- 28 Aralık 2007
- 2.183
- 2
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.341
herkese günaydın arkadaşlar ben 10+3 haftalık oldum ama doktorum şimdiye kadar hiçbir tahlil istemedi yanlızca önümüzdeki hafta 2li test yaptırıcaz bu normalmi yoksa bu denemde yapılması gereken testler varmı arkadaşlar bu beni tedirgin ediyo yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada kabızlık çeken arkadaşlar sabahları kayısı yiyin aç karna geçiyo hemen
bhk canım günaydın yeni resmim nasıl=? iyi yapmışsın uyumakla.bende öyleden sonra şekerleme yapıyorum süper oluyor.ELİFCİM canım ben buğün 12 hafta 5günlük oldum tahmini doğumda kısmetse 5aralık.
ELİFCİM akıntı normal canım hepimizde var inan.yeterki kan olmasın.bulantı bu dönemde normal 3aydan sonra rahtlıycaz.bebişimiz bu dönemde kendine bakıyo merak etme.o olacağını alıyo senden :))
çıkardığına bir yandan sevinmnelisin iyi bebeğin negüzell işte.:) ço öpüyorum canım[/QUOTE
yardımların için çok saol canım bende seni öpüyoruma.s.a.s.a.s.
Fenerbahçemine, yeni resmin çok ilginç yalnız ben ne olduğunu tam anlayamadımbir kalp görüyorum ama içindeki ney? bide kalbi oluşturan ne anlayamadım canım yaa
anlamamakta haklısın canım ben yapmış olmasam bende anlamazdım tatlicadiarzu
resim küçük olmuş ondan canım sırnaşık şey neyse şimdi daha nettir..bebeşin nasıl bakalım??yerimseniben
günaydın kızlar.
merhaba ayzen. bende 10+6 günlüğüm. 7. haftada doktorum kan tahlili, idrar tahlili, rubella (kızamıkcık), toxoplazma, HIV ve şimdi hatırlayamadığım birkaç test daha istemişti. 10 gün sonrada ense kalınlıklarını ölçtüreceğiz bakalım. inşallah her şey yolundadır.
günaydın kızlar.
merhaba ayzen. bende 10+6 günlüğüm. 7. haftada doktorum kan tahlili, idrar tahlili, rubella (kızamıkcık), toxoplazma, HIV ve şimdi hatırlayamadığım birkaç test daha istemişti. 10 gün sonrada ense kalınlıklarını ölçtüreceğiz bakalım. inşallah her şey yolundadır.
ZeaMays canım senin randevun ayın kaçında, seninle benim satlar aynı..
canım benden hiçbir tahlil alınmadı ve bu beni çok tedirgin ediyor herkestan alınması şartmı acaba umarım bişey olmaz :uhm:
kızlar merhaba.bugün günetüyamın etkisinde lakarak başladım.ağlıyorum şuan elimde olmadan.rüyamda dr.bebeğimi alcaktı.bana narkoz verdi ama ben uyandım izin vermedim bebeğimin alınmasına.eğer bebeğim ölseydi ben hissetmezmiydim diyorum,anne hisseder diyip ikna etmeye çalışıyordum dr.aldırmadım.uyandım kızlar ama bana sorun.ağlıyorum şuan.çok etkisinde kaldım,elim devamlı karnımda.bişi diyin bana kızlar.bugün psikolojim iyi olmıcak sanırım.
2günden beri başım ağrıyor.gece baş ağrısıyla yattım.sabahda ağrıyodu.buda beni korkutuyor.neden ağrıyo neden neden hep bu çelişki var kafamda.belkide etkiliyor beni.haziranın 10unda gitmeliyim dr.şimdi duramıyorum yerimde gitsem diyorum kalp atışını duysam rahatlıcam.allahım zaman geçmiyor benim sinirlerim çok boşaldı ya kızlar
kızlar merhaba.bugün günetüyamın etkisinde lakarak başladım.ağlıyorum şuan elimde olmadan.rüyamda dr.bebeğimi alcaktı.bana narkoz verdi ama ben uyandım izin vermedim bebeğimin alınmasına.eğer bebeğim ölseydi ben hissetmezmiydim diyorum,anne hisseder diyip ikna etmeye çalışıyordum dr.aldırmadım.uyandım kızlar ama bana sorun.ağlıyorum şuan.çok etkisinde kaldım,elim devamlı karnımda.bişi diyin bana kızlar.bugün psikolojim iyi olmıcak sanırım.
2günden beri başım ağrıyor.gece baş ağrısıyla yattım.sabahda ağrıyodu.buda beni korkutuyor.neden ağrıyo neden neden hep bu çelişki var kafamda.belkide etkiliyor beni.haziranın 10unda gitmeliyim dr.şimdi duramıyorum yerimde gitsem diyorum kalp atışını duysam rahatlıcam.allahım zaman geçmiyor benim sinirlerim çok boşaldı ya kızlar