2008 Aralık Anneleri

kızlar inanın şu aala cok yorgunum ve gecmişi okudum hiç bişe aklımda kalmamış
sadece ilkim gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş hhhhımmmmmmmmmmmmmm
bide liliput nickini deyiştirmiş zaten ilkfarkedenben olmuşumdur sanırım
hayılır osun canım bu arada başkaa bişe gelmiyo aklıma
kendinize iyi bakın kızlar
byyy öpüyom bebişleri sizlerideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

kızlar bişey söyliycem ,şu sıralar günler oldukça sıkıcı geliyor bana...
mevsim değişikliğimidir nedir bilmem ama acayip canım sıkılıyor gün içinde...sizlerde durum nasıl????

kızlar bişey söyliycem ,şu sıralar günler oldukça sıkıcı geliyor bana...
mevsim değişikliğimidir nedir bilmem ama acayip canım sıkılıyor gün içinde...sizlerde durum nasıl????

Aynen canım yaz bitti sendromum geldi. günler birbirini takip ediyo işte.. :çok üzgünüm:

herkese günaydınnnn
mutlu bir gün geçirin inş.
umarım loracığımında morali düzelmiştir takma kafana bişey bacım

benim içinde bu tatil o kadar uzun ve sıkıcı geldiki
biran önce okullar açılsada benim büyük kız dersaneye büyük oğlanda okula başlasa
ev de bana kalsa ve tabikide bilgisayar
sessizliği özlermi insan
ben çok özledim valla

hihoyyyt günaydınnnnnnnnnnnnn hihoyyyt

gökdenizcim bu pek bi sakinsin canımm hiç hareket göremedimmmm-tatlicadiarzu-

günaydın millet, men gelmişem, hepinizi çooh özlemişem

gören de azerbaycandan geldiğimi sanacak he

efeciği anneme bıraktım, temizliğe yardımcı olacak bi Allah'ın kulunu bulamadım, herkesler fındık toplamaya gitmiş

koskoca evin temizliğini bi günde nası bitiricem bilemeyyom

dün gece kocacımla efeciğin odasını hazırladık, odasını daha yeni ayırıcaz keretanın.
akabinde annemin odasını hazırladık (annem bizimle kalacak yine, efeye o bakacak)

vee şimdi de salon, mutfak, banyo, yatak odası ...... çok fena çoooook, sabah erkenden efeciği getirecek anneannesi, o zamana kadar benim bi motör takmam gerek herhalde, bi de kendime jenaratör bağlasam anca üstesinden gelirim herhalde.

tatilimiz güzeldi, efecik yavaştan ek gıdaya nihayet alışmaya başladı, ama hala anne sütü ağırlıklı besleniyor, buna da şükrediyorum. artık yoğurt meyve püresi ve minik minik de olsa tarhana çorbası içiyor. eti kuşbaşı haşlayıp elimle didikleyerek veriyorum, üç dört adet minik kuşbaşı et yemiş oluyor, dünyalar da benim oluyor.

inşallah hepiciğiniz iyisinizdir, geçmişi bilemeyyom gari
hasta olan bebeciklere çoook geçmiş olsun, annelerinin de Allah yardımcısı olsun.
hepiciğinizi guccumaaaan öpüyorum, miniklerinizi buram buram gokuluyorum.

buralardayım, arada takılıcam, benim motör fazla iş gücünü kaldıramaz zatti :)

elifcino hoşgeldin kolaygelsin gözünde büyütme olur biter

edamcım keyfim sağlıgım yerinde şükür.öyle oldu bugün nedense.yazcak bişi bulamadım kanımca.

elifcino hoşgeldin kolaygelsin gözünde büyütme olur biter

edamcım keyfim sağlıgım yerinde şükür.öyle oldu bugün nedense.yazcak bişi bulamadım kanımca.

hoşbulduk canım,
başladım bileeeee
salonu toparladım, şimdi silip süpüreyim, tüllerini makineye attım, camları silmeyi yardımcı kadına bırakıcam (artık ne zaman kadın bulabilirsem)
salonu halledim gelicem
ayy niyeyse bi mutlu hissettim kendimi manikmiyim neyim

şöyle düşün evindesinnnnnn ve işin bitince heryer herşey misssss gibi olacak.ha bide bizleri düşün işyerindeyizzzzzzz.daha mutlu ollllllllllllll.

ooo elifcinom da gelmişşşşŞeniz hoşgeldin canım
ay özlettiniz wallahiiiizemuszemus

şöyle düşün evindesinnnnnn ve işin bitince heryer herşey misssss gibi olacak.ha bide bizleri düşün işyerindeyizzzzzzz.daha mutlu ollllllllllllll.

wallahi cok güzel bi tabir di canımmmmnaniknanik
dimi bizim gibi çalışanları düşünün mutlu olun kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlarrrr
elifcino hoşgelifsennnnnn
necesen????yerimseniben
benimki de tam azerice oldu malum az buçuk azeriyem bacılarrrrkaydirigubbakcemile2
terar tekrar geç olsada günaydınnnnnnnnnnnnn

günaydın bayanlar
Elifim hoşgeldin canım özledim seni
bu arada kolay gelsin :)
hoşbulduk canımcım, çok çok sağol. nasılsın, inşallah yaramaz durumlar yoktur

canım, benim de işe başlamama az kaldı, efeyle temizlik çoooook uzun sürüyor, o nedenle yaramazımızı anneannesine bırakıp geldim, sırf temizlik için, böylece efe geldiği zaman onunla daha kaliteli zaman geçirebilicem. bizim okullar da 1 eylülde açılıyor, benim de fazla vaktim kalmadı. millet bayram temizliği yapacak, ben ramazan temizliği yapıyom :)

sizi çoooook iyi anlıyorum, hepinizin Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…