- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.381
fahri anneliğin yan etkileri olsa gerek :)
bu arada düşük/kürtaj yapan kuzuşlar, adet döngünüz süre ve zamanlama bakımından değişmiş miydi ya da herhangi bir sıkıntı oluşmuş muydu. Ben hala olmadım.Ne kadar zamanda vücut toparlıyor ki kendini :uhm:
ben ziyadesiyle buralardayım ama sizi takip etmekten başka bişey gelmiyo elimden, ne kadar gönül birliği olsa da emanet gibi hissediyom fazla yazamıyom bacım.:sm_confused:
bu arada düşük/kürtaj yapan kuzuşlar, adet döngünüz süre ve zamanlama bakımından değişmiş miydi ya da herhangi bir sıkıntı oluşmuş muydu. Ben hala olmadım.Ne kadar zamanda vücut toparlıyor ki kendini :uhm:
kızlar selam nasılsınız? bende akdeniz anemisi varmış
tasıyıcılığı yani
ben iki yıl önce düşük yaptığımda bebek beş aylıktı, bir ay sonra adet görmüştüm, 20 gün içindede sütüm kesilmişti ama herkesin farklı olduğunu biliyorum, bünyeye göre değişiyor sanırımfahri anneliğin yan etkileri olsa gerek :)
ben ziyadesiyle buralardayım ama sizi takip etmekten başka bişey gelmiyo elimden, ne kadar gönül birliği olsa da emanet gibi hissediyom fazla yazamıyom bacım.:sm_confused:
canlarım bu baş ağrısından çok huzursuzum.hemile kaldığım sürece ağrı kesici almadım hiç.kızlar dayanamıyorum ya minoset alayım mı almayımmı.bişi olur mu
haticem çok saol paylaşımın için canım.dayanamıyorum hemen alıcam şimdi minoset.rahatladım inanki saol canım benim.