• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yıllık eşini annesi zannettiler

Hughun karısı olsam spor salonundan çıkmazdım şahsen, adam çok fit. Tamam herşey görsellik değil ama Hollywood starının yanında da biraz class olmak gerek. Yani şimdi doğruya doğru beyler bayanlar...

Onu boşa beni al Hugh :p Şaka şaka kocişkom senden daha yakışıklı :KK14:

60 yaşında kadın ya, el insaf.

kadında en ufak bir çökme yok, sadece kilolu ki, kötü de durmuyor.
boy bos yerinde.

60 yaşında kadın ya, el insaf.

kadında en ufak bir çökme yok, sadece kilolu ki, kötü de durmuyor.
boy bos yerinde.

Ben kadına çökmüş falan demedim, çirkin de demedim zaten ama bence her yaşta insanlar kilosuna dikkat edebilir, kilolu olmak suç değil ama kilomuza dikkat etmememiz bizim suçumuz. Hele 60 yaşında kilo hastalığa davetiye demek.

Annem 66 yaşında tansiyon nedeniyle kilosuna dikkat etti, zayıfladı. 55 yaşına kadar bu kadından daha şişmandı şu an aşırı zayıf.

Yoksa mutlularmış, yaş farkı varmış, kadın çökmüş çökmemiş buna tek bişey diyemem.

Ya böyle olaylarda sürekli polise gittiğimizde babamın kızım telefonunu çaldırmış demesi üzerine polisin annemi kastederek "Kızınız reşit mi?" diye soruşu geliyor :KK70: Adam annemi babamın kızı sanmıştı hala dalga geçerim.

Fotoğrafta benim gördüğüm çok bir çift. Her ikisi de durumdan memnun görünüyor valla.
Ben 13-14 yaşımdayken babamla tatile Mısır'a gitmiştik.
Kaldığımız geminin kamarotu beni babamın karısı sanmıştı! Babam o zaman 40lı yaşlardaydı.
Düşünebiliyor musun, adam 13 yaşında kızı 43 yaşında adamın karısı zannedip "eşiniz" diye bahsediyor.

ay ne ettin ya daha önceki sayfada hayranı yok kim niye kıskansın dediydim:KK70::KK70::KK70:

Yapma chess yapma, don't do this :stop:, Hugh hoş adamdır, posterlerini duvarlara asmıyorsak yaşımıza 30 olduğu içindir ve birazda evliyiz diyedir.

Adam olgun kadın seviyormuş ama, vay anasını ya onca güzel, genç, çıtır kadın civarında,20 yıllık evlilik, hani genelde ne Türk ne Hollywood starları arasında görülen birşey değil bu, takdir ettim.

Yapma chess yapma, don't do this :stop:, Hugh hoş adamdır, posterlerini duvarlara asmıyorsak yaşımıza 30 olduğu içindir ve birazda evliyiz diyedir.

Adam olgun kadın seviyormuş ama, vay anasını ya onca güzel, genç, çıtır kadın civarında,20 yıllık evlilik, hani genelde ne Türk ne Hollywood starları arasında görülen birşey değil bu, takdir ettim.
Niye yokmuş? Şahsen benim 4 yılım kaldı 20 ye :D

aşk olsun kızlar şunun şurasında bir Chris Hemsworth, bir Hugh, bir Norman Reedus, bir Adam Levine hayranıysam çok mu gördünüz :KK45: bu arada diğerlerinin de eşleri en az Hugh ın eşi kadar çirkinler :confused:

Ahh bir de rahmetli Andy Whitfield vardı ne adamdı bee :KK61:

Onun da karısı ortalama altıydı ama aşk işte.

Ben 13-14 yaşımdayken babamla tatile Mısır'a gitmiştik.
Kaldığımız geminin kamarotu beni babamın karısı sanmıştı! Babam o zaman 40lı yaşlardaydı.
Düşünebiliyor musun, adam 13 yaşında kızı 43 yaşında adamın karısı zannedip "eşiniz" diye bahsediyor.
Lisedeyken babamla arkadaşına misafirliğe gittik bi işleri vardı sanırım. Okul formam üstümde öğrenci olduğum gayet belli Ada'm buyurun yenge demişti bana o_Oo_O

yorumlar kıskançlık kokuyor derken, eleştiren olmadı ki yaw, zaten bu durumu eleştirmek çok saçma iki kişi mutluysa kime ne, magazin işte zaman öldürüyoruz:KK53:
zaten adamda bizim ülkede deli gibi hayran kitlesine sahip değil diğer aktörler kadar, ben kimsenin kıskandığını düşünmüyorum :)

Yok yau bura için yazmadım. Eleştiriler olmuş, tepki toplamış denmis ya haberde ona dedim. Olumsuz yorumlar var nette bir sürü.

Back