nasılsınız arkadaşlar ben pek iyi degildim dün gece 1 de uyuttum ertuğu bende yattım 2 de bir uyandım sol gögsümde taş gibi bir beze agrısından uyayamadım evin heryerini turladım sabaha kadar.dr gittik kan tahlili meme ultrasyonu derken kanda yag fazlası çıktı gögsümdede iltihap kesesi.allahtan hemen gitmişimde ilerlemeden ilaç verdi eger geçmezse cerrahi operasyonla bezeyi alıcaz dedi dr.ben korkudan agladım daha sezeryanın korkusunu atamadım bide bu dedim eşimde o çok büyük bir operasyon degil şırngayla çekecekler dedi ben daha çok agladım igneden biraz fazla tırsıyorumda.dr sütyen kullan destekli dedi bende ben hiç kullanmıyorum dedim olmaz süt bezeleri dolunca aşagayı basınç yapar ve kütle oluşturup sertleşir sonrada böyle iltihap bezesi olur mikroplada birleşince dedi bende takamıyorum takıyorumda yarım badilrden.geldim destekli taktım kaşıntıdan bayılacam.askılı badi giydim üzerine sütyeni taktım aman ne rahat oldu gögsümün acımasıda hafiflledi.ve az önce sagıyodum gögsümü biraz iltihap aktı nasıl sevindim anlatama hemen sizlere yazmak istedim çok şükür geriside sabaha çıkarda bişeyim kalmaz inş.ertuğunda faranjiti iyi olmuş çok şükür ama yemesi eskisi gibi degil 50 ml içiyo uyuyunca ben sıkarak içiriyorum kaybettigi 600 gr geri almış kuzucum çok şükür çenem düştü hayırlı geceler canlarım öptüüüüüüüm sevinince çenem düşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?