- 22 Nisan 2008
- 142
- 0
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.081
arkadaşlar bugün kontrolüm vardı az önce gittim geldim o kadar moralim bozukki benim bebişim artık yaşamıyormuşsenağlama
ohhh muhabbet koyu
Allah bozmasın
ben bi uğrayım öpem kaçam dedimde Şeniz
ilk doktora gittiğim zaman ikiz gebelik demişti yani iki ayrı kese vardı 10 gün sonra tekrar gittim kesenin bir tanesi boş bir tanesinde bebek vardı kalp atışlarını o zaman duymamıştık çok küçük demişti 15 gün sonra tekrar gittim yani bugün onu da bebek yaşamıyor bir hafta önce ölmüş dedi
ilk doktora gittiğim zaman ikiz gebelik demişti yani iki ayrı kese vardı 10 gün sonra tekrar gittim kesenin bir tanesi boş bir tanesinde bebek vardı kalp atışlarını o zaman duymamıştık çok küçük demişti 15 gün sonra tekrar gittim yani bugün onu da bebek yaşamıyor bir hafta önce ölmüş dedi
kızlar ben de bugün doktora gittim ikili test için kan verdim. sonuçları p.tesi alıcaz. doktorum ense kalınlığını ölçtü normal dedi. ama bağırsakları hala göbek kordonundan karın boşluğuna geçmemiş. normal dedi ama yine de takıldım. böyle şeyleri takanlara kızıyordum , şimdi kendime de kızıyorum. hepimizin bebişleri iyidir inşallah.
o zaman doktora kızmak lazım ya.. madem normal nie söyleyip de böyle insanın kafasına takarlar anlamıyorum.. kadın doğumcuların artık bilmesi lazım hamilelerin herşeyi kafalarına taktıklarını..
sen de düşünme tatlım ,normal demiş sonuçta...
arkadaşlar bugün kontrolüm vardı az önce gittim geldim o kadar moralim bozukki benim bebişim artık yaşamıyormuşsenağlama
slm kızlar ececim 2'li test için kan verdim dedin dimi 11.haftada yapılan test değilmi bu? merak ettim ayrıca umarım herşey senin istediğin gibi olur sağlıklı günler dileği ile...
merhaba kızlar...
bende bebiş istiyorum...
bu ay ilk korunmasız ilişkiye girdik yumurtlama dönemine denk geldi üstelik...
ilk ilişkiden 5 gün geçmiş olucak yarın, adet dönemine kadar bekleyemiycem yaaa,
gebelik testi yapsam yarın sabah evde çıkma oranı nedir...
çıkarmı...lütfeeeen...biri bişey desin...