Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

işte canim kizim maşallah demeyi unutmayin,hikayemi yazamadim en kisa zamanda yazicam,hepinizi öpüyorum,işte canimdan coook sevdiğim canimin içi kizim,allah onu nazarlardan korusun yarabbim,

ecenas

arzucum maşaallah ecenasimiza çokk tatli yerim onu bennnnn..allah nazarlardan saklasin

kiiiz zillosum benim, teyzecim coook güzelsin, yerim ben seni:icecream::asigim: allahim seni 'lardan korusun. ömrün uzun bahtin acik olsun.. senin o minnacik ayaklarini teyzen yiirr yiiir..cabucak büyü emi..insallah bir gün seni gercekten öpebilirim... kismet..Şeniz. :1hug:
MASALLAAAHHHHH

işte ELVİN'imiz maşallah deyin lütfenn teyzeleri :))

bu pozu da yakın çektim ondan büyük çıkmış kızım halbuki minnacık bi görseniz :)

aman aman masallah allah nazardan korusun canım ya cok tatlı cıkmısınız ıkınzde allah analı babalı buyutsun hele o uyku pozusyonuna hayran kaldım valla canım ya ne guzel uykuda poz vermıs yerım ben onuuuu canım bebegıne cevsen takdınmı tavsıye ederım

masallah ne tatlı uyuyor oyle canım benım yaa arzucum aynı sen canm cok benzyor allah analı babalı buyutsun cok tatlıymıs kızın ne guzel bebıslerın hepsıde cok tatlılar hepsı bırer melek:lepi:

oyyyy oyyyy oyyy maşallah cimcimelere tam bi ziilliler.. yerim ben onların her yerini çok şekerler yaaaaaaaaaaaa...
kızlarr anlaşma yapalım bende iki oglan var dogacak :))) artık yaparsınız teyzelik :))) nihancııgm elv,ncigin çok şekr canım öpbenim yerime :)

işte ELVİN'imiz maşallah deyin lütfenn teyzeleri :))

bu pozu da yakın çektim ondan büyük çıkmış kızım halbuki minnacık bi görseniz :)

Yaaaaaaaa çok güzeller hepsi yaaaaaaaa
yumuk yumuk maşallah maşallah maşallah

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok tşkkr ederim,bebği olanların Allah sağlıklı ömür nadip etsin,bekleyen arkadaşlarıma Allah kolay doğum ve sağlıklı ömür nasip etsin.
elifcim(bebeğim ve ben) walla her an pozlarına bakıyorum telefon yanımda dolaşıyorum,gördüm mü değişik bi şi hemen çekiyorum :) babasının telefonunda var 1-2 poz.pc ye geçirelim onları da koyarım sizin için :)
nericimmmmmmmmmmmm elvin de seni yer teyzesi :) sabırsızlıkla bekliyoruz senden kardeş haberini :)

nihancım maşallah elvine Allah nazarlardan esirgesin. gün geçtikçe büyür annesi o, 40 günde kocaman oluverir. Allah analı babalı büyütsün canım

a.s. maşallah canlarım ya çok tatlılar maş.allahım uzun ömürler verin.aaaaaayyyyyyyy dogaurasım geldi yyyyaaaaaaaaaaa.hepinizi öptüm hamişler bebeişler

NİHAN ;ELFİDA,ECENAS, bebişleriniz bir harika ayy bayıldım hepsine yaaa. bu nasıl bir tatlılıktır böyle...iyiki yanımda degiller popolarından ısırırdım hepsini :sm_cool:Allah nazarlardan korusun..bebişlerinizle mutlu saglıklı günler diliyorum hepinize...
KEzBANCAYIn bebişlerinin resimlerini göremedim.. KEZBOOOŞ nerdesin nasılsın bebişlerini merak ediyorum canımcım...

ECENAS sen kaç kilo dogurdun minik melegini... tontiş duruyor resimde
maaşallah petek gibi bir kız dogrumuşsun

canim agustos annelerinde, iste huzurlarinizda ege ve sudenaz diye bir topic acmistim, geri sayfalarda olmali. orda var fotolari kezbanin ikizlerinin canim... hayirli dogumlar :teytey:

Tşk ederim canım 3.200 doğru miniğim,

ayyyyyyy çok tatlılar masallah masallah masallah kıslar çok heyecan yaptım bebişleri görunce...allah analı babalı buyutsun mutlu ve huzurlu buyusunler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…