- 28 Nisan 2008
- 1.419
- 198
- 41
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.321
bende battaniye örsem diyorum.bişi yapmak istiyorum ya.vakit geçmiyor yoksa.anneciğim yapmş yelek bana.oh kışa sıcak sıcak giyersin canım iyi yapıyosun.ellerine sağlık
çok şkr wc zorlanma yok ama sabahları o böğürmeler ve o sarı sıvı malesefki oluyor.kafamçokkarıştı
bu sabahki durumun sebebide bebişimiz kendini hatırlatıyormuş anne bak ben burdayım ona göre kendine dikkat et die lülülülülülü sanki aklımızdan biran olsun çıkıyorlarmış gibi yerimseniben
çok şkr wc zorlanma yok ama sabahları o böğürmeler ve o sarı sıvı malesefki oluyor.kafamçokkarıştı
bu sabahki durumun sebebide bebişimiz kendini hatırlatıyormuş anne bak ben burdayım ona göre kendine dikkat et die lülülülülülü sanki aklımızdan biran olsun çıkıyorlarmış gibi yerimseniben
merhaba bende yeni hamileyim şu an 9 haftalık 1 düşüğüm oldu bundada düşük tehlikesi var diye progestan tedavisine başladım kanamam durdu 1 haftadır yok çok şükür benim hamileliğimde ii giderse inşallah Aralık gibi doğumum umarım sorun çıkmaz
merhaba bende yeni hamileyim şu an 9 haftalık 1 düşüğüm oldu bundada düşük tehlikesi var diye progestan tedavisine başladım kanamam durdu 1 haftadır yok çok şükür benim hamileliğimde ii giderse inşallah Aralık gibi doğumum umarım sorun çıkmaz
:teselli:canım hatırlatmak istemem ama düşüğün kaç haftalıkken olmuştu?bize verebilceğin tavsiyelerin varmI??aramıza hoşgeldin a.s.
elifcim canım neyse şimdi sağlıklısın iyisin bebeişinde öyle çok şükür :) tahmini doğum nezman canım?
ayzencim yaptıranlarda var yaptırmayanlarda.ense kalınlıını ölçüyo doktor normalmi die?sonra down sedromu riskine bakıyor kan ve idrar tahlilide istiyomuş galiba.ben yaptırmadım sadece ensesi ölçüldü normal çok şkr.