:uhm: Bonus güzel özetlemişin hem de içten. Ben hiç böyle düşünmemiştim.
Neden diye fikrime soktun şimdi.:uhm: Neden acaba ?
Bende mesela sevmem "en" olmayı hani ne bileyim ukalalık gibi gelir. Sonra insan, sıralamaların da bir kişiyi seçemez yani herkesin ayrı bir yeri vardır öyle düşünürüm. Çocuklara sorarlar ya "Anneni mi ? daha çok seviyorsun babanı mı ?" diye. İşte bana bunun gibi gelir arkadaşlarımın arasından birini en seçmek.
Ben buraya bir sene oldu üye olalı bir çok en yarışmaları oldu, kendimce katılım yaptım.
Tabii ki insan KK'da bu konuda da hatırlanmak ve niki geçsin isteyebilir yani insan sevdiği bir yerde bir adının olması güzel. Buraya isimler,
öneriler ve özel mesajlar doğrultusunda yazılmış ve bu haklarını kullanan arkadaşlarımız önerilerini iletmişler. En olmak değil, benim için gerçekten listede yer olmakta şu bakımdan mutlu hissetirdi beni, demekki önerilebilecek kadar tanıtabilmiş ifade edebilmişim kendimi. Onlara teşekkür ediyorum. Çünkü biliyorum ki burda herşey emek ve zaman. O özel mesajı atmak bile, katagorilere bakıp karşısına yazmak bile emek ve zaman.
Şimdi nereye mi gelmek istiyorum. Evet emek ve zaman...
İlkönce emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, fikir sahibinden tüm oy kullananlara, onları bir bir sayıp yazan Berime ve gelip burda emeğe saygı gösterenlere...
Belki en olmayı sevmiyoruz belki de o katagorilerde kendi gönlümüzde başkalarının isimleri var. Mesela ben bu yüzden kendime kızdım çünkü eğer görseydim bir katagoride kendi sevdiğim bir kişinin yer almasını çok isterdim.
Ama biliyorum ki ,burda olsaydım ve görseydim bana verilen hakkı kullanıp özelden seçimlerimi belirtseydim, listede yer alırdı. Hani gerçi oda en olmayı sevmez ama ben görmek isterdim. Burda seçim vardı demokrasi vardı adayları seçerken, bunun içinde teşekkür ediyorum.
Daha önceki enler de isimler nasıl belirleniyor hiç bilmiyordum mesela.
Bu farkılılığından dolayı da kutluyorum.
Çünkü Çünkü Çünkü... Berimin yaptığı tüm yarışmalarda bir kişi değil paylaşım yapmak isteyen ve fikir belirten herkese yer var. Çoğulculuk var.
Bende bunları söylemek istedim.
Nacizane fikirlerimdir umarım doğru ifade edebilmişimdir.
Senin soruna gelince bonus evet her konuda fikir beyan edenler niye burda yok dersen ona hala bir cevap oluşturamadım. Sanırım daha önemli işleri vardı :)
Engüzeli ne demek biliyormusun bence bu topikte gelenin de gelmeyenin de Canı sağolsun. Seveninde sevmeyenin de Canı sağolsun. :))
Sevgiler Saygılar :)