Sevgili anneler hepinizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Ailenizle , sevdiklerinizle beraber
sağlık ve huzur içinde nice bayramlar görmenizi dilerim...
Sevgiler ... a.s.
keremce ; nasılsın canım ? bayram olduğundan olsa gerek pek kimse uğramıyor foruma.
eski bayramlar da yok malesef. komşuculukta yok eskisi gibi.
anlayacağın bayramlar benim için artık bayram gibi geçmiyor.
Hele de gurbette olunca daha da zor.
senin ailen akrabaların orada ise eğer daha güzel geçiyordur senin için.
Dün eşimle görüştüm evime yakın bir de yumurcak kreş varmış.
Bakalım geldiğimde orayla da görüşücem .. Kısmetse hafta içi orada olacağım.
Bizde bilgisayar da yok acaba seninle nasıl görüşürüz ?
ıyı bayramlar benım olgum 26 aylıkken konusmaya basladı..artık herseyı soylıyor
ama sute hup dıyor oglum sut ıcecekmısın dıyorum hayır hup ıcmıyecegım dıyor..
hanımlar size birşey danışmak istiyorum bende mayıs 2008 annesiyim...bakıcımızla problemler oldu..şu an ya başka bakıcı bulacağız ya da kreş düşüneceğiz...kreş oyun açıısndan dil gelişimi vs açısından mantıklı...ama daha çok küçükte geliyor gözüme...hemen iyi bir bakıcı bulmam da biraz sorun...aslında kreşe içim daha yatkın...kararsızım...bu deneyimi yaşayan anne varsa eğer bana yardımcı olabilir mi lütfen...
hanımlar size birşey danışmak istiyorum bende mayıs 2008 annesiyim...bakıcımızla problemler oldu..şu an ya başka bakıcı bulacağız ya da kreş düşüneceğiz...kreş oyun açıısndan dil gelişimi vs açısından mantıklı...ama daha çok küçükte geliyor gözüme...hemen iyi bir bakıcı bulmam da biraz sorun...aslında kreşe içim daha yatkın...kararsızım...bu deneyimi yaşayan anne varsa eğer bana yardımcı olabilir mi lütfen...
keremce ;
canım bana özel msj gelmemiş hiç böyle bir uyarıda yok( Yumurcak kreş yeni açılmış
eşim görüşmüş fiyatları da daha uygun ama bende aslında kararsız kalıyorum gönderip göndermemekte.
oğlum çok erken uyanıyor belki de sadece sabahları veririm kreşe öğlen alırım bilemiyorum işte.
oraya geldiğimde netleştiricez. Bugün caillyou Cd leri aldım onun hastası. Biraz onunla oyalanıyor .
Ben kreşi de oğlumun iyiliği açısından düşünüyorum ve
kreşe başlayan çocuklar daha çok hasta oluyor bunu da biliyorum .. Bakalım artık hayırlısı olsun.
Canım sana çok özel olmazsa eğer bişey sormak istiyorum.
Eşinin mesleği nedir ? Benim eşim görüşmek istediğim birisinin iş durumunu öğrenmek ister hep.
Ama istemezsen açıklamak zorunda da değilsin . Öpüyorum.
aaa nilmısra burdaymışsın şimdi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?