- 4 Ekim 2007
- 2.336
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda benim kızım
sorma göğüsler büyüdü eşim çok beğeniyor 80 olan 90 oldu sana yakışıyor diyor klava:
bende küçülmezse doğumdan sonra emzirmede bitince estetik olurum diyorum gıcık oluyor:roflol:
jeyyarjeyyarjeyyar aynı durum bizdede var jeyyar
ay delülersırnaşık şey.benimde büyüdü kıslar.eşim diyo ne güsel oldu onlarkafamçokkarıştı
kızlar bi tane daha koyayım
coştuk vallahi hee.canım benim seninki erkekdi dimi.sivri sivri yumurta mı koydun kıs göbğine.çok tatlı görünüyor.
BHK nerdesinnnn,kaçma yine buhafta resim koyacaksın canımcım,yok öyle.bak geçen koymadın.merak ediyorum kıs,kızımızı görmicekmiyiz.a.s.
sormayın ya dahabi hayran bakıyo bana cok guselsin allahım bu negusellik gittide daha harika oluyon gibi sozlerin ardı arkası kesilmiyo cok hosuma gidiyo valla :lepi::lepi:
ay kıs benimkide öyle diyoda.adamcağazı yanıma yaklaştırmıyom.şu haydar dümenin sözü geliyo aklıma.hiç rahat değilim açıkcası,biraz konuyu dağıttım ben ama,kadın kadınayız be ne olcek.aslında bu konuda fikir almak istiyorum.dr.sormayı unuttum.:sm_confused:
eminem dünürüm nerelerdesin? gelinini gördün mü?
üstü kapalı benimde derdim var aslında doktor ilk başlarda sorun olmaz diyordu artık oda demiyor bişey erken doğum riskini duyunca eşim dokunmaya korkar oldu:roflol::roflol:
kızlar acı vermiyorsa problem yok bence.hatta normal doğumu kolaylaştırıyomuş.
kızlar göbişleriniz harika maşallah
ilkim kız seninkız kğlları kendine alıyo heralde :)))
zerencim seninde maşallah kız olduğu baya belli.
water seninde maşallah var.hiç kğ almamışsın.
acıkcası ben dogumu kolaylastırdıgını okudum aslına bakarsanız bole sorularımız sorunlarımız varsa bi bolumde bunun için acalım soracaklarımızı acık ve net sorarız konusmak istemeyenler olabilir cunku fisfisfisfisfisfisfisfisfis