işte ELVİN'imiz maşallah deyin lütfenn teyzeleri :))
bu pozu da yakın çektim ondan büyük çıkmış kızım halbuki minnacık bi görseniz :)
İŞTE CANIM KIZIM MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN,HİKAYEMİ YAZAMADIM EN KISA ZAMANDA YAZICAM,HEPİNİZİ ÖPÜYORUM,İŞTE CANIMDAN COOOK SEVDİĞİM CANIMIN İÇİ KIZIM,ALLAH ONU NAZARLARDAN KORUSUN YARABBİM,
Maasallah allah nazarlardan korusun,cok tatli allah anali babali saglikli sihhatli buyutsun insallah...
işte canim kizim maşallah demeyi unutmayin,hikayemi yazamadim en kisa zamanda yazicam,hepinizi öpüyorum,işte canimdan coook sevdiğim canimin içi kizim,allah onu nazarlardan korusun yarabbim,
ecenas
bu pozu da yakın çektim ondan büyük çıkmış kızım halbuki minnacık bi görseniz :)
işte Ece Kızım
İŞTE CANIM KIZIM MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN,HİKAYEMİ YAZAMADIM EN KISA ZAMANDA YAZICAM,HEPİNİZİ ÖPÜYORUM,İŞTE CANIMDAN COOOK SEVDİĞİM CANIMIN İÇİ KIZIM,ALLAH ONU NAZARLARDAN KORUSUN YARABBİM,
ECENAS
NİHAN ;ELFİDA,ECENAS, bebişleriniz bir harika ayy bayıldım hepsine yaaa. bu nasıl bir tatlılıktır böyle...iyiki yanımda degiller popolarından ısırırdım hepsini :sm_cool:Allah nazarlardan korusun..bebişlerinizle mutlu saglıklı günler diliyorum hepinize...
KEzBANCAYIn bebişlerinin resimlerini göremedim.. KEZBOOOŞ nerdesin nasılsın bebişlerini merak ediyorum canımcım...
ECENAS sen kaç kilo dogurdun minik melegini...tontiş duruyor resimde
maaşallah petek gibi bir kız dogrumuşsun
NİHAN ;ELFİDA,ECENAS, bebişleriniz bir harika ayy bayıldım hepsine yaaa. bu nasıl bir tatlılıktır böyle...iyiki yanımda degiller popolarından ısırırdım hepsini :sm_cool:Allah nazarlardan korusun..bebişlerinizle mutlu saglıklı günler diliyorum hepinize...
KEzBANCAYIn bebişlerinin resimlerini göremedim.. KEZBOOOŞ nerdesin nasılsın bebişlerini merak ediyorum canımcım...
ECENAS sen kaç kilo dogurdun minik melegini...tontiş duruyor resimde
maaşallah petek gibi bir kız dogrumuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?