Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

canım avent iyidir,
ben chicconun kileri aldım , 4 tane annemde 4 bende, stok yapıyorum biryere gidceğim zaman anneme bırakıyorum , yahut misafir gelince eşim doyuruyor bende msafirle ilgilnebiliorum, süper rahat ediyorum.
sağmada sorun yaşamıyorsun dimi ?
bu arada oğlun çook tatlı, kokla yerime olurmu

günaydı arkadaşlarım ve yiyenlerim.elf cim sagol canım.yok canım alıştım artık bazen bir tarafta ertuğu emzirip diger taraftan sütümü sagıyorum profosyonel oldum valla ilk kullandığımı hatırlıyorumda bagıra bagıra sagıyodum şimdi vız geliyo mememin başı acıyo bi tek.öperim teyzesi sende yiyenimi öp kokla.maş kuzucuklrımıza hepsi çok tatlı allahım nazarlardan saklasın sakınsın.duaların hepsi nazar boncukları olsun inş.

aşıdanmış yememesi artık düzeliyo yavaştan maş.50 ml içmeye başladı.

aaaa üzüldüğün şeye bakkk , senin kız benimkinden de iyi, ama ben üzülmüyorum çünkü kilo alışımız iyi ,
benim kızım 2750 doğdu hastaneden çıktığımızda 2550 idi.
2 aylıkken 4120 idi , yani senin kız çok ama çok iyi kilo almış. üzme kendini okeyyy
:smiley-cool:

işte teyzoşlarımız buda benim pamuk kızım ebrar

buda mevlüdümüzden ama ogün tek bi resim çekmemişim kızıma hp kuacktn kucaga dolaştı..

tuğbacım cnm önemli deil eğer uygunsa eşim alabilir cnm poşetler geldiğinde senden sütü,o tarafta işyeri çünkü.tekrar Allah razı olsun kuşum,ne desem az gelir.
elfidacım ve elifcim sizin kızçeleri yerim,elbisesini de yerim canlarım benim yaa
erdem de çok tatlı maşallah gülüşü solmasın hiç deryacım
kışgüneşi hiç üzülme cnmcım zayıf olması önemli deil ki maşallahı var,önemli olan sağlıklı olması.benimkisi tombilik gidiyo ben de çok kilo alıyo diye üzülmeye başladım..

derin erdem maş.canım çok tatlı bu arda memleketlim sayılırsın bende adanalıyım.kız kardeşim 2yıldır benimle kalıyodu perşembe günü mersine taşındı annemlere yakın olayım diye yaza gidcem yanına inş.aramızada hoşgeldin.unvere maş kızına canım allahım esirgesin korusun yavrularımızı çok tatlı maş.nihancım ne demek canım yazdım msn ye bak ok.artık elvininde ççççççççüüüüüüüüüüüt annesi oluyorum bide kızım oldu çok şükür

:lepi:derin erdem maş.canım çok tatlı bu arda memleketlim sayılırsın bende adanalıyım.kız kardeşim 2yıldır benimle kalıyodu perşembe günü mersine taşındı annemlere yakın olayım diye yaza gidcem yanına inş.aramızada hoşgeldin.unvere maş kızına canım allahım esirgesin korusun yavrularımızı çok tatlı maş.nihancım ne demek canım yazdım msn ye bak ok.artık elvininde ççççççççüüüüüüüüüüüt annesi oluyorum bide kızım oldu çok şükür

teşk.ederim canım.rabbim yavrularımızı bizlere bağışlassın inş.bu arada bizi ilk karşılayan sen oldun.bizde bizi kimse farketmiyo diye üzülmeye başlamıştık.bebeğinle birlikte huzurlu günler canım.

bir resim denedim bakalım olmuşmu ertug açtığı kolay resim yükle formunda var adres ordan resmi denedim

kizlar bugun oglum biraz rahatsizdi nöbetci doktora gittik doktor dediki egemin ayaklarinin ic tarafi biraz cökükmüs kendi doktorunuzla konusun ortopediye gidin belki alciya alirlar ayaklarini ama bizim kendi doktorumuz heryerini konturol etmisti kalca cikigi varmi yokmu bütün heryerine bakti birsey dememisti hersey normal demisti sizin bebeklerin ayaklarinin ic taraflari cokukmu of ya umarim kuzumun birseyi yoktur allah yardimcimiz olsun

nasılsınız arkadaşlar ben pek iyi degildim dün gece 1 de uyuttum ertuğu bende yattım 2 de bir uyandım sol gögsümde taş gibi bir beze agrısından uyayamadım evin heryerini turladım sabaha kadar.dr gittik kan tahlili meme ultrasyonu derken kanda yag fazlası çıktı gögsümdede iltihap kesesi.allahtan hemen gitmişimde ilerlemeden ilaç verdi eger geçmezse cerrahi operasyonla bezeyi alıcaz dedi dr.ben korkudan agladım daha sezeryanın korkusunu atamadım bide bu dedim eşimde o çok büyük bir operasyon degil şırngayla çekecekler dedi ben daha çok agladım igneden biraz fazla tırsıyorumda.dr sütyen kullan destekli dedi bende ben hiç kullanmıyorum dedim olmaz süt bezeleri dolunca aşagayı basınç yapar ve kütle oluşturup sertleşir sonrada böyle iltihap bezesi olur mikroplada birleşince dedi bende takamıyorum takıyorumda yarım badilrden.geldim destekli taktım kaşıntıdan bayılacam.askılı badi giydim üzerine sütyeni taktım aman ne rahat oldu gögsümün acımasıda hafiflledi.ve az önce sagıyodum gögsümü biraz iltihap aktı nasıl sevindim anlatama hemen sizlere yazmak istedim çok şükür geriside sabaha çıkarda bişeyim kalmaz inş.ertuğunda faranjiti iyi olmuş çok şükür ama yemesi eskisi gibi degil 50 ml içiyo uyuyunca ben sıkarak içiriyorum kaybettigi 600 gr geri almış kuzucum çok şükür çenem düştü hayırlı geceler canlarım öptüüüüüüüm sevinince çenem düşüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…