çıkıyor çok huysuz bebeğim bişide yemiyor.soldada öndişin yanındaki dişde geliyor.üç düş aynı anda..annemde zorlanıyor bakmakda.napcamı şaşırdım yaf ben.
Kızım bugün 6. kakasını yaptı.
İshal mi diye düşündüm ama 3'ü çok katıydı.
Diğer üçü ise püre gibi.Yani çok sulu değil.
İshal böyle olmuyor değil mi?
Yaşayan vardı sanırım.
kızlar bizimde üst bir dişimiz ve yandaki dişimiz aynı anda çıkıyor çok huysuz bebeğim bişide yemiyor.soldada öndişin yanındaki dişde geliyor.üç düş aynı anda..annemde zorlanıyor bakmakda.napcamı şaşırdım yaf ben.
Kızım bugün 6. kakasını yaptı.
İshal mi diye düşündüm ama 3'ü çok katıydı.
Diğer üçü ise püre gibi.Yani çok sulu değil.
İshal böyle olmuyor değil mi?
Yaşayan vardı sanırım.
bayboranın dişleri tek tek geldi şu anda 5 çıkıyor ama ilk çıkan 4 diş resmen ömrümden 4 yıl götürdü, çok sorun yaşadık, ama diş çıkmaya başladımı rahatlıyorlar, kimisi rahat çıkartırken bizimkiler böyle olacak galiba şansımıza, ben şimdiden azılar için korkmaya başladım, geçmiş olsun tekrardan
edolinacım bizim 6 geçtiğimiz günler de oldu, ishal değil çünkü kıvamı normal, ama bizimkiler genelde hep diş çıkarma dönemine geldiği için ben diş çıkartmasına bağladım, bir yandanda yapamasa daha kötü diyip kendimi teselli ettim, ama bir günde 3 banyo 4 üst değişimi yapmak zorunda kalınca bayağı zorladı, çünkü benimki yaptımı paçalarından uğruyor resmen
Gecenin karanlığından iyi geceleeer hihoyyyt
Gece kuşu geri döndü
Bakalım hangi konular gündemdeymiş...
Ben de bizim hakkımızda yazayım azcık.
Bizim de dört dişimiz çıktı,üstten 3 ve 4. dişler de göründü.
Doğumgünü konusunda ben de çok abartılı bir parti düzenlemeyi düşünmüyorum.
Pasta,çerez falan.
Zaten büyükler yiyecek daha çok-tatlicadiarzu-
Kilo konusuna gelinceeee...
14kg verdim,geriye 10kg kaldı
Çok yavaş veriyorum,ama sonuçta veriyorum delikafadulden
Bu arada uykum da geldi.
Şimdilik bu kadar.
Yarın yine gelirim.
Byeee..
niye gülüyon kız essahtan diyom bak bir meme var maşallah cocuk kafası kadar hele göbek en ufak kıpırtıta muhallebi gibi titriyo azer bülbül gibim cok fena oldum yavvvvvvvvvvvvvv