nihancım süt saklama kabını bugün sipariş vercem daha önce içiyodu kalmıyodu ki böyle bişe olcanı bilseydim daha önceden alirdım.keşke yakın olsaydık işte içerdi elvinim bu tarfatada(beylikdüzü)kimse yok anam.ertuğ hala yemiyo 3 gündür kakada yapmıyo yemiyoki yapsın yavrum sürekli bitkin v e uyuyo yarın götürücem dr.yine olur . dr dedi ama olsun içim rahatlasın.kızlar saklama poşeti yerine aventin saklama kapları var hemde 180 ml.alıyo ondan alayım diyorum kullanan varmı yazarmısınız nasıl.öptüüüm
aşıdanmış yememesi artık düzeliyo yavaştan maş.50 ml içmeye başladı.
günaydınnn bende dün kızımı kontrole götürdüm 2,800 doğmuştu şimdi 2 aylık 4,700 olmuşş iimi sizce ben çok üzülüyorum zayıf geliyo bana öbür çocuklarım 4 kilo doğmuşlardı bu amniyos sıvısının az olmasındandolayı gelişmedi kızlar ya bi öğrensem şu resim eklemeyi bilmiyom valla görseniz benim bebişimde en az sizizn kiler kadar tatlı hepinizim bebşini yanaklarında kokluyorum mis mis banada yapın şu takvimdennn
:lepi:derin erdem maş.canım çok tatlı bu arda memleketlim sayılırsın bende adanalıyım.kız kardeşim 2yıldır benimle kalıyodu perşembe günü mersine taşındı annemlere yakın olayım diye yaza gidcem yanına inş.aramızada hoşgeldin.unvere maş kızına canım allahım esirgesin korusun yavrularımızı çok tatlı maş.nihancım ne demek canım yazdım msn ye bak ok.artık elvininde ççççççççüüüüüüüüüüüt annesi oluyorum bide kızım oldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?