- 4 Ocak 2008
- 469
- 1
- 47
- Konu Sahibi femmepetal
Ben Zaten çalişiyorum Bayanlar Işte Ne Kadar Atriştirabilirsem Atiştiriyorum.ayrica Nerdeyse Her Yemekten Tiksiniyorum Evde Mutfağa Bile Giremiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[QUOTE="NAZ";1996244]
çok geçmiş olsun canımm
bende grip olacak gibiydim hemen tedbir aldım, zaten bol portakal suyu içiyoruzya içine limonda sıkıyorum artık
limonlu ıhlamur
nane-limon-elma kabuğu kaynatıp içmekte iyi geliyor
birde en mühimi dinlenmelisin canımm
mümkünse rapor al 2-3 günlük, değilse en azından evde dinlenmeye çalış
ateşinin çıkmamasına dikkat et olurmu tatlım, çok ağrın olursa PAROL içilebiliyormuş hamilelikte
tekrar geçmiş olsun canımm
nazcım geçmiş olsun benim bulantılar bugün başladı ne yicem ne yapcam bilmiyorum
herkese merhaba,
ben yeni üye oldum ama bu forumları hamile kalma sürecimde çok takip ettim..
5 haftalık hamileyim ben de..........
çooooook mutluyum umarım hepiniz de öylesinizdir..naniknanik
herkese merhaba,
ben yeni üye oldum ama bu forumları hamile kalma sürecimde çok takip ettim..
5 haftalık hamileyim ben de..........
çooooook mutluyum umarım hepiniz de öylesinizdir..naniknanik
canım benim ya, valla ben bugün daha da kötü oldum, bir taraftan mide bulantılarım bir taraftan şiddetli grip :1no2: mahvetti beni, eee birde eşim görevde, bende gurbetteyim ayyyyyy ben yanmayım da kim yansın derdime, birde çalışıyorum rabbim buna da şükür ama kendimi çok iyi hissetmiyorum bebeğim herşeye değer tabiki şükürler olsun rabbime ama bu konuda bilginiz varsada ne olur yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum çünkü..... senağlamasenağlamasenağlama
kızlar slm, zor buldum sizi yazılarınızı okudum hepinizin hamişliği güzel geçiyormuş çok sevindim, allahım umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasipeder, benim dış gebelik kesinleşti, kanamamda başladı bugün, ama sizin haberleri okuyunca seviniyorum bende aranıza en kısa zamanda geri döner hamiş haberimi veririm umarım ama bir kaç ay beklerim gibi geliyor, kolay şeyler yaşamıyorum
kizlar bende sizdenim.bebisimin kalbini gördük gecen hafta.allah hepimize hayirli dogumlar versin,sizin dogumlariniz ne zaman?benimki eylulun 4ünde.
herkese günaydın kızlar bende hamişim dün test yaptım pozitif çıktı :dance: