- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
bilinçaltını etkiliyo demişken daha 2 gün önce evdeyim yine bu saatler arasında koltukta dinleneyim biraz dedim gece hiç uyuyamamıştım bir yandan da tv izliyorum esra ceyhan'la,organ mafyası tarafından kaçırılan çocukları konuşuyorlar,oğlumda okulda o sırada koltukta dinlenirken uyuyakalmışım...sonra uyandım ama bana sabah uyanması gibi geldi uyku sersemi oğluma seslendim ses gelmeyince odaları deli gibi aramaya başladım ama hala okul saati olduğunun farkında değilim,en son saate gözüm ilişti 16:15 :)) o sırada farkına vardım ama kalbim yerinden çıkacak gibiydi((
:roflol:evet bilinçaltına yerleşmiş eşininde ama en azından eşin rüyasında görmüş ben uyandım odaları deli gibi aradım heyecan yaptım telaşlandım ...yaklaşık 1 dakika sonra uyuyakaldığımı anladım yani saate gözüm ilişmese ortalığı fena ayağı kaldıracaktım...canım benim eşimde tv karşısında uyuya kalmış tv de zeki alasya metin akpınar varmış.
seslerinden etkilenip onları rüyasında görmüş.geziyolarmış adamlarla :roflol:
çok gülmüştüm anlattığında:roflol:
aman canim bebegin sagligi yerinde olsunda kilo hic biseyy vallamaaşallah dünürcüm valla gözünden hiç bişey kaçmıyo bu aralar kilo verdim midem pek iyi değil ölçtüm geçen 104 tü şimdi 102 olmuş doktora gitiğimdede kilo vermiştim 75 ten 74 e düştüm şikayetçi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?