2008 Aralık Anneleri

kızlar bugun hurriyette çıkan habere bakin :))))
Almanya'da ismi açıklanmayan bir anne, internetteki "E-bay" adlı alışveriş ve açık artırma sitesinde, bebeğini "çok ağlıyor"diye satışa çıkardı. Bebeğinin fotoğrafını çekip internete koyan anne, verdiği ilanda, "Cinsiyeti erkek, 70 santimetre boyunda bir bebek. Tek sorunu biraz fazla ağlaması" ifadelerini kullandı. İlanı gören alışveriş sitesinin bir kullanıcısı hemen polise haber verdi. Hem polis hem de Gençlik Dairesi yetkilileri, anne hakkında soruşturma başlattı.

CİDDİMİSN YA ALLAHIM YARRABİM KAFAYI YİCEM BEN MİLLET NEİÇİN UGRAŞIYO HEY ALLAHIM

Almanya'da ismi açıklanmayan bir anne, internetteki "E-bay" adlı alışveriş ve açık artırma sitesinde, bebeğini "çok ağlıyor"diye satışa çıkardı. Bebeğinin fotoğrafını çekip internete koyan anne, verdiği ilanda, "Cinsiyeti erkek, 70 santimetre boyunda bir bebek. Tek sorunu biraz fazla ağlaması" ifadelerini kullandı. İlanı gören alışveriş sitesinin bir kullanıcısı hemen polise haber verdi. Hem polis hem de Gençlik Dairesi yetkilileri, anne hakkında soruşturma başlattı.

ben bu kadına .................iz diyorum başkada birşey demiyorum valla.
allahın cezası kadın insan evladını ağlıyor diye satarmı yaw bu oyuncakmı.
tüylerim diken diken oldu inanın bu kadaını bana verin ben icabına bakayım.:eek:klava:Kötü Kazen:eek:klava:

HAYRET BİRŞEY HEY ALLAHIM BU YABANCILAR NE YAPCAKLARINI ŞAŞIRDI

bizler burda tüm iyi niyetimizi, tüm dualarımızı bebegimize adamisken...
Ne garip insanlar var degil mi?

Bu arada Zeynep sende calıiyorsun sanirim işteki performansın nasil? Valla ben nerdeyse butun gun oturup duruyorum

kızlar bu hafta sonu araştırmaya çıkıcam şöyle bebek mağazalarını bi koloçan edeyim fiyatlar nasıl bi analiz yapayım.aranızda araştırma yapan varmı. chicco falan çok pahalı pusetleri önerebileceğiniz başka güvenli ve uygun markalar var mı?

arkadaşlar bebekmarket.com diye bi site var bazı ürünleri uygun bi otokoltuğu var çok cazip fiyatı isteyenler bi baksınlar.hem mağazada açmışlar sadece internet satışı yok yani.

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı az önce gittim geldim o kadar moralim bozukki benim bebişim artık yaşamıyormuşsenağlama

ohhh muhabbet koyu
Allah bozmasın
ben bi uğrayım öpem kaçam dedimde
Şeniz

selam kızlar.
ya kızlar karnım bayaa şişti. benim gaz ve kabızlık problemim yok şükür. Ama normalmi 11. haftada böyle şişmesi.
Hamile olduğum iyice belli olmaya başladı. Hatta Bugün ilk defa halk otobüsünde genç bir kız bana yer verdi :)) çok tuhaf oldum. güzel bir duyguymuş :)))

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı az önce gittim geldim o kadar moralim bozukki benim bebişim artık yaşamıyormuşsenağlama

yazgülüm çok üzüldüm canım. allah sabır versin. Allah birdaha böyle acılar yaşatmasın. Birdaha denersiniz. Nedenini mutlaka öğren canım. ona göre hareket edersiniz.

yazgülüm canım çok geçmiş olsun ama üzülme en herşeyin hayırlısı allahtan.birini alır birini verir inşallah.sen yeterki moralini yüksek tut ve isyan etme.

slmm hamişler nasılsınıss bugün beni sağlıkocağından aradılar kontrol için gittim tansiyon normal dedi ama 4 kilo almışım dikkat et dedi ama acaip iştahım var yaaa 25 hazirandada doktora gidicem 21inde sınavım var sınav öncesi kafama takılmasın diye (cinsiyet meselesi) oyüzden sınavdan sonra gidicem ayyyy çok dolmuşumm yaaaa sırnaşık şey
a.s.:nazar:

X