• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yıllık eşini annesi zannettiler

Yapma chess yapma, don't do this :stop:, Hugh hoş adamdır, posterlerini duvarlara asmıyorsak yaşımıza 30 olduğu içindir ve birazda evliyiz diyedir.

Adam olgun kadın seviyormuş ama, vay anasını ya onca güzel, genç, çıtır kadın civarında,20 yıllık evlilik, hani genelde ne Türk ne Hollywood starları arasında görülen birşey değil bu, takdir ettim.

yani ben 40 a merdiven dayadım diyedir belki:KK70::KK70:

Son düzenleme:
Adam vefalıysa sorun yok illa çıt kırıldım olmak zorunda değil kadın dediğin bu aç mankenler vefasız oluyor hormon azıyor açlıktan

aşk olsun kızlar şunun şurasında bir Chris Hemsworth, bir Hugh, bir Norman Reedus, bir Adam Levine hayranıysam çok mu gördünüz :KK45: bu arada diğerlerinin de eşleri en az Hugh ın eşi kadar çirkinler :confused:
sorma onların da eşlerini görünce ben de depresyona giriyorum
çok güzel çok hoş bir şey değilim ama onlara şans verenler bana da verirdi :63:

Ben 13-14 yaşımdayken babamla tatile Mısır'a gitmiştik.
Kaldığımız geminin kamarotu beni babamın karısı sanmıştı! Babam o zaman 40lı yaşlardaydı.
Düşünebiliyor musun, adam 13 yaşında kızı 43 yaşında adamın karısı zannedip "eşiniz" diye bahsediyor.
Şaşırmadım adamlar için gayet doğal bir görüntü o kadar yaş farkı olan çiftler.

Ya da sen eccük iri bir ergendin bilemedim :KK53:

Back