2008 Aralık Anneleri

cok gecmiş olsun çok üzüldüm :KK43:(( Allahtan hayırlısını dilemekten baska caremiz yok yalniz sanki sende ikiz bebek vardi diye hatırliyorum daha evvel kalp atışını duymuş muydunuz?

ilk doktora gittiğim zaman ikiz gebelik demişti yani iki ayrı kese vardı 10 gün sonra tekrar gittim kesenin bir tanesi boş bir tanesinde bebek vardı kalp atışlarını o zaman duymamıştık çok küçük demişti 15 gün sonra tekrar gittim yani bugün onu da bebek yaşamıyor bir hafta önce ölmüş dedi

ilk doktora gittiğim zaman ikiz gebelik demişti yani iki ayrı kese vardı 10 gün sonra tekrar gittim kesenin bir tanesi boş bir tanesinde bebek vardı kalp atışlarını o zaman duymamıştık çok küçük demişti 15 gün sonra tekrar gittim yani bugün onu da bebek yaşamıyor bir hafta önce ölmüş dedi

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. sana bişey olmasın bebiş yine olur inşallah.

kızlar ben de bugün doktora gittim ikili test için kan verdim. sonuçları p.tesi alıcaz. doktorum ense kalınlığını ölçtü normal dedi. ama bağırsakları hala göbek kordonundan karın boşluğuna geçmemiş. normal dedi ama yine de takıldım. böyle şeyleri takanlara kızıyordum , şimdi kendime de kızıyorum. hepimizin bebişleri iyidir inşallah.

kısa zaman içinde ne kadar farklı duyguları ard arda yaşamışsın..Allah sabır versin geçmiş olsun canım benim...Bir düşük yaşamış biri olarak diyorum-ki aramızda çok var- yine olur hiç merak etme.. senin sağlığın yerinde olsun. bu aşamaya bile gelemeyn o kadar çom arkadasımız var ki.. dert etme olur mu canım benim...:teselli:

kızlar ben de bugün doktora gittim ikili test için kan verdim. sonuçları p.tesi alıcaz. doktorum ense kalınlığını ölçtü normal dedi. ama bağırsakları hala göbek kordonundan karın boşluğuna geçmemiş. normal dedi ama yine de takıldım. böyle şeyleri takanlara kızıyordum , şimdi kendime de kızıyorum. hepimizin bebişleri iyidir inşallah.

o zaman doktora kızmak lazım ya.. madem normal nie söyleyip de böyle insanın kafasına takarlar anlamıyorum.. kadın doğumcuların artık bilmesi lazım hamilelerin herşeyi kafalarına taktıklarını..

sen de düşünme tatlım ,normal demiş sonuçta...

o zaman doktora kızmak lazım ya.. madem normal nie söyleyip de böyle insanın kafasına takarlar anlamıyorum.. kadın doğumcuların artık bilmesi lazım hamilelerin herşeyi kafalarına taktıklarını..

sen de düşünme tatlım ,normal demiş sonuçta...

evet canım ya hem söyledi hem normal dedi. paniklediğimi anlayınca da 2 hafta sonra tekrar bakarız o zaman yerleşmiş olur falan dedi. herşeyini tek tek inceliyorum internette. hepimiz ince düşünüyoruz. çoğumuz zor hamile kaldık ya da düşükler falan oldu. bu yüzden en ufak bir ihtimali atlamak istemiyorum.

bu arada güzel bişey yaşadım. doktor vitamin kan ilacı falan vermişti. almak için hastanenin yanındaki eczaneye girdim. hamilelerden hiç katkı payı bile almıyolarmış, bütün ilaçlarımı bedava aldım :) sanırım bu bizim yasal hakkımız. eczacılarımıza hatırlatalım arkadaşlar. onlar zaten devletten parasını alıyorlar.

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı az önce gittim geldim o kadar moralim bozukki benim bebişim artık yaşamıyormuşsenağlama

canım gerçekten ne diyeceğimi bilemedim kaynar sular döküldü üzerimden sanki
çok geçmiş olsun umudnu yitirme olurmu tatlım allah sabır versin a.s.

slm kızlar ececim 2'li test için kan verdim dedin dimi 11.haftada yapılan test değilmi bu? merak ettim ayrıca umarım herşey senin istediğin gibi olur sağlıklı günler dileği ile...

Canım evet bugün kan verdim sonuç pazartesi. ense kalınlığı normal çıktı bu konuda içim biraz rahat. hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. sonuçta hepimiz bu yollardan geçiyoruz ve bunlar normal tetkikler. allah kimseye kötü haber vermesin.

yazgülü seni çok iyi anlıyorum.ben de yarın gideceğim gelişiyor mu diye?
allah bizim için böyle uygun gördü.allah sabır versin.en yakın zaman da yine hamile kalırsın allahın izniyle.

merhaba kızlar...
bende bebiş istiyorum...
bu ay ilk korunmasız ilişkiye girdik yumurtlama dönemine denk geldi üstelik...
ilk ilişkiden 5 gün geçmiş olucak yarın, adet dönemine kadar bekleyemiycem yaaa,
gebelik testi yapsam yarın sabah evde çıkma oranı nedir...
çıkarmı...lütfeeeen...biri bişey desin...

merhaba kızlar...
bende bebiş istiyorum...
bu ay ilk korunmasız ilişkiye girdik yumurtlama dönemine denk geldi üstelik...
ilk ilişkiden 5 gün geçmiş olucak yarın, adet dönemine kadar bekleyemiycem yaaa,
gebelik testi yapsam yarın sabah evde çıkma oranı nedir...
çıkarmı...lütfeeeen...biri bişey desin...

çok erken bencede evdeki testten çıkmaz hatta adet tarihinden 10 gün sonra falan bakınca belli olur diyolar sabret bacım sende a.s.

yazgülüm canım üzülmemen elde değil tabiki.bu durumda bişi diyemiyor insan.bende aynı durumu yasadığım için donup kaldım yani.allahın işine karışılmıyor canım.yiyecek ekmeği yokmuş,üzme kendini olur mu.kendine iyi bak canım
i

kızlar benim kafama takılan bişi var.benim dr.bana sadece folik asit verdi.arkadaşıma kalmaya gitmiştim 19mayısta,ordayken koyu kahve tonunda akıntım gelmişti hemen dayanamayıp dr.gittim.dr.neticede düşük riskim yok bişim yokmuş.
dr.bana dediki kan ilacın var mı dedi vitaminin var mı dedi.yok dedim.pzts.dr.gitcem tahlil yaptırcam kan tahlili felan.neden bana vitamin vermedi dr.başından beri.korkuyorum şimdi panik yapmaya başladım folik asit yeterli olur mu diye.bide 2li test hangi haftada kızlar ya.ya sanırım ben dr.değiştircem.bana bilgi verin ne olur

Yaa bişey daha sorucam kızlarr..
Döllenme sadece yumurtlama günlerindemi olur...
normalde olmazmıı...
yoksa olasılık fazla olduğu içinmi özellikle o günler söyleniyor??????

X