Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acıkcası ben dogumu kolaylastırdıgını okudum aslına bakarsanız bole sorularımız sorunlarımız varsa bi bolumde bunun için acalım soracaklarımızı acık ve net sorarız konusmak istemeyenler olabilir cunku fisfisfisfisfisfisfisfisfis
valla ben korkmuyorumda eşim korkuyor:roflol:
salı usgye gir ben huzursuzum diyor :çok üzgünüm:
zaten kız oldumu ben yandım:roflol::roflol::roflol:
onla oynamaktan beni unutur klava:
dünürüm geldim görmemmi heçsırnaşık şey
çokgüzeller çok maşallah
rabbim nazarlardankorusun:1hug:
seninkilerin tekmeleri nasıl dahamı sert acaba biri bi taraftan vurur biri bi taraftan
canım bence bi konu açmaya gerek yok.:1rolleyes:
merak eden topıcde sorar isteyen cevap verir istemeyen vermez:1hug:
ee kız cocuk bir babanın en buyuk zevki bence erkekle mesafe koyarlar ama kızla asla ikisi bir olup seni kıskandırmasınlar zerencim :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
zaten şimdiden telefonda olsun evde falan nasılsından önce kızım nasıl diyorklava:
sen en iisimi onun gozunu sole bi korkut anneyle ilgilenmiyon diye sana kusmus filan de jetonlar dusmeye baslar ozaman tatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzu
ORKIDEM benim oglanın resmini koydum gördün mü?Seninle gunumuz aynı senin yavruşta böyle bişeydir artık
yok ben eşimi anlıyorum ben başta çocuk düşünmüyordum eşim hep istedi mesela meyva alınca bu sana bu kızıma diye takılıyor onun bu halleri çok hoş anlatamamŞeniz
orkidem gördün mü göbüşümü.goldgelb hani senin ki yavrim.lora nerde.
bhk kıs çık ortaya.
kızlar düngece benim yavrumu babası hissetti ilkde fa.artık dışardan hissedilcek kadar güm güm vuruyo.bugün sakiniz ama nedense.eşim korktu ilkten,suratı kıpkırmızı oldu.çok bambaşka duygu yaa.
sanırım oyun oynuyolar bizle zeren.