2008 Aralık Anneleri

günaydin kizlarr uyuyonuz herlade hepiniz bügünde ben erken kalkdim yaziyim dedim ama yazan yok neyse daha cok yazan olur

herkese gunaydin kizlar bugunku sabah biraz zordu yine mide bulantisi mafoluyorum artik ya bayilacagimi hissediyorum valla bazen bide afedersiniz ama wcde cok zorlaniyorum sizdede varnmi bu kizlar bu sikayet

çok şkr wc zorlanma yok ama sabahları o böğürmeler ve o sarı sıvı malesefki oluyor.kafamçokkarıştı
bu sabahki durumun sebebide bebişimiz kendini hatırlatıyormuş anne bak ben burdayım ona göre kendine dikkat et die lülülülülülü sanki aklımızdan biran olsun çıkıyorlarmış gibi yerimseniben

merhaba bende yeni hamileyim şu an 9 haftalık 1 düşüğüm oldu bundada düşük tehlikesi var diye progestan tedavisine başladım kanamam durdu 1 haftadır yok çok şükür benim hamileliğimde ii giderse inşallah Aralık gibi doğumum umarım sorun çıkmaz

ikimizden başkası yok galiba :teselli:

ikimizden başka kimse yok galiba

haklisin cnm aslinda bazen kustuktan sonra icim oyle bir rahatliyoki sorma gitsin diyorum bebisim saglikliki bana bunlari yaptiriyor goguslerimi surekli yokluyorum agri varmi gectimi diye valla zorluk ceksek bir dert cekmesek bir dert ama wcde gercekten iki gundur cok zorlaniyorum sanirim surekli kati seylerden oluyor cok sanci cekiyorum sanirim rahimin buyumesile mesaneyi SIKISTIRIYOR ve zorlaniyorum neyse herseye katlanirim yeterki bebisim bana saglikli birsekilde tutunsun

kizlar bide mide bulantisi icin zencefil cayi icin cok iyi geliyor ben iciyorum ii geliyor gercekten sizede tavsiye ederim

tebrik ederim cnm isallah hersey yolunda gider aklina kotu seyler getirme sakin surekli pozitif dusun herkesin dusugu var mutlaka ama rabbim verince veriyor a.s.

:teselli:canım hatırlatmak istemem ama düşüğün kaç haftalıkken olmuştu?bize verebilceğin tavsiyelerin varmI??aramıza hoşgeldin a.s.

herkese günaydın arkadaşlar ben 10+3 haftalık oldum ama doktorum şimdiye kadar hiçbir tahlil istemedi yanlızca önümüzdeki hafta 2li test yaptırıcaz bu normalmi yoksa bu denemde yapılması gereken testler varmı arkadaşlar bu beni tedirgin ediyo yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada kabızlık çeken arkadaşlar sabahları kayısı yiyin aç karna geçiyo hemen

:teselli:canım hatırlatmak istemem ama düşüğün kaç haftalıkken olmuştu?bize verebilceğin tavsiyelerin varmI??aramıza hoşgeldin a.s.

canım ilk düşüğüm 5 haftalıktı şimdi bebeğim 9 haftalık kadar oldu ben ilk düşüğümde yeni evliydim ondan olabileceğini düşünüyorum çünkü ilişkiyi yasaklıyor drlar.bundada ilk ayımda kanamam oldu ama şimdi yoksenağlamasenağlamasenağlama

elifcim canım neyse şimdi sağlıklısın iyisin bebeişinde öyle çok şükür :) tahmini doğum nezman canım?
ayzencim yaptıranlarda var yaptırmayanlarda.ense kalınlıını ölçüyo doktor normalmi die?sonra down sedromu riskine bakıyor kan ve idrar tahlilide istiyomuş galiba.ben yaptırmadım sadece ensesi ölçüldü normal çok şkr.

teşekkür ederim mine ;doğumum hesaplamalarımıza göre 30 aralığa geliyor sen kaç haftalık hamilesin

Herkese günaydın...

Bugün yine 6 buçukta kalkmama rağmen zorladım kendimi geri uyudum.
yoksa sersem oluyorum iyice :)
umarım herkes bebişleriyle iyidira.s.

Herkese günaydın...

Bugün yine 6 buçukta kalkmama rağmen zorladım kendimi geri uyudum.
yoksa sersem oluyorum iyice :)
umarım herkes bebişleriyle iyidira.s.

bhk canım günaydın yeni resmim nasıl=? iyi yapmışsın uyumakla.bende öyleden sonra şekerleme yapıyorum süper oluyor.ELİFCİM canım ben buğün 12 hafta 5günlük oldum tahmini doğumda kısmetse 5aralık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…