- 4 Ekim 2007
- 2.336
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.361
bende ikili test için gideceğim inşallah
gitmişken cinsiyet tahmini de olsun istiyorum 12. haftada gitsem erken olur mu kızlar
13. haftada mı gitsem acaba:uhm:sizde 12 haftayı geçen var ikili teste gittiniz mikafamçokkarıştı
canım ben dün öğrendim cinsiyeti biliyorsun.12+5im buğün.erkekse edepsiz oluyoya gösterir..öptüm canım
PERİHAN KIZZ günaydın..resmim nasıl==??
benim daha 12.haftama 2hafta var yafff.ama benim içime oğluş doğuyor,çünkü popom mopom büyümedi yayılmadı.kiloda almıyorum.canım hepde tatlı çekiyor.öyle derler ya hani.yani kızlar bu ayın sonunda çoğumuzunki belli olcak.aslında zaman geçiyorda.kızlar göbişleriniz çıktı mı
kızlar merhaba.bugün günetüyamın etkisinde lakarak başladım.ağlıyorum şuan elimde olmadan.rüyamda dr.bebeğimi alcaktı.bana narkoz verdi ama ben uyandım izin vermedim bebeğimin alınmasına.eğer bebeğim ölseydi ben hissetmezmiydim diyorum,anne hisseder diyip ikna etmeye çalışıyordum dr.aldırmadım.uyandım kızlar ama bana sorun.ağlıyorum şuan.çok etkisinde kaldım,elim devamlı karnımda.bişi diyin bana kızlar.bugün psikolojim iyi olmıcak sanırım.
2günden beri başım ağrıyor.gece baş ağrısıyla yattım.sabahda ağrıyodu.buda beni korkutuyor.neden ağrıyo neden neden hep bu çelişki var kafamda.belkide etkiliyor beni.haziranın 10unda gitmeliyim dr.şimdi duramıyorum yerimde gitsem diyorum kalp atışını duysam rahatlıcam.allahım zaman geçmiyor benim sinirlerim çok boşaldı ya kızlar
KÜSTÜM SİZE KİMSE CEVAP YAZMIYO KENDİ KENDİME YAZIYOM:a015:
KÜSTÜM SİZE KİMSE CEVAP YAZMIYO KENDİ KENDİME YAZIYOM:a015:
ben ziyadesiyle buralardayım ama sizi takip etmekten başka bişey gelmiyo elimden, ne kadar gönül birliği olsa da emanet gibi hissediyom fazla yazamıyom bacım.:sm_confused: