2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlar.

merhaba ayzen. bende 10+6 günlüğüm. 7. haftada doktorum kan tahlili, idrar tahlili, rubella (kızamıkcık), toxoplazma, HIV ve şimdi hatırlayamadığım birkaç test daha istemişti. 10 gün sonrada ense kalınlıklarını ölçtüreceğiz bakalım. inşallah her şey yolundadır.

Fenerbahçemine, yeni resmin çok ilginç yalnız ben ne olduğunu tam anlayamadım bir kalp görüyorum ama içindeki ney? bide kalbi oluşturan ne anlayamadım canım yaa

NE GÜZEL BAYAĞI BÜYÜMÜŞ BEBİŞİN;BENİM BİRAZ ZOR GEÇİYOR BULANTILARIM ÇOK OLUYOR.STRES CABASI BEBEĞİME BİŞEY OLUCAK DİYE BİRDE BENİM AKINTIM ÇOK OLUYOR BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI ARANIZDAfisfisfis

ELİFCİM akıntı normal canım hepimizde var inan.yeterki kan olmasın.bulantı bu dönemde normal 3aydan sonra rahtlıycaz.bebişimiz bu dönemde kendine bakıyo merak etme.o olacağını alıyo senden :))
çıkardığına bir yandan sevinmnelisin iyi bebeğin negüzell işte.:) ço öpüyorum canım

a.s.

Fenerbahçemine, yeni resmin çok ilginç yalnız ben ne olduğunu tam anlayamadım bir kalp görüyorum ama içindeki ney? bide kalbi oluşturan ne anlayamadım canım yaa

anlamamakta haklısın canım ben yapmış olmasam bende anlamazdım tatlicadiarzu
resim küçük olmuş ondan canım sırnaşık şey neyse şimdi daha nettir..bebeşin nasıl bakalım??yerimseniben

anlamamakta haklısın canım ben yapmış olmasam bende anlamazdım tatlicadiarzu
resim küçük olmuş ondan canım sırnaşık şey neyse şimdi daha nettir..bebeşin nasıl bakalım??yerimseniben

evet şimdi anladım. sizmisiniz resimdeki? allah mutluluğunuzu daim etsin.

bebişler iyi canım. bir problem yok şükür. mide bulantılarını saymazsak tabi.
ama bebeklerim sağlıklı olsunlarda bulantı mulantı önemli değil :)

ZeaMays canım senin randevun ayın kaçında, seninle benim satlar aynı..

canım benden hiçbir tahlil alınmadı ve bu beni çok tedirgin ediyor herkestan alınması şartmı acaba umarım bişey olmaz :uhm:

canım benden hiçbir tahlil alınmadı ve bu beni çok tedirgin ediyor herkestan alınması şartmı acaba umarım bişey olmaz :uhm:

canım doktoruna bir sor istersen. ben internette okuduklarımı kafama takılanları doktora soruyorum. canım birde benimkiler ikiz olduğu için uygulamaları farklı olabilir. burdaki diğer arkadaşlarada bir soralım acaba onlar ne zaman hangi testleri yaptırdılar. ama kafana takma herşeyi. ters bir durum olsaydı zaten doktor söylerdi. belki birdahaki gidişinde isteyecektir testleri.
benimkide daha vitamine başlamadı. bende herkes bu haftalarda başlıyor neden bana vermiyorsunuz diye sordum. vitamin ilaçları mideyi kötü etkiliyormuş zaten çok yoğun olarak bulantıları yaşıyorum içipte çıkardıktan sonra bir anlamı yok dedi. bir sonraki gidişimde başlarız herhalde.

kızlar merhaba.bugün günetüyamın etkisinde lakarak başladım.ağlıyorum şuan elimde olmadan.rüyamda dr.bebeğimi alcaktı.bana narkoz verdi ama ben uyandım izin vermedim bebeğimin alınmasına.eğer bebeğim ölseydi ben hissetmezmiydim diyorum,anne hisseder diyip ikna etmeye çalışıyordum dr.aldırmadım.uyandım kızlar ama bana sorun.ağlıyorum şuan.çok etkisinde kaldım,elim devamlı karnımda.bişi diyin bana kızlar.bugün psikolojim iyi olmıcak sanırım.
2günden beri başım ağrıyor.gece baş ağrısıyla yattım.sabahda ağrıyodu.buda beni korkutuyor.neden ağrıyo neden neden hep bu çelişki var kafamda.belkide etkiliyor beni.haziranın 10unda gitmeliyim dr.şimdi duramıyorum yerimde gitsem diyorum kalp atışını duysam rahatlıcam.allahım zaman geçmiyor benim sinirlerim çok boşaldı ya kızlar

merhaba arkadaşlarrrrrr
nasılsınız a.s.
ben kötüyüm pek giremedim nete:bbo:
çalışıyorum bir yandan nöbetler falan mide bulantı kusmadan hastaneye yattım :çok üzgünüm:
kendime gelmeye çalışıyorum

ama bebeğim iyi şükürler olsuno da bana yetiyo:asigim:

canım benim içinin rahatlaması için bi git dr okadar para veriyoruz.yazık günah ağlama canım.dr anlar yani seni. bi görürsün bebişini bizede haber ver.senin işin 5dklık yer vardır.hemen bi ara git.canım ağlama üzülme sakın.üzme bakiiim yeğenimizi hıııııııı hıııııııÇok üzgünüm çoook

canım bende acayip rüyalar görüyorum saçma sapan
kendini üzme tatlım baş ağrısı da normalmiş
ama rahatlayacam dersen bence git için rahat etsin sonra haziranda tekrar gidersin 10 haziranda değilde daha sonra gidersin bebek küçük zaten sonra ikili teste gidersin
kalp sesini duy rahat et güzelima.s.

ben geldim kızlar günaydın hepinize:)))
kızlar miğde bulantısı öldürcek beni şu sıra.
bu arada tekrar grip oldum ben yaw(

bende ikili test için gideceğim inşallah
gitmişken cinsiyet tahmini de olsun istiyorum 12. haftada gitsem erken olur mu kızlar
13. haftada mı gitsem acaba:uhm:sizde 12 haftayı geçen var ikili teste gittiniz mikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…