Slm benim oğlumda 1 sinif ama cok zorlaniyoruz yazmaklada e l a verildi bu güne kadar la le okumak zor laniyo al ele elle lale ela el yazarkende e l biraz kötü yaziyo l yi cok bacakalrini cok ayiriyo isteyerek yazmiyo bana ne önerirsiniz ödül lede yazmak istemiyo agliyo yardimci olursaniz cok sevinirim tesk
kızlar e,l,a,t ı tamamladım epey başarılı çocuklar
bugün azcık dikte çalışması yaptırdım defterlerine daha önce tahtaya yazdırıyordum ama deftere ilk kez bakmadan yazdırdım
4-5 öğrenci harici gayet iyiler
bu hafta ve önümüzdeki hafta e,l,a,t a devam
ekimin 3.haftası diğer gruba geçicem
sizler ne durumdasınız merak ettim
yoğunluktan buraya ancak zaman bulabildim:)
kızlar e,l,a,t ı tamamladım epey başarılı çocuklar
bugün azcık dikte çalışması yaptırdım defterlerine daha önce tahtaya yazdırıyordum ama deftere ilk kez bakmadan yazdırdım
4-5 öğrenci harici gayet iyiler
bu hafta ve önümüzdeki hafta e,l,a,t a devam
ekimin 3.haftası diğer gruba geçicem
sizler ne durumdasınız merak ettim
yoğunluktan buraya ancak zaman bulabildim:)
klavyem göçtu...... kopyala yapıstırla bi saatte yazıyorum,,,
ben de paylaşmak istiyorum yaaaaaaa(((
selinay cidden abartıyorsun canım hiç üzülme
evde ilgilenmeye derslerine yardımcı olmaya çalış
öğretmeniylede irtibatı koparma yeter
ne güzel hem yazıyor hem de okuyormuş zaten yavrumuz
bu arada arkadaşlar ne alemdesiniz
ben 2.grup hafleri bitirdim ve dinlenme dönemine aldım
bu hafta u yu verip bol bol okuma ve dikte yaptıracağım
geri durumda 2 öğrencim bir de hala çizgi çalışması yaptırmaya uğraştığım bir öğrencim var
bunlar dışındakiler çok iyi maşallah
her şeyi okuyorlar ama yazamıyorlar
yazma işini nasıl oturtturabilirim ki acaba?
tecrübelilerden yardım bekliyorum:))
yeni sistemde daha önce okutmamıştım çok güzel yazıyorlar şekil olarak ama dikte yaparken yarısı dökülüyor sınıfımın
ben de bu hafta 2.grubu bitiriyorum..geçen haftalarda müfettiş gelmişti sağolsun kendisi yazı çalışmasını güçlendirecek bir yol önerdi ben de onu öneririm onu sizlere.El büyüüklüğünde kartonlar kesin ve her kartona bir ses yazın.Daha sonra yine her kartona kelime oluşturduğunuz heceleri yazın.sesler ve heceler birleşince yani kartonlar yanyana geldiğinde kelimeler oluşmalı.Sınıfta önce sesi kaldırıp gösterin.Sonra heceleri kaldırıp gösterin.Daha sonra iki heceyi tek tek yanyanakaldırıp okutun.Okumanın ardından kartonları ters çevirin hadi şimdi bunu yazalım bakmadan deyip yazma çalışmasına başlayın.İnanın çok işe yarıyor..:lepi: