- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi femmepetal
-
bende hala sabah bulantıları yok kızlarr, annemin 3 hamileliğindede 9 ay afedersiniz çıkarmış,demekki ona çekmemişim:)kayınvaldeme çekmişim:))
sadece acıkmaya başladığımda yani miden boşalmaya başladığında son bir kaç gündür hafiften bulanmaya başladı, ama sanki midem direniyor gibi
yada başlamak üzere, bir arkadaşımın 8.haftada başlamış mesela
herkese günaydın kızlar bende hamişim dün test yaptım pozitif çıktı :dance:
canım alemsin vallahi benim göğüslerde aldı balını gidiyor çok iyi görünüyorlar ama sızlamasa ne güzel olacak:) mide bulantılarını hiç sorma aynısı bende de var ne yapcaz bilmiyorum yemek yiyemiyorum meyve yiyorum arada su içmeyide azalttım hamileliğim zor geçiyor tabi Allah beterinden saklasın buna da şükürkızlar bulantınız oluyor mu??
Ben de hiç yokk ama tek şikayetim göğüslerime el değmiyor.
Bomba gibi oldular göster ama elletme modelinden yani...:roflol:
Ayy bunlar 7 ay daha böyle büyümeye devammı edecek dersiniz???[/QUOT
ayyyyyyyyyy canım benim, hemde ne mide bulantısı anlatamam sana hayatım ama kendimi avuttuğum tek birşey var ki; mide bulantıları gebeliğin iyiye gittiğine işaretmiş, rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.....
göğüslere gelince;valla benim adam diyo ki; "hatun süper oldun sen valla hep böyle kalsalar ya" diyor ama tabii iş dokunmaya gelince orada bir duracaksın, yanıma yaklaşılmıyor eee ne yapalım gülü seven dikenenine katlanacak artık....yerimseniben
herkese günaydın kızlar hamile olduğumu öğreneli daha 2 gün oldu ama iş yerinde yaptığım bi hata yüzünden sevincim yarıda kaldısenağlama
HİÇ İİ DEĞİLİM YA NOLDU BANA BÖYLE BİLMİYORUM ÇOK DUYGUSALLAŞTIM KENDİMİ ÇOK YALNIZ HİSSEDİYORUM:1no2:
kızlar slm, zor buldum sizi yazılarınızı okudum hepinizin hamişliği güzel geçiyormuş çok sevindim, allahım umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasipeder, benim dış gebelik kesinleşti, kanamamda başladı bugün, ama sizin haberleri okuyunca seviniyorum bende aranıza en kısa zamanda geri döner hamiş haberimi veririm umarım ama bir kaç ay beklerim gibi geliyor, kolay şeyler yaşamıyorum
denizcim senin adına çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır var biliyosun umarım en kısa zamanda sen hamile olursun sarı kanarya ben daha doktora gitmedim ama sat hesaplarına göre 6+3 oluyo bugün ama mide bulantılarım başladı özellikle bişey yedikten sonra senin nasıl geçiyor hamilelik
[QUOTE="NAZ";1990805]
canım alemsin vallahi benim göğüslerde aldı balını gidiyor çok iyi görünüyorlar ama sızlamasa ne güzel olacak:) mide bulantılarını hiç sorma aynısı bende de var ne yapcaz bilmiyorum yemek yiyemiyorum meyve yiyorum arada su içmeyide azalttım hamileliğim zor geçiyor tabi Allah beterinden saklasın buna da şükür
Kızlar selaaama.s.
Cok zor oluyor dimi doktora gitmek için beklemek
Ben varya hergün gitsem giderim,tatlicadiarzutahlillerimi verdim
bugün cumaya gidecez,kalp atışlarını da duyarız bu defa inşallah
Eşim artık daga geçiyor,eve bi tane kelepir ultrason cihazı alalım da
sen hergün kendin bak diyor banaaa..:roflol:
Hanimlar Ben Bu Gün 6+6 Oldum Mide Bulantisi Ne Kelime 2 Haftadir Berbatim.biliyorum Geçecek Ama Mahvoldum Gece Uykusuda Yok.sabah Akşam çikariyorum Bi öğle Yediğimle Durabiliyorum.bide Hanimlar Ben çikarirken Burun Kanamasi Da Oluyo Sonra Gün Boyu Kan Tükürüyorum Böyle Durumla Karşilaşan Varmi
canım benim ya, valla ben bugün daha da kötü oldum, bir taraftan mide bulantılarım bir taraftan şiddetli grip :1no2: mahvetti beni, eee birde eşim görevde, bende gurbetteyim ayyyyyy ben yanmayım da kim yansın derdime, birde çalışıyorum rabbim buna da şükür ama kendimi çok iyi hissetmiyorum bebeğimherşeye değer tabiki şükürler olsun rabbime ama bu konuda bilginiz varsada ne olur yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum çünkü..... senağlamasenağlamasenağlama
Hanimlar Ben Bu Gün 6+6 Oldum Mide Bulantisi Ne Kelime 2 Haftadir Berbatim.biliyorum Geçecek Ama Mahvoldum Gece Uykusuda Yok.sabah Akşam çikariyorum Bi öğle Yediğimle Durabiliyorum.bide Hanimlar Ben çikarirken Burun Kanamasi Da Oluyo Sonra Gün Boyu Kan Tükürüyorum Böyle Durumla Karşilaşan Varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?