2008 Aralık Anneleri

fahri anneliğin yan etkileri olsa gerek :)

bu arada düşük/kürtaj yapan kuzuşlar, adet döngünüz süre ve zamanlama bakımından değişmiş miydi ya da herhangi bir sıkıntı oluşmuş muydu. Ben hala olmadım.Ne kadar zamanda vücut toparlıyor ki kendini :uhm:

doktor bana 3 ay demişti ama her bünye farklıdır sanırım :1rolleyes: (rahimin kendini toplamasını diyorum) adet düzeninde fazla uzun sürmez

Son düzenleme:

bu arada düşük/kürtaj yapan kuzuşlar, adet döngünüz süre ve zamanlama bakımından değişmiş miydi ya da herhangi bir sıkıntı oluşmuş muydu. Ben hala olmadım.Ne kadar zamanda vücut toparlıyor ki kendini :uhm:

neslicim ben normalde 25 günde bir olurdum. kürtajdan sonra tam 30. günde oldum. 45 güne kadar cıkabiliyormuş bu süre. kişiden kişiye değişebiliyor yani..

ben ziyadesiyle buralardayım ama sizi takip etmekten başka bişey gelmiyo elimden, ne kadar gönül birliği olsa da emanet gibi hissediyom fazla yazamıyom bacım.:sm_confused:

canım senin varlığın yeter burda. emanet ne demek, sakın öyle düşünme. bırakma bizi emi a.s.

merhaba benim düşüğüm oldu ama herhangi bir adetimde düzensizlik olmadı aynı devam etti hep

ben iki yıl önce düşük yaptığımda bebek beş aylıktı, bir ay sonra adet görmüştüm, 20 gün içindede sütüm kesilmişti ama herkesin farklı olduğunu biliyorum, bünyeye göre değişiyor sanırım

şayet iki tarafta da varsa bebek hasta dogabiliyormus ömür boyu folik asit kullanmam gerekiyormuş onun dişinda demir iyi çıktıgı için kan hapi vermedi...

düşük yaptığım zaman kürtaj oldum ve kürtajdan sonra bir hafta geldi gelmedi az bir kanamam oldu zaten çok kanamam olmuştu düşükte ondan olsa gerek.
kürtaşdan sonra bir ay sonra adet oldum sonra zaten hep gününde gelmeye başlamıştı.a.s.

ben ziyadesiyle buralardayım ama sizi takip etmekten başka bişey gelmiyo elimden, ne kadar gönül birliği olsa da emanet gibi hissediyom fazla yazamıyom bacım.:sm_confused:

aşkolsun neslicim emanet nedemek. bizi bırakıp gidersen eğer çok kırılırız. senin varlığın bize iyi geliyor. bildiklerini bizimle paylaşıyorsun hem ne kadar güzel birşey. seni seviyoruz neslicim. takma böyle şeyleri kafanaŞeniza.s.

bende bu gebeliğimden önce kürtaj oldum 2kere hemde.normalde 30gün sonra olcaksın dedi dr.bana.ilkinde parçalar kaldığından kanamam geldi sürekli.ikincisinde normal oldu yani 30gün sonra adet oldum canım.nerelere gidiyon sen nesli bırakma bizleri canım.

canlarım bu baş ağrısından çok huzursuzum.hemile kaldığım sürece ağrı kesici almadım hiç.kızlar dayanamıyorum ya minoset alayım mı almayımmı.bişi olur mu

canlarım bu baş ağrısından çok huzursuzum.hemile kaldığım sürece ağrı kesici almadım hiç.kızlar dayanamıyorum ya minoset alayım mı almayımmı.bişi olur mu

geçmiş olsun canımm
Hamilelik sırasında doktorunuza danışmadan kullanabileceğiniz ilaçlar

Bulantı, Baş ağrısı, Mide şikayetleri, Soğuk algınlığı, Konstipasyon

BULANTI:

B6 vit 100 mg, Zofer 4 mg : günde 2 kez
Emedur, Metpamid : günde 2-3 kez
Unisom : günde 2 kez
BAŞAĞRISI:

Parasetamol içeren 500 mglık ilaçlar,
Parol, Tamol, Minoset, Efferalgam, Tylenol, günde 6 tane kadar.
MİDE ŞİKAYETLERİ:

Her türlü antiasid içeren tablet veya süspansiyonlar,
Rennie, Talcid : günde 10-15 tablet
Zantac 75 mg : günde 1-2 tablet
SOĞUK ALGINLIĞI İÇİN:

Sudafed, Tylenol Cold,
Boğaz pastilleri,
Benadryl şurup, öksürük şurupları
http://www.tupbebek.com/modules.php?name=News&file=article&sid=96

haticem çok saol paylaşımın için canım.dayanamıyorum hemen alıcam şimdi minoset.rahatladım inanki saol canım benim.

haticem çok saol paylaşımın için canım.dayanamıyorum hemen alıcam şimdi minoset.rahatladım inanki saol canım benim.

canımm genede doktora danışılmalı ama burda ve benzeri sitelerde alınabilir diyo sen genede doktora danış canımm yaaa.s.
ama bi taneden bişi olma heralde bukadar ararsız dediklerine göre

Son düzenleme:
tamam canım.bikaç arkadaşada sordum özelikle minosetin zararı yokmuş.aldım canım ya dayamadım ne yapim.saol yinedea.s.

X