2008 Aralık Anneleri

;herkese slm hanımlar ayrıca Kazeem ve Ceyrem mesajıma karşılık verip beni aydınlattığınız için teşekkürler.beni nasıl sevindirdiğinizi anlatamam.bende bebeğimin birden yürüyeceği konusuna sıcak bakyorum ancak diğer bebekler yürüdüğünde benimki daha yeni emekler diye çok korkuyorum.birden yürüyeceğini hayal ederken emeklediğini görmek çok büyük bir hüsran olur benim için. öte yandan seninde dediğin gibi sevgili kazeemcim benim bebeğiminde adımları sağlam ve gayet düzgün ayrıca 5-6 sn kadar day day durabilyor ama işte annelik içgüdüsüyle yaşıyorum bu gereksiz tedirginliği.''Ya diğer çocuklar yürürde benim çocuğum geç kalırsa'' diye korkarken çocukları hiç yürüyemeyen annelerin duygularını hiçe saymak oluyor galiba benim yaptığım.gerçekten ya; Rabbim hepsine şifa ve dayanma gücü versin.

Son düzenleme:
selam kızlarrrrrrrrrrrr

heyoo :roflol: napıyosunus bakalımm.. ben ankara sefası yaptım geldim ama geçen haftada kayram ateşli geçirdi ( şimdide döküntüleri başladı.. benek benek puantiyeli oldu bebeğim :)) 6.hastalık geçiriyomuşuzzzzzzzzz.. yaa sormayınn

ha bu arada alttan tavşanlarımız çıktı çok şükür.. 2 dene bi tatlıki.. oyy :)) tırtılım

geçmişi okuyamadım.. çook var çünkü.. özete bi bakem. neler olmuş

bazı çocuklar 15-16 aylık bile yürüyebilirler..ablamın kızı çakı gibi şimdi ama 15 aylık falandı yürüdüğünde benim oğlumda ortalama 5-6 saniye zmin düzgünse ve kendide düzgün basmssa ayakta durabiliyo (tay tay)

oyyyyy miss immm gelmişşşşşşşşşşşşşalkisalkisalkis

walalhi mesajlarını özlemiştim canımmmkaydirigubbakcemile3
diş için gözlerin aydın canımm
hastalık içinde geçmiş olsun ...şimdi benimde kafam karıştı aynı belirtiler bizdede oldu ama bizim dr enfeksiyon dedi postaladı bizi tabiri caizse kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştıCADIARZU

miscim hoş geldin a.s. ,kayracığıma geçmiş olsun ve ayrıca inciniz hayırlı olsun cnm
bu gezmeler,tatiller iyi oluyorda dönünce ev kabusa dönüyor herşeyi yıka sil temizle bir sürü iş bekliyor insanı kafamçokkarıştı

günaydın güzel insanlarrrrrrrrrrrrrrrr
mis hoşgeldin inciniz hayırlı olsunnnnnn
bu arada diş bulguru - diş hediği yapan varmı aranızda.

hoşgeldin canım nasıl gecti tatil ömerimizin dişleri hayırlı olsun darısı bizim başımıza acısız cıkarırlar inşallah ikinizide öpüyorum

gökdenizzz vallahaa iyiki hatırlattın bebek doğmadan hep aklımdaydı bunlarr sahi yaa nası yapıcaz fikri olan söylermi bende bişeyler biliom ama ablamın kızına yapmıstık aklıma geldi karsısına bitakım aletler koymustuk :)))) makas çanta vs emekleyerek hangisine dokunursa o meslekten olur demişti bi yaslı teyze hurafe tabide eğlence maksat..ama benim oğlan daha poposunu kaldıramıyo bide gidip dokuncakk nerdeeekaydirigubbakcemile3:dance:

herkese selamlaar,

gökdenizciim bizde diş heiği yapacağız ama kızlarımın birinin alt dişleri büyüdü bile, üstlere kabarmış iyice pırtladı pırtlayacak ama diğerinde daha hiç diş yok :)

şimdi hediği yapmak için diğerini beklesekmi, yoksa birininkini yapıp diğerini sonramı yapsak karar veremedik daha:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…