Gündüz yoktum,tek tek yorum yapamadım.Şimdi yapayım:
Zeren'cim maşallah
Göbişine bakınca kendiminkine bakıyormuş gibi oldum.Senin de göbek deliğin hala çukur sanırım.Ne zaman pörtlicek diye bakıyorum ben kendiminkine.Sonra yerine geri döner inşallah
Zeynep'cim maşallah
Senin 108cm olmuş.Benim iki hafta önce 107 idi.Ölçmedim ama kesin geçmişimdir 108'i.
Emine'cim ve İlkim'cim sizlere çifte maşallah
Yatmadan göbişlerinizi içine koyduğunuz kalıpları nereden aldınız bana da söylesenize.Ben de öyle top gibi göbiş istiyorum.Ama sanırım öyle göbişler mankenlere has.
Elif'cim maşallah
Sein bebiş yerçekimine ayak uyduruyor.Göbek deliğinin altını geniş hazırlamış kendine.Keyfi yerinde görünüyor.
Gold'cum maşallah
Sen de benim gibi yiyebilenlerdensin sanırım.Çok güzel büyütmüşsün göbüşünü.
Çelik'cim maşallah
Niye canın sıkılıyo şişti göbişin diye anlamadım.Ne güzel olmuş işte.Hamile olduğun belli olacak artık heralde.Yoksa sen saklamaya mı çalışıyordun?
Zea'cım maşallah
Sonunda gösterdin bize kızların rahat yuvasını.Çok güzel yer hazırlamış annesi kızlarına.Yerim ben onları.
Zeynep'cim ne oldu sana son zamanlarda çok az yazıyorsun.Resmini de koymamışsın.Umarım iyisindir.
Bu arada bayağı eksiğimiz var.Nerede bu Aralık anneleri?Çalışanlar izne ayrılınca çoğalırız diye umut ediyorum ben.İnşallah hepsi iyidir.
Öpüyorum tüm göbişli anneleria.s.