2008 Aralık Anneleri

valla bende sıkılıyorum evde hiçde iyi değil ama ne yapalım eşim istemiyor.

evde olmak gibisi yok bence..

ben iki üniversite okudum,hatta yıllarım tükendi okullarda ama çalışmaya hiç yanaşmıyorum

hoş zaten eşim de istemiyor..

bence çalışan bir anne olmaktansa hep onun yanında olabilmek çok güzel bir fırsat..

Yemek yiyip geldim.. Bu gun 9 hafta olduk Allah'in izniyle halen agzimin hiç tadi yok en sevdigim, tad aldiğim sey yesil elma

benim göbüş şiş ve gergin bende kabızım ictigim ilaclar yapıyor galiba vitamin ve folik kullanıyorum

öyle düşünücek olursam çalışan anne olmak istemem.

melis yazdıklarını yeni okudum çok gecmiş olsun böyle durumlarda hayırlısı için dua etmek en dogrusu herhalde
sana çok geçmiş olsun canım hiç kendini uzme hep pozitif düşün

sağol canım .ben de hep hayırlısını bana ver diye dua ediyorum.ne yalan söyleyeyim.biraz gerginim.kafam karışık.

kızlar bugun hurriyette çıkan habere bakin :))))
Almanya'da ismi açıklanmayan bir anne, internetteki "E-bay" adlı alışveriş ve açık artırma sitesinde, bebeğini "çok ağlıyor"diye satışa çıkardı. Bebeğinin fotoğrafını çekip internete koyan anne, verdiği ilanda, "Cinsiyeti erkek, 70 santimetre boyunda bir bebek. Tek sorunu biraz fazla ağlaması" ifadelerini kullandı. İlanı gören alışveriş sitesinin bir kullanıcısı hemen polise haber verdi. Hem polis hem de Gençlik Dairesi yetkilileri, anne hakkında soruşturma başlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…