Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

ne cazibeli dudakların var senin öle ömer efe bey.yerim ben onun dudaklarını. maşallah çok can yakar
demir bebek maşallah kuzum sana

maşallah ömer efeme ve çağan efeme çok tatlılar maşallah öpsün annişleriniz benim yerime o gamzeli ellerinizden

Lilithu hakketten senin yağuşuklu kocaman adam gibi poz vermiş.Yerim ben onun Fiyakasınıda cakasınıda:))Maşallaah oğluşuna,analı babalı büyüsün...

Simayyhan doktor gerekli görmediyse bence hiç başlama ek gıdaya.Bende sadece emziriyorum,ek gıda verince emmek istemeyebilirler.Bence gayet normal kilosu,doyuyorsa ve sağlıklıysa bırak anne sütün yeter...

Ayy bu küçük adamlarda hep yan bakıyorlar haa!!!Ömer Efe çıtır delikanlı,Çağan Efe de tam ısırmalık patitis olmuş annişleri.Ben herikisinide ısıriiim yaa.Analı babalı büyüsünler 41 kere maşallaaah.

yakışıklıların resimlerini yeni gördüm maaşallah lilithu oğluşun ne kadar büyük görünüyor allah nazardan saklasın.
bizim patatis te tarz yapmış spor delikanlı maaşallah yakışıklıma da
kübracıım ömer efe beyimizede maaşallah çok yakışıklı maşallah.
elvine zaten birşey demiyorum tombalak prenses nasıl istiyorum seni görmeyi aaah aaaah şu babişi kandırın da gelin
bende istiyorum resim eklemeyi ilk fırsatta ekliyceem benimkiler kel saçlar döküldü geçen ay. sonunda dökülme durdu artık inş. çıkar saçlarımız. havvanın beren inin resmini gördüm saçlarını iki yanda bağlamış annesi çok güzel maaşallah yaaaa ben de istiyorum

selam kızlarr maşallahh ayy ne şeker olmuşlar büyüyor bu miniklerr allah kem gözlerden saklasın hepsini zezeze bayılıyorum senin oğluna benimkide hayran hayran bakıyor seninkine walla kaydirigubbakcemile3 kübra cnmm maşşallah ömer efe tam yemelik olmuş ye benim yerimede ayy hepsi çok şeker bunların yaaa kezbancığım cnmm havva berenin saçlarını photoshop yapmış kaydirigubbakcemile3 çok şeker olmuş yaa di mi.. seninkilerin resimlerinide bekliyoruz cnm bende en kısa zamanda eklicem vakit bulursam bugün çekip pc ye atmak istiyorum benim afacan izin verirsen tabii :)) tüm miniklerii öpüyorummm

bu arada söylemeden edemicemm elvinn benim gelinimdirrr sulanmayınnn nihannn cnmm benimm elvine 41 kere maşallah yavrumaa tontişim benimm

saolun kızlar
zeseze canım seninkide tam yemelikk öp tombiş yanaklarından benim içinkaydirigubbakcemile3

canım herbebekte aynı olmuyormuş bunu öncelikle belirteyim korkma bizde ishal yerine kabız oldu 10 günü geçince oda lağman yoluyla yapabiliyodu yada sökerse z.yağ veriyodum sürekli bide öyle yapılıyodu diş olduğunu dişi çıkıncaya kadar anlamadık dr.u da dahil ben dr.sordumda yokcanım naptınız amma evhamlısınız demişti dişeti şişmiş çıkıcakmı acaba dediğimde.söylediğimde de hadi ya yanıldık desene dedi.çok agladı halada aglıyo kucaktan inmiyo ama kucaktada durmuyo sürekli bagırıyo sürekli bişe yapmışlar gibi ağlıyo ancak havaya atıp tuttuğumuzda suusuyo bide uyunca calgel fenadegil bu konuda ama daha güzeli var dün arkadaşım tarif göndermişti onu buğün deniyorum maşallah çok iyi geldi evede insan çok oğlumbende başkasına gitmiyo haliyle pestilim çıkıyo bide halasında duruyo oda olmasa yanmıştım ama herbebekte aynı olcak diye bişe yok bide ertuğ çok hassas ve nazlı bir bebek ona bağlıyoruz biz babasıyla.yorumun içinde sagol canım bu diş olayı çok zor yani

çok tatlı oğlişin ana oğul pek şekersiniz canım ya Allah nazarlardan saklasın mutluluğunuzu bozmasın

amin canım seninde. kemik suyuna bugün başladım canım bende dişleri kuvvetlendirirmiş bazıları 2 ayda vermeye başlamış ben yavaş yavaş mamayı azaltmayı düşünüyorum canım ya bişe yemiyo diye yapmıyodum artık yavaştan yiyo çok şükür bende çok güzel mamalar yapcam oğluşuma inş.bol bol yesin kuzum.

teyzeleri minik ogluşumun bugün çekilmiş resimleri.
[img=http://img525.imageshack.us/img525/6765/dscf0903lw6.th.jpg]

[img=http://img355.imageshack.us/img355/5825/dscf0905pa8.th.jpg]
[img=http://img72.imageshack.us/img72/1297/dscf0896rd4.th.jpg]

Oyy oyy oyy ne şirin gülmüş Ozan Ege annesi maşallah oğluşumuza.Ne çabuk büyüyorlar allahım esirgesin hepsini..

maşallah küçük erkekimize .aslıcım gözünde arpacık mı çıktı noldu bebişime bakim?

Tuğba Ertuğ un incileride hayırlı olsun annesi,fotoda bile garibim kaşıyor.Farkında değil hala o inciler yarın birgün ona ne güzel tatları tanıştıracak.Ana-oğul çok şekersiniz maşalaah,hep böyle güleryüzlü mutlu kalın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…