ilkimcim loracimm supersinizzz vallahi hayran kaldimmm
kiz dunuuurr sende supersinn
ama benim efemin yeri sanki kuculmus gibimi ne gecen hafta daha buyuktuuu
kiyaffetten heraldee
bu hafta butun gobusler superrrrr maasallahh
ama benim favorim
ilkimin gobusuu oldu bu haftaa bayildimmm
ben gostermeyim en iyisi cnm cunku birinciligi yine kaparim heralde cok buyudu minnosum ee 1 kilo olmus benim kuzum teyzesi senin kuzun kac kilo oldu senle ayni zamanlardayiz
Biz de koltuk alacağız.Şİmdi beyaz çok moda.Çok da güzel görünüyor ama temizliğini düşününce anında vazgeçiyorum.Biri birşey dökse ve lekesi çıkmasa çıldırırım herhaldelaelaelaelaelaeMalum yakında bebek de geliyor.Küçücük çocuğa leke yapmaması gerektiğini ve bunun nedenini nasıl anlatabilirim ki:sm_confused:Hem ben çocuğum her yemeğin içine kendi elleriyle dalsın,ağzı yüzü her tarafı batsın isterim arada bir.Ne de olsa kendisi keşfetmeli herşeyi:ecrin_bebek:Ay başladım yine hayallerime:1rolleyes:Neyse..Kolay silinir kumaştan renkli bir koltuk en mantıklısı bence.
eminecim küçülmemiştir akşam üzeri ölç bak büyümüştür bilem...
bu arada yaprak dökümünü izlerken komik gülcen biliyorum ama fikret'lerin adapazarındaki evi görünce bahçeli filan nedense hep sizin ev öleymiş gibi oluyo bana ...
neden acaba sonrada kendi kendime gülüyorum hamilelik hakikaten bilinçaltınıda etkiliyormuş demekki
:roflol:çok hoş benzetme valla gold benim de saçlarım kıvırcık sakın bonus reklamını izlerken beni anımsama:roflol::haha cok komik ama bende Emine'nin hep şen piliç reklamında oynayarak fırına tavuk koyan kadına benzediğini dusunuyorum... Gözümün önüne Emine hep o reklamdaki kadın gibi geliyor...
Tüm göbüklere sırayla bakıyorum hepsi super hemen hemen hepsinin daha minnacık minik top halindeki halini hatırlıyorum (Ballım hariç valla onun hep masallahı vardı) insan çok duygulaniyor sanki hepsi benim bebişim hepsi gün geçtikçe büyüyor...
Valla hepiniz supersiniz kızlar Edolina nın sacları ne guzelmiş oyle kıvır kıvır inşallah bebişinin de sana benzer ben çok seviyorum kıvırcık saçlı bebişleri....
valla birinci Ballım ikinci kim? herkes 107-108 cm arası olmuş herkese 41 kereLilyum yine koymamış resmini ama
:roflol:çok hoş benzetme valla gold benim de saçlarım kıvırcık sakın bonus reklamını izlerken beni anımsama:roflol::haha cok komik ama bende Emine'nin hep şen piliç reklamında oynayarak fırına tavuk koyan kadına benzediğini dusunuyorum... Gözümün önüne Emine hep o reklamdaki kadın gibi geliyor...
Tüm göbüklere sırayla bakıyorum hepsi super hemen hemen hepsinin daha minnacık minik top halindeki halini hatırlıyorum (Ballım hariç valla onun hep masallahı vardı) insan çok duygulaniyor sanki hepsi benim bebişim hepsi gün geçtikçe büyüyor...
Valla hepiniz supersiniz kızlar Edolina nın sacları ne guzelmiş oyle kıvır kıvır inşallah bebişinin de sana benzer ben çok seviyorum kıvırcık saçlı bebişleri....
valla birinci Ballım ikinci kim? herkes 107-108 cm arası olmuş herkese 41 kereLilyum yine koymamış resmini ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?