Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

Baharcım benim oğlumunda burnu tıkalı kaç gündür...sabahları aha çok oluyoo..bende damla damlatıyorum biraz açıyor sonra yine tıkanıyoo

aspiratörle çekin canım çok rahatlatıyor. benim oğlum bir haftadır ağır grip geçiriyor maalesef hastanelik olduk valla hortumla çektiler orada ifrazatı. sonra doktorumuz önerdi şimdi çok rahatız.

Merhaba güzel anneler,

uzun zamandır giremiyorum,malum tüm günüm ecenas ile geciyor, Herkesin bayramını buradan tekrar kutluyorum,allah hepinize sağlık versin, biz bayram gezemsinde sanırım bi yerden grip kaptık, öyle kimseylede temas etmedik dikkat ettik ama nasıl olduysa kızım dünden beri burnu akıyo tıkanıyo birde uykuya düştü2-3 saatte zor emziriyorum,gaz için milupanın rezene cayını kullanıyoruz cok faydalı fakat dünden beri ıhlamur kaynatıp veriyorum 30ml sizce bu onu iyi edermi başka önerileriniz varmı kızlar cok kötüyüm yardım edin,p.tesi doktora gitcez ama pazartesiye kadar ilerlerse diye korkuyorum,lütfen yardım bekliyorum başka neler yapabilirim evde neler yapmam gerekiyor,şimdiden tşk ederim canlarım öpüyorum hepinizi,

kızlar aynı durum bendede var yaa ama busıralar en büyük sorunum emerken genzine kaçırıyor çok korkuyorum yaa sizede oluyor mu? ne yapmalıyım?

Canım oğlumda öyle oldu evde yapıcam bişey yoktu en sonunda doktora götürdük...ilaç verdi antibiyotik..şimdi iyiyerimsenibeninş ecenasda düzelir annesi üzülme

kızlar aynı durum bendede var yaa ama busıralar en büyük sorunum emerken genzine kaçırıyor çok korkuyorum yaa sizede oluyor mu? ne yapmalıyım?

burnunun üst ortasını parmağınla yukarı doğru çek (tarif edebildim inşallah

Sedacım allahımgönlünüze göre versin canım rabbim aratmasın kimseye inş.

kızlar benim oğlan her emme sonrası ıkınmaya başlıyor bu doğal mı?bir de gece kakasını çok zor yapıyr.4 saat uğraşıyo.gece 5 ten sabah 9 a kadar.gündüzleri ise rahat yapabiliyo.ne dersiniz bu duruma?

kızlar merhaba kuzucukları ve sizleri kocamann öpüyorum benim zilliyi uyttumda kaçabildim nihayet gaz sancısıyla arası nasıl tontonların?Benim kızıma bir gaz damlası yaptırdım çok iyi geldi eğer bebekleriniz çok gzlıysa sizede verebilirim tarifi.Eczanede yapırıyosunuz.Kuzum şimdi melekler kadar huzurlu:ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar

baharcım gaz problemi yüzünden neler çekiyoruz bir bilsen ilacın tarifini yazabilirsen bende bi deniyim. yapılabilecek herşeyi yaptım 3 gündür geceleri rahat ama elimin altında alternatif bi ilaç olsun.

bu arada havvacım beren çok tatlı olmuş maşallah kokla benim için
süse maus cum senin bebişinde çok tatlı Allah bütün bebekleri nazarlardan saklasın

hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...

kızlar bütün kuzularım kocaman olmuşlar maşallah hepsine yesin nihan teyzesi onları
bu da elvin'im,ağustosta çekildi son resimleri diğer pc de.girmeye fırsat bulunca koyarım gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…