2008 Aralık Anneleri

canım ben dün öğrendim cinsiyeti biliyorsun.12+5im buğün.erkekse edepsiz oluyoya gösterir..öptüm canım
PERİHAN KIZZ günaydın..resmim nasıl==??

hehehehehehe başladık kayınvalide adayı. sende oğluşunun çeyizlerini başla. valla biz masraflı oluruz :)))Şeniz

arkadaşlar bu rüya işi normal olabilir ya..
ben de gece bir tane sabaha karşı bir tane kabus gördüm.
bebeğimle ilgili değildi ama nasıl korktum anlatamam.
gece eşime sarılırken titriyordum resmen.
sonra sabah eşim gittikten sonra geri yattım bir kabus daha...
Şükür etkisinden kurtuldum ama berbat bir durum.
Sürekli kötü şeyler görüyorum,sonra da sinirlerim boşalıyor.
Allah yardım etsin hepimize...

benim daha 12.haftama 2hafta var yafff.ama benim içime oğluş doğuyor,çünkü popom mopom büyümedi yayılmadı.kiloda almıyorum.canım hepde tatlı çekiyor.öyle derler ya hani.yani kızlar bu ayın sonunda çoğumuzunki belli olcak.aslında zaman geçiyorda.kızlar göbişleriniz çıktı mı

canım yaaa senin takvim ilerlememiş:uhm:

benimde popom büyümedi ama o 4. aydan sonra olmuyormu zaten hemen büyür mü:uhm:

benim eskiden kalma göbek vardı zaten azcık kilolu hamile kaldımda
sonra büyümedi daha

AH CANIM YA GECEN GÜN BENDE GÖRMÜŞTÜM HASTALAR OLMUŞTUM DR.GİTTİM KALP ATIŞINI DUYDUM RAHATLADIM CANIM BİRDEN İYİLEŞİYO İNSANLAR

NERDE BU ARALIK ANNELERŞ ZAR ZOR GİRİYOM SİTEYE SÜREKLİ HATA VERİYOR GİRDİĞİMDE DE KİMSE OLMUYO GALİBA senağlama

ben ziyadesiyle buralardayım ama sizi takip etmekten başka bişey gelmiyo elimden, ne kadar gönül birliği olsa da emanet gibi hissediyom fazla yazamıyom bacım.:sm_confused:

DÜNDE AYNI ŞEY OLDU BENDE ÖYLE TÜM GÜN UĞRAŞTIM TAM GİRİYOM KİMSE OLMUYO SİNİR OLDUM BİRAZ
NİYE ÖYLE HİSSEDİYORSUNKİ CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…