evet anasınıfı öğrencisinde disiplin sorunu daha fazla oluyor..Çünkü onlar aasınıfında rahatlığa alışmış oluyorlar.istedikleri gibi dolaşmaya alışık oldukları için sınıfta da bunu yapmak istiyolar.Mesela diğer öğrenciler kapıyı vurarak sınıfa girmeyi ya da izin isteyerek bir şey söylemeyi öğrendiği halde onlar hala rahat tavırlar sergiliyorlar..
bilmezmiyim laceycim canım ya olmadı bizim iş ama genede merkeze taşındık gidiş geliş yapıyoruzmerhaba husel , ne güzel bir topik olmuşa.s. bende bu sene 1. sınıfları okutuyorum. sınıfım 42 kişi. biz 5 sınıf 1. sınıfları okutuyoruz. 2 hafta boyunca düzensiz ve düzenli çizgi çalışmaları yaptık. bu hafta e,l,a sesini verip bayram içinde bol bol fotokopi ile çalışma kağıtları vermeyi planladık.koza yayınlarının kaynaklarını aldık. çok güzel hazırlanmış.
sınıfımda 1 öğrencim dışında diğer öğrencilerimin çizgi çalışmaları çok güzel. bunun yanında hayat bilgisi ve matematik derslerinide klavuz kitaplarından günü gününe işliyorum.
bende eğitimhane.com sitesini takip ediyorum. çok güzel bir site tavsiye ederim. üye olarak istediğin dosyalara ulaşabiliyorsun.
bizde zümreler olarak sınıflarımıza bilgisayar ve projeksiyon almaya karar verdik, bu konuda velilerin tam desteğini aldık.a.s
huselciğim diyet gruplarından takip ettiğim kadarı ile merkeze tayin bekliyordunuz, o iş olmadı mı? (belki biliyorsundur bende 9. takımdan mezun olmuştum ocak ayında:teytey:)
görüşmek üzere
Bence bu hepsi için geçerli değildir o biraz şımartılmış çocuklarda olur bence benim kızım öğretmenin bir dediğini iki etmiyormuş öğretmeni de çok memnun olduğunu ve çok zeki olduğunu söylüyor.
bilmezmiyim laceycim canım ya olmadı bizim iş ama genede merkeze taşındık gidiş geliş yapıyoruz
kızımı da kolejin anasınıfına verdik şimdi daha iyiyiz ailecek:))
bu arada bende egitimhane üyesiyim
bir tavsiyede benden egitimyuvası da güzel bir site genelde ordan yararlanıyorum
bugun e yi verdım kızlar........
anammmmmmmmmmmmmmm öldüm be.. harıkalardı çizgi ççalısmalrında...
tel kablosu yapıyolar... fazla mı kaldık bız acep telefon kablosu olayında..
ben bır bır yazdım ama sonuç ıkı bacaklı ve dık kafalı e müsvettesi doldu.. yarına ödev verdim.. hayırlısı bakalım...
kesinlikle haklısın a.s.Başta öyle oluyor zaten.Sonra sonra düzeliyor.1. sınıf fazla strese gelmiyor.Ama eminin şuan konuşacak haliniz yoktur.Bu yorgunlukların hepsi yerini Kasım-Aralık gibi mutluluğa bırakacak.Çok tatlı olyorlar okuyunca.
ben e yi ve l yi oturttuydum çizgi çalışmalarında e yi de vermiştim zaten bugün yokladım şöyle bir hepsi bakmadan rahatça yazıyor daha sonra kelimelerin içinde e avı yaptık o da güzeldi sonra içinde e olan resimleri seçip boyamaya yönelik bir etkinlik yaptık o da iyi olunca dayanamadım l yi veriverdim:))ses olarak bazılar hemen tutturdular e ve l yi bazıları yönlendirme istedi:))bugun e yi verdım kızlar........
anammmmmmmmmmmmmmm öldüm be.. harıkalardı çizgi ççalısmalrında...
tel kablosu yapıyolar... fazla mı kaldık bız acep telefon kablosu olayında..
ben bır bır yazdım ama sonuç ıkı bacaklı ve dık kafalı e müsvettesi doldu.. yarına ödev verdim.. hayırlısı bakalım...
aynen benimkiler de aynı durumda..Canıma okudular.Moralim bozuldu.Çizgi çalışmalarında keyfim yerindeydi bugün çöktüm resmen.Umudum gitti valla.Yarına nasıl bir ödev tablosu ile karşılaşacağım bakalım..
arkadaşlar diğer dersleri ne yapıyorsunuz. sadece harf öğretimimi yapıyorsunuz yoksa diğer dersleri de işliyormusunuz
ne güzel ya benim aldırmam imkansızmerhabalar bende bugün "e " sesini verdim. zaten okula gitmeden çok hasta idim. boğazlarım felaket. okulda dahada fena oldum . doktor 10 tane iğne yazdı:bbo:
çizgi çalışmalarında mükemmel olan öğrencilerim e sesini deftere yazmakta zorlandılar. sınıf kalabalık olduğu için oldukça zorlandım. tek tek defterlerine yazdım. yapamayan 2-3 öğrencim ağladı. ellerinden tutarak yaptırdım .yarın büyük harf vereceğim. bende bir an önce velilere bilgisayar ve projektör aldırmak için girişimlere başlamayı düşünüyorum. çünkü çok güzel hazırlanmış cd ler buldum. oyun şeklinde .
resim müzik beden hayat bilgisi hepsini yapıyorumarkadaşlar diğer dersleri ne yapıyorsunuz. sadece harf öğretimimi yapıyorsunuz yoksa diğer dersleri de işliyormusunuz