2008 Aralık Anneleri

günaydın liliputçumm

bende oğlumun ilk doğumgününü etraflı kalabalık düşünüyorum..çünkü bütün yakınlarımız burda..

ayrıca meliside ve abisinide selamlar..

inşallah gönlünün istediği gibi olur herşey sılacımmm
benim aile etraf arkadaş kuzen yeğen takımları vs gibi çoğunluk isttanbul da olduğu için çağırmasam gücenirler zatennn
kaldıki bende bu tür organizasyonları hiç kaçırmam giderim mutlaka....

çocuklarım adınada teşekkür ederim canımm bizdende minik paşa ya selam olsunnnopuyorumnanaktan

bu arada oğluşunun adı neydi???

günaydınnn güzel aralık annelerimmmma.s.

evet gold cum hemde evlendiğimiz günden beri
bir akşam dahi yemek yapmamışımdırrr
Allah eşimden razı olsunn.başımdan eksik etmesin:asigim::nazar:

süpermişşş edacım yaaa
ama alışmış baksana eşin.
benimkide bu konuda eşin kadar olmasada yaptığı zaman çok güzel yemekler yaparrr
ama mecbur kalınca tabiii

kızlar bizimde üst bir dişimiz ve yandaki dişimiz aynı anda çıkıyor çok huysuz bebeğim bişide yemiyor.soldada öndişin yanındaki dişde geliyor.üç düş aynı anda..annemde zorlanıyor bakmakda.napcamı şaşırdım yaf ben.

kızlar bizimde üst bir dişimiz ve yandaki dişimiz aynı anda çıkıyor çok huysuz bebeğim bişide yemiyor.soldada öndişin yanındaki dişde geliyor.üç düş aynı anda..annemde zorlanıyor bakmakda.napcamı şaşırdım yaf ben.

canım ya en kısa zamanda atlatırsınız inşallah :Saruboceq:
diş jeli biraz hafifletiyor yine huysuzluk yapıyorlar ama en azından kaşınmasını azaltıyor herhalde fisfisfis bize iyi geldi dentinoks vermişti dr ufak diş fırçalarından al üzerine sür dedi öyle yapıp verdim hem fırçayla oynadı hemde kaşıntısı gitti

edammm kıskandırma bizii yaaa

bizimde de 2 dişimiz var ama bu aralar çokk huysuz sanırım geliyo üstlerr
zepp hayırlı uğurlu olsun dişleriniz

başka ne vardııı doğum günü yapacam ama öylee çok abartı değil arkadaş arasında bol resim çekilecek bişeyy sadece pastasına heveslendimm ben

goldgelb dr unu dinle tabii canımm öptüümm kocaman

bu kadar sanırımmm iyi gecelerrrr

Kızım bugün 6. kakasını yaptı.
ıshal mi diye düşündüm ama 3'ü çok katıydı.
Diğer üçü ise püre gibi.Yani çok sulu değil.
ıshal böyle olmuyor değil mi?
Yaşayan vardı sanırım.

İshal mi diye düşündüm ama 3'ü çok katıydı.
İshal böyle olmuyor değil mi?
Yaşayan vardı sanırım.

bize dr 10 kere demişti edolinacım.
hepsi de feci sulu ya da sümüksü olacak afedersin :bbo:
sindirimi iyi çalışmış bence bugün anişin opuyorumnanaktan

oh maşalalh hayırlı olsun dişleriniz arkadaşlar bizde hala tık yok varmı böyle dişi çıkmayan hala

bayboranın dişleri tek tek geldi şu anda 5 çıkıyor ama ilk çıkan 4 diş resmen ömrümden 4 yıl götürdü, çok sorun yaşadık, ama diş çıkmaya başladımı rahatlıyorlar, kimisi rahat çıkartırken bizimkiler böyle olacak galiba şansımıza, ben şimdiden azılar için korkmaya başladım, geçmiş olsun tekrardan

İshal mi diye düşündüm ama 3'ü çok katıydı.
İshal böyle olmuyor değil mi?
Yaşayan vardı sanırım.

edolinacım bizim 6 geçtiğimiz günler de oldu, ishal değil çünkü kıvamı normal, ama bizimkiler genelde hep diş çıkarma dönemine geldiği için ben diş çıkartmasına bağladım, bir yandanda yapamasa daha kötü diyip kendimi teselli ettim, ama bir günde 3 banyo 4 üst değişimi yapmak zorunda kalınca bayağı zorladı, çünkü benimki yaptımı paçalarından uğruyor resmen

bayboranın dişleri tek tek geldi şu anda 5 çıkıyor ama ilk çıkan 4 diş resmen ömrümden 4 yıl götürdü, çok sorun yaşadık, ama diş çıkmaya başladımı rahatlıyorlar, kimisi rahat çıkartırken bizimkiler böyle olacak galiba şansımıza, ben şimdiden azılar için korkmaya başladım, geçmiş olsun tekrardan

edolinacım bizim 6 geçtiğimiz günler de oldu, ishal değil çünkü kıvamı normal, ama bizimkiler genelde hep diş çıkarma dönemine geldiği için ben diş çıkartmasına bağladım, bir yandanda yapamasa daha kötü diyip kendimi teselli ettim, ama bir günde 3 banyo 4 üst değişimi yapmak zorunda kalınca bayağı zorladı, çünkü benimki yaptımı paçalarından uğruyor resmen

çok geçmiş olsun canımm ki geçmiş zaten
güle güle kullanın incilerinizi
darısı başımıza artıkkk

Gecenin karanlığından iyi geceleeer hihoyyyt
Gece kuşu geri döndü :eek:
Bakalım hangi konular gündemdeymiş...
Ben de bizim hakkımızda yazayım azcık.

Bizim de dört dişimiz çıktı,üstten 3 ve 4. dişler de göründü.

Doğumgünü konusunda ben de çok abartılı bir parti düzenlemeyi düşünmüyorum.
Pasta,çerez falan.
Zaten büyükler yiyecek daha çok-tatlicadiarzu-

Kilo konusuna gelinceeee...
14kg verdim,geriye 10kg kaldı:nazar:
Çok yavaş veriyorum,ama sonuçta veriyorum delikafadulden

Bu arada uykum da geldi.
Şimdilik bu kadar.
Yarın yine gelirim.
Byeee..

hoşgelmiş gecekuşu edoş , nerelerdedin, ne kadar uzun tatil yaptın sen bakimkaydirigubbakcemile2
maşallah edoş, evet aile arasında olsa yeter zaten diye düşünüyorum,

X