2008 Aralık Anneleri

paparina cnm sen hatayin neresindensin bende hatayliyim hemserimiyiz acep:uhm:
Canım biz iskenderunluyuz.Burda 3. yılımız.eşim asker,görevi gereği burdayız.sanırım önümüzdeki yaz tayin oluruz burdan.ben aslen izmirliyim.am buralarada alıştık.yarı hemşeri sayılırız yinede:)sen neresindensin?

arkadaşlar sormak istediğim bişey var.bebişlerinize ceviz veriyormusunuz.ben dr muza sormayı unuttum.ne zaman vermeliyim.erken mi?yoksa geçmi kaldım?

arkadaşlar sormak istediğim bişey var.bebişlerinize ceviz veriyormusunuz.ben dr muza sormayı unuttum.ne zaman vermeliyim.erken mi?yoksa geçmi kaldım?

paparina hoşgeldin canımmm bebişini sağlıkla büyütmeni dilerimmm
ben cevize 9.ayda başladım sabahları kahvaltısına ezip katıyorummm
ama önemli bi detay sizler cevizi nasıl alıyorsunuz bilmiyorum ama
ben özellikle kabuklu ceviz alıyorumki hem el değmemiş hemde ışık almamış olsunnn

Merhaba arkadaslar nasilsiniz ?:asigim:
Bugun okulda veli toplantisi vardi
yarin okullar aciliyor :sm_cool:
Selim Mert sabahci oldu

maraton basliyor delikafadulden

hala vermediysen gec kaldin :mymeka:

ben 6 . ayda basladim ...
sabah kahvaltisina 1 tatli kasigi katiyorum :ecrin_bebek:

hosgeldin:1hug:

Birsey hatirlatmak isterim armut ishal yapar belki biliyorsundur ama kabizken vermek daha iyi olur ...kaydirigubbakcemile5

zaman buldukca gel bekleriz :1hug:

Selim Mert sabahci oldu

ahh canım büyümüşte okullu olmuş bizim yaramaz veledimizzz
kutluyor ve başarılar diliyorummm
zeppcim sanada bol sabırlar diliyorum çünkü eğitimin ilk yılında anaokuluna gittiğimiz halde biz çok zorlanmıştık her anlamda
burada biz velilere büyük iş düşüyorki ilk yıldan miniklerimizi okuldan ve okumaktan soğutmayalımmmm
zor ama zor olduğu kadarda güzel canımmmm
hayırlı uğurlu olsunnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnn iyi haftalar bir tanecik pazarımız tatilimiz oda nasıl geçti anlamadan yeni bir hafta güzel ve hayırlı geçsin hepimize
süperselma hoşgeldin
zeppcim hayırlı olsun okulunuz çok güzel bir duygu olmalı oğluşuna başarılar diliyorum.

canım bizde 6 aydan sonra başlamıştıkkkkkkkkksırnaşık şey

Selim Mert sabahci oldu

gözlerin aydın.başarılı bi yıl olsunn ihşallah oğluşun içinsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…