- Konu Sahibi femmepetal
-
herkese günaydın kızlar bende hamişim dün test yaptım pozitif çıktı :dance:
Selam Ayşecim. Tebrik ederim. Merak ettim doktora gittin mi? Ne dedi? Bende pazartesi gideceğim. çok heycanlıyım. Oyuzden soruyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. hayırlısı ile kucağımıza alalım bebişlerimizi
canım gittim keseyi gördük allaha şükürler olsun 5+ 7 günlük 9 şubatta allah izin ederse bebeği görmeye gidecegizz canımm
Ayşecim kalp atışlarını da gördünüz mü???
Ben de 5+6 haftalıkken gittiğimde kalp atışı görememiştik
Ayşecim kalp atışlarını da gördünüz mü???
Ben de 5+6 haftalıkken gittiğimde kalp atışı görememiştik
tşk. ederim nazcım allah inş. hayırlı evlatlar nasip eder hepimize
bu arada benim canım hep tuzlu şeyler çekiyo kızlar şuanda ikitane biri acılı biri baharatlı olmak üzere çubuk kraker yiyorum
Bayanlarda Bende 6+5 Hamişim Henüz Gitmedim Dr. Bu Hafta Sonu Gitmeyi Planliyorum Inşallah Görürüm Bebişimi
Ben bugün SATa göre 7+0 ım kızlar
yarın tahlillerimi yaptıracam cuma günü de bebeğimi
görmeye gideceğim,şu minik pıt pıtları bir görsem ahh
dünyalar benim olacak
Ben bugün SATa göre 7+0 ım kızlar
yarın tahlillerimi yaptıracam cuma günü de bebeğimi
görmeye gideceğim,şu minik pıt pıtları bir görsem ahh
dünyalar benim olacak
allah hayırlı doğumlar versin kızlar.sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin daha çok yenisiniz ileride bir görün onları siz.ben şuan 38 haftalık hamileyim.benim geri sayım başladı.inşallah tek avazda kurtuluruz.
kızlar bulantınız oluyor mu??
Ben de hiç yokk ama tek şikayetim göğüslerime el değmiyor.
Bomba gibi oldular göster ama elletme modelinden yani...:roflol:
Ayy bunlar 7 ay daha böyle büyümeye devammı edecek dersiniz???[/QUOT
ayyyyyyyyyy canım benim, hemde ne mide bulantısı anlatamam sana hayatım ama kendimi avuttuğum tek birşey var ki; mide bulantıları gebeliğin iyiye gittiğine işaretmiş, rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.....
göğüslere gelince;valla benim adam diyo ki; "hatun süper oldun sen valla hep böyle kalsalar ya" diyor ama tabii iş dokunmaya gelince orada bir duracaksın, yanıma yaklaşılmıyor eee ne yapalım gülü seven dikenenine katlanacak artık....yerimseniben
allah hayırlı doğumlar versin kızlar.sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin daha çok yenisiniz ileride bir görün onları siz.ben şuan 38 haftalık hamileyim.benim geri sayım başladı.inşallah tek avazda kurtuluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?